Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε κακοί

“Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε φτωχοί” είναι η εξαιρετικά δική μου εκδοχή του “Γι ‘αυτό είστε λίπος”

Μπολ των κερασιών (συν δευτερόλεπτα) στα 4,50 $ μια λίβρα
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πήρα μια δοκιμή Covid-19
Λαμβάνοντας μια δοκιμή κοράνιου – ακριβώς πώς λειτουργεί, τι αισθάνεται, η εμπειρία μου καθώς και περισσότερο. Πήρα το τυποποιημένο τεστ καθώς και ο Ben πήρε τη δοκιμή Fast Covid-19.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 16 δευτερολέπτων

Επόμενο
Το γοητευτικό μου άλλο μισό στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
05:31

Ζω
00:00
08:21
05:16

Γι ‘αυτό είστε φτωχοί

Καλό είναι το “Blogger Foodstamps”, γνωστός και ως δωρεάν δείγματα ή τα κέρδη διαγωνισμού για το bloggers.yesterday πήρα τα κέρδη μου από τον καλύτερο διαγωνισμό της Eggland της Tina. Heck πράγματι έχω τώρα έναν τόνο κουπονιών για αυγά !!! Επιπλέον, λίγο γεμιστό αυγό – ποιος δεν το θέλει αυτό;

Ben καθώς και εγώ είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για κάθε είδους, καθώς και όλα τα δείγματα ή/και τις νίκες διαγωνισμού. Απλώς δηλώνω; Ναι για το blog συγγραφέα Foodstamps !!!

Στο δηλαδή Το μπροστινό – διαισθητικό φαγητό ήταν εξαιρετικά δύσκολη τελευταία. Έχω παρατηρήσει (με βοήθεια από το Λευκό Συμβούλιο) που αισθάνομαι ότι δεν έχω διαχειριστεί το επάγγελμά μου καθώς και το θεσμικό όργανο εργασίας ιδανικό τώρα. Αυτό με οδηγεί να φάω πολύ περισσότερο από ό, τι θα ήθελα. Το διοικητικό συμβούλιο είναι def που με κάνει πολύ πιο συνειδητό για το πώς το άγχος, οι ανησυχίες ή η φθορά οδηγεί άμεσα σε πολλά σνακ. Δεν είμαι εντελώς binging, ωστόσο έχω καταστρέψει την όρεξή μου για δείπνο καθώς και μεσημεριανό με σνακ πολλές φορές αυτή την εβδομάδα. Διάσημος.

Μακροπρόθεσμη πορεία – Μετά από κάποιες συμβουλές για τα peeps μου, έχω πάρει μια απόφαση να “παίξω με αυτί” σχετικά με το μακροπρόθεσμο τρέξιμο μου αύριο. Αν σηκωθώ νωρίς επαρκή, ίσως μπορώ να το βγάλω. Δεν έχω καμία έννοια ακριβώς πόσα ενδύματα θα πρέπει να φορέσω (από τη στιγμή που παγώνω το περασμένο Σαββατοκύριακο όπως είναι). Ωστόσο, θα σας κρατήσω δημοσιεύτηκε! Χρησιμοποιώ ήδη δύο φασόλια κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι τώρα!

nataliedee.com

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *