Ήταν μια προτομή

μακροπρόθεσμα σήμερα ήταν μια προτομή που δεν ανακοίνωσα πόσο μακριά πήγαινα επειδή είχα μια κακή αίσθηση ότι σήμερα δεν ήταν η μέρα.

Πρώτον, όμως, πιστεύω πραγματικά ότι θα ταιριάζει με το σκύλο το πλήρωμα του κυνηγού σήμερα σήμερα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αισθάνομαι σαν να μοιάζω με κυνηγό γενναιοδωρίας σήμερα. Οχι? Ναί? Μπορεί?
Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
Περιοδική κατάρτισης μαραθωνίου Ημέρα 4 check in

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτό, 21 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
09:42

Ζω
00:00
08:21
01:21

Και καλώς ήλθατε στο πιο τυχαίο blog που διαβάζετε. ευχαριστώ που περάσατε.

Πίσω στο τρέξιμό μου: Βγήκα με τον στόχο να κάνω 16 μίλια, αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα σε 14, που στη συνέχεια άλλαξε σε 13,5 με πολύ περπάτημα.

Στην αρχή ήμουν πολύ απογοητευμένος και απογοητευμένος. Ο Μπεν και εγώ μιλήσαμε για τους στόχους μου αυτήν την εβδομάδα και πριν φύγει για δουλειά, μου είπε να σπρώξω τον εαυτό μου και να το κάνω

Έτσι, ένιωθα σαν μια ουσιαστική αποτυχία, η οποία με έκανε μόνο να θέλω να περπατήσω περισσότερο.

*Νόμιζα επίσης ότι η διαδρομή μου ήταν 16 μίλια μετ ‘επιστροφής και όταν έφτασα στο τέλος του μονοπατιού στις 6.7 απλά ήθελα να γυρίσω. Καταλήξαμε να βρω έναν τρόπο να κάνω 7 και στη συνέχεια να γυρίσω. Νομίζω ότι αν η διαδρομή ήταν 8 έξω, θα το έκανα γιατί δεν θα είχα άλλη επιλογή, αλλά θα είχα ακόμα περπατήσει έναν τόνο.

Στη συνέχεια, πήγα πάνω από αυτή την εβδομάδα τρέξιμο. Είμαι πολύ “έτοιμος με τους τρόπους μου” όσον αφορά τις μέρες μου. Κάνω μεγάλες διαδρομές τα Σάββατα. Ξεκουραστείτε τις Κυριακές. Επαναλαμβάνω. Είναι η μικρή μου ζωή και μου αρέσει.

Η σημερινή Παρασκευή με έριξε για βρόχο. Αλλά ήταν πολύ περισσότερο από αυτό. Δεν νομίζω ότι ήμουν πλήρως ανακτήθηκε από το μισό αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα πόδια μου αισθάνθηκαν εξαντλημένα όλη την ημέρα τη Δευτέρα και την Τρίτη – πιθανώς επειδή δεν πήρα ένα μπάνιο κρύου νερού μετά. Το έκανα μετά το μισό του Malibu και δεν αισθάνθηκα να τρέχει την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος πάντων, ο συνδυασμός μου έχοντας ισχυρές ομοιότητες με τον άνθρωπο Rain και χρειάζεται να κολλήσω στο πρόγραμμά μου και να τρέχει μισό μαραθώνιο πριν από 5 ημέρες δεν έκανε για μια καλή διαδρομή σήμερα.

Και είμαι λυπημένος.

Αλλά, αυτό ήταν επίσης ένας τόνος δικαιολογιών που πρέπει να κοσκινίσω για να βρω τα πραγματικά προβλήματα, ώστε να τα διορθώσω.

Η σύνταξη όλων αυτών έχει αποδειχθεί ότι είναι μια μαθησιακή εμπειρία.

www.nataliedee.com

Εμαθα:

1. Πρέπει να πάρετε και να τεντώσω μετά από μεγάλες διαδρομές και αγώνες αν θέλω να ανακάμψω γρήγορα.

