Διάλογοι για θέματα που είναι κρίσιμα για τις γυναίκες (1974-παρόν & πέρα)

Πρόσκληση στο CWI Zoom, Τρίτη, 24 Μαΐου 2022, 12: 00-1: 30 μ.μ. Ανατολική

24 Μαΐου Δύο μεσημέρι

Αυτή η συνάντηση CWI θα φιλοξενηθεί από τους Nancy Hogshead-Makar, J.D., και Donna Lopiano, Ph.D., που είναι μέλη της ομάδας εργασίας για την αθλητική πολιτική των γυναικών. () Η αποστολή του WSPWG είναι να επιβεβαιώσει το νόμιμο επιτρεπτό ανταγωνιστικό αθλητισμό ξεχωριστού φύλου, ενώ η αναδιάρθρωση του αθλητισμού θα συμπεριλάβει γυναίκες τρανσέξουαλ και τρανσέξουαλ. Ο αθλητισμός μπορεί να περιλαμβάνει γυναίκες τρανσέξουαλ χωρίς να νικήσει τον σκοπό της κατηγορίας αθλητισμού “κοριτσιών” και γυναικών. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σήμερα, καθώς αναμένεται ότι το σύντομο που θα κυκλοφορήσει τις κατευθυντήριες γραμμές του Τίτλου IX του Τμήματος Εκπαίδευσης θα διευκρινίσει ότι οι απαγορευμένες διακρίσεις φύλου περιλαμβάνουν διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου.

Ο Ross Tucker, Ph.D., είναι αθλητικός επιστήμονας από τη Νότια Αφρική. Ο Δρ Tucker συμμετείχε στις κατευθυντήριες γραμμές του World Rugby Transgender, απαγορεύοντας τη συμμετοχή των Transwomen. Εκτός από το επιστημονικό του έργο και τη διαβούλευση, ο Δρ Tucker διαχειρίζεται την επιστήμη του αθλητικού podcast και δημοσίευσε και μελέτησε το ρόλο της τεστοστερόνης στον αθλητισμό.

Ο Δρ Tucker θα περάσει από την επιστημονική έρευνα για την τεστοστερόνη και την επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Θα ξεπεράσει τη διαδικασία που βασίστηκε στην απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ράγκμπι να απαγορεύσει τις γυναίκες των τρανσέξουαλ από τον αθλητισμό των γυναικών, ιδιαίτερα επειδή θεωρούσαν την ευθύνη τους για την υγεία του εγκεφάλου των γυναικών και τη συχνότητα διάσεισης.

Η Nancy Hogshead-Makar, J.D., είναι ένας τριπλός ολυμπιακός κολυμβητής χρυσού μετάλλου, ένας φεμινιστής καθηγητής νόμου και Διευθύνων Σύμβουλος της Champion Women. Η μη κερδοσκοπική προμήθεια νομικής υπεράσπισης για κορίτσια και γυναίκες στον αθλητισμό (). Είναι ευρέως δημοσιευμένη, από ακαδημαϊκά και άρθρα, μαρτυρίες του Κογκρέσου, σε σλιπμ. Συνέγραψε το Equal Play, τον Τίτλο IX και την Κοινωνική Αλλαγή και τους Φοιτητές-Αθλητές της NCAA. Πόροι και Μοντέλα Πολιτικές. Υπηρέτησε ως ο τέταρτος πρόεδρος του Ιδρύματος Αθλητισμού Γυναικών και συνέχισε να υπηρετεί ως διευθυντής υπεράσπισης εδώ και χρόνια. Από το 2003 έως το 2012 ήταν συμπρόεδρος της Αμερικανικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων για τα Δικαιώματα των Γυναικών. Είναι μέλος και έχει λάβει πολλά βραβεία από ένα μεγάλο φάσμα γυναικείων οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου του τώρα.

Η Nancy θα μιλήσει για τη νομιμότητα της σεξουαλικής διαχωρισμού στον αθλητισμό και για τους σκοπούς που εξυπηρετείται από ένα «ξεχωριστό αλλά ίσο» αθλητικό κατασκεύασμα.

Οι γυναίκες του Hogshead-Makar & Champion είναι επί του παρόντος αγωγή για 250 εκατομμύρια δολάρια από τον Rick Butler, πρώην εκπαιδευτή βόλεϊ που έχει απαγορευτεί από το USA Volleyball και το AAU για σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων αθλητών του. Τη μήνυσε για να “παρεμβαίνει στις σχέσεις εξυπηρέτησης”. Είναι μια μαρτυρία για την εξαιρετική και συνεχή εργασία της για να εξασφαλίσει τους αθλητές από τη σεξουαλική κακοποίηση.
Δείτε πολλά περισσότερα στο GoFundMe εδώ:

Η Donna Lopiano, Ph.D., είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής της Sport Management Resources (SMR) και βοηθός καθηγητή σε θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό. Ο Δρ Lopiano ονομάστηκε ένα από τα “10 πολύ ισχυρές γυναίκες στον αθλητισμό” από την Fox Sports και ως ένα από τα “100 πολλά επιρροή ανθρώπους στον αθλητισμό” από τα αθλητικά νέα. Ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Γυναικείου Αθλητικού Ιδρύματος από το 1992-2007. Έχει αναγνωριστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την ηγεσία της που υποστηρίζει την ισότητα των φύλων στον αθλητισμό από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την Εθνική Συλλογική Αθλητική Ένωση, την Εθνική Ένωση Κοριτσιών και Γυναικών στον Αθλητισμό, την Εθνική Ένωση Συλλογικών Γυναικών Αθλητικών Διαχειριστών και την Εθνική Ένωση συλλογικών διευθυντών αθλητισμού.

Ο Δρ Lopiano υπηρέτησε ως Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin Διευθυντή του Γυναικείου Αθλητισμού για 18 χρόνια και είναι παρελθόν Πρόεδρος της Ένωσης Διακλαδίων Αθλητισμού για τις Γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Τέξας, δημιούργησε ό, τι πολλοί πιστεύεται ότι ήταν το Πρόγραμμα Αθλητισμού Γυναικών της Πρεμιέρας στη χώρα. Δύο φορές κερδίζοντας το κορυφαίο πρόγραμμα στο βραβείο Nation. Ως αθλητής, ο Δρ Lopiano συμμετείχε σε έξι εθνικά πρωταθλήματα softball και έχει εισαχθεί στην Εθνική Αίθουσα Softball της φήμης.

Ο Δρ Lopiano θα περάσει από την αρχιτεκτονική των θεμάτων αθλητικής και αθλητικής διακυβέρνησης με ένταξη των τρανσέξουαλ.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *