Η Pennsylvania εισάγει το πρόγραμμα μεταρρύθμισης μειώσεων βάρους με βάση τη δομή του ανταγωνιστή

Οι μικτές πολεμικές τέχνες έχουν ένα πρόβλημα με γρήγορη ακραία κοπή βάρους. Η τεχνική έχει οδηγήσει σε θάνατο, μακροπρόθεσμο τραυματισμό, καθώς και μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα με συνέπειες για την υγεία και την ευεξία για τους μαχητές που καταφεύγουν σε ακραίες μεθόδους για να καταλήξουν να αγωνίζονται εναντίον αντιπάλων που τελικά είναι κάπως παρόμοιοι σε μέγεθος.

Η Πενσυλβανία είναι η τρέχουσα δικαιοδοσία για να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το “τρομακτικό” ζήτημα με τη μεταρρύθμιση της κανονιστικής ρύθμισης. Σήμερα, ο Greg Sirb, ο εκτελεστικός διευθυντής της Αθλητικής Αποζημίωσης της Πενσυλβανίας, δημοσίευσε τη συμμόρφωση με λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά τους για την καθιέρωση ελάχιστων κατηγοριών βάρους για μαχητές με βάση τη σύνθεση του σώματος:

Όπως πολλοί από εσάς καταλαβαίνουν ότι είμαι από καιρό συνήγορος για ακριβώς την ίδια μέρα ζυγίζουν-για μένα αναγκάζει πραγματικά έναν ανταγωνιστή να αγωνιστεί σε ένα πολύ πιο φυσικό βάρος. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει κάποια αξία για να έχετε την προηγούμενη μέρα, ωστόσο, χωρίς να έχετε κάποιο είδος ελέγχου/ισορροπίας στο “επαναπροσδιορισμό βάρους”, η προοπτική για την κατάχρηση αυτού του συστήματος είναι ανησυχητική.

Οι καταχρήσεις κοπής βάρους έχουν τεκμηριωθεί πλήρως καθώς και οι συνέπειες που σχετίζονται με την υγεία είναι τρομακτικές. Βλέπω πολλούς από αυτούς τους νέους, ερασιτέχνες μαχητές να εκπαιδεύουν/ασκούν τη μοναδική λειτουργία της απώλειας βάρους – όταν πρέπει να είναι σε μέθοδο για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους.

Ως εκ τούτου, η αποζημίωση PA θα ξεκινήσει τώρα ένα πρόγραμμα “δοκιμής” που θα χρειαστεί όλους τους ερασιτέχνες μαχητές MMA να ελεγχθούν για σωματικό λίπος. Αυτό το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί μετά το NCAA, καθώς και τα προγράμματα πάλης υψηλού ιδρύματος που δεν καθορίζουν ότι ο παλαιστής (μαχητής) μπορεί να πάει σε βάρος που είναι κάτω από το 5% του συνολικού σωματικού λίπους τους. Το Αμερικανικό Κολλέγιο Αθλητικής Ιατρικής καθώς και η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής έχουν θέσει 5% ως το ελάχιστο ποσοστό σωματικού λίπους για να διασφαλιστεί η μεγάλη υγεία και ευεξία (τα θηλυκά θα είναι στο 10%). Η μετάβαση κάτω από το ελάχιστο 5% του σωματικού λίπους μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες για την υγεία και την ευεξία καθώς και τις μειωμένες επιδόσεις. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Αυτή η πολιτική 5% εργάστηκε με επιτυχία για τα προηγούμενα (16) χρόνια τόσο στο NCAA όσο και σε πολλά προγράμματα πάλης υψηλού θεσμού

Όλοι οι ερασιτέχνες μαχητές MMA, kickboxers, καθώς και οι μαχητές Muay Thai θα δοκιμαστούν/ζυγίζονται, καθώς και ένα ελάχιστο βάρος θα είναι καλά καθιερωμένο για κάθε ανταγωνιστή (και πάλι διατηρώντας πάντα τον κανόνα σωματικού λίπους 5%).

Μόλις αυτό το ελάχιστο βάρος είναι καλά καθιερωμένο, η αντιστάθμιση PA θα τοποθετήσει αυτό το βάρος στη βάση δεδομένων ABC MMA (αυτό το βάρος θα σημειωθεί σαφώς στο κουτί δίπλα στο όνομα μαχητών). Αυτός ο ανταγωνιστής δεν θα είναι σε θέση να υποστηρίξει (σε PA) σε οποιοδήποτε είδος βάρους χαμηλότερο από αυτό το βάρος σωματικού λίπους 5%.

Αν και η αποζημίωση PA συνειδητοποιεί ότι κάθε αποζημίωση είναι μόνη της για να υπολογίσει αν θα αφήσει έναν ανταγωνιστή να αγωνιστεί σε βάρος χαμηλότερο από το καλά καθιερωμένο ελάχιστο βάρος του – θα ήθελα να προειδοποιήσω όλες τις προμήθειες να χρησιμοποιήσουν μεγάλη κρίση από την άποψη αυτή, ειδικά όταν είναι Μια καλά εδραιωμένη αλήθεια ότι η μείωση του σωματικού λίπους 5% δεν είναι υγιής.

Εάν κάθε αποζημίωση αναγκάζει αυτούς τους ερασιτέχνες μαχητές να συμμορφωθούν με τον κανόνα σωματικού λίπους 5%, πιστεύω ότι αυτό θα πάει μια μακρά μέθοδος για να απαλλαγούμε από τους κινδύνους της αφυδάτωσης.

Διαφήμιση

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ο Οχάιο Αθλητική Αποζημίωση περνάει ανησυχητική μείωση του βάρους Reformjune 16, 2016in “Οχάιο Battle Sports Law”
Η αθλητική αποζημίωση του Κάνσας φέρνει 20 μεταρρυθμίσεις μειών
Το Mohegan Department of Athletic Guidine εφαρμόζει το Weight Cut Reformsapril 4, 2016in “Μεταρρύθμιση μείωσης βάρους”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.