2. Αν θέλω να αγωνίζομαι πολύ περισσότερο (και το κάνω), πρέπει να το στοιχείο στην ανάκαμψη και την κατάρτιση μου. Πρέπει να κάνω μεγάλες διαδρομές σε άλλες μέρες και δεν είναι το τέλος της Καλιφόρνια.

3. Πρέπει να πιέσω τον εαυτό μου πιο σκληρά. Δεν μπορώ να περιμένω όλα τα αστέρια να ευθυγραμμίσουν για μένα να έχω μια καλή πορεία. Δεν μπορώ να κάνω δικαιολογίες αν θέλω να PR. Πρέπει να συνηθίσω να είμαι δυσάρεστος και απλά να το δεχτώ.

4. Μια παγωμένη πίτσα από άπαχο κουζίνα δεν ικανοποιεί μια “πραγματική” λαχτάρα πίτσας. Ω, αλλά αυτό δεν έχει τίποτα να τελειώσει με το τρέξιμο υποθέτω.

Όταν επέστρεψα από το τρέξιμό μου έφαγα το μισό από ένα μπαρ πρωτεϊνών Snickers. Ναι, αυτά γεύονται σαν “πραγματικοί” snickers και μου αρέσουν. Πήρε ένα κρύο λουτρό – χωρίς πάγο.

Στη συνέχεια, έφαγε πίτσα και αχλάδια και σαλάτα.

Και επιδόρπιο – vitabrownie με τυρί κρέμας κολοκύθας. Που είχε φύγει σχεδόν όταν επέλεξα να τραβήξω μια φωτογραφία.

Τώρα έχω ένα χαρτί να κάνω και θα είμαι Mia μέχρι απόψε. Στ ‘αλήθεια. Όπως, αν με δεις εδώ, πες μου να φύγω.

www.nataliedee.com

Ερώτηση: Ποιος άλλος θέλει πίτσα;!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 6. Εκτέλεση ιστολογίου καθημερινές ενημερώσεις και περιοδικό βίντεο. Πώς το τρέξιμο πηγαίνει καλύτερα τώρα και το σημερινό τρέξιμο wo

Κάντε το καλύτερό σας (ακόμα και όταν χάλια)

Βάλε τα δυνατά σου(Ακόμα και όταν χάλια)

Κάντε το καλύτερό σας ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Το ψήφισμα της Πρωτοχρονιάς μου ήταν να κάνω το καλύτερό μου. Τρέχοντας κίνητρα παρόλο που οι μαραθώνιοι α

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα και ανακεφαλαίωση

Το μαραθώνιο Surf City και το Half Marathon αποτελούν τα αποτελέσματα και την ανασκόπηση. Φωτογραφίες και διασκέδαση από τον μισό μαραθώνιο τρέχει στην παραλία Huntington

Συσσωμάτωση της ημέρας 16 – κατευθυνθείτε προς τα δάχτυλα check -in

Συσσωμάτωση της ημέρας 16 – κατευθυνθείτε προς τα δάχτυλα check -in

Ημέρα προκλήσεων που τρέχει 16. Συσσωμάτωση στο Miles Run Challenge Νοέμβριος 2021. check in με το σώμα του δρομέα σας και

Σχέδιο κατάρτισης του μαραθωνίου OC και κωδικός έκπτωσης αγώνα

Σχέδιο κατάρτισης του μαραθωνίου OC και κωδικός έκπτωσης αγώνα

Μαραθώνιο και μισό μαραθώνιο σχέδιο ενδιάμεσο για να πάρει γρηγορότερα ή PR. Για τους δρομείς με στόχο χρόνου. Δύναμη Traini

OC Half Marathon Αποτελέσματα και Top 13 Highlights

OC Half Marathon Αποτελέσματα και Top 13 Highlights

OC Marathon και Half Marathon Race αποτελέσματα. Orange County Recap και τα καλύτερα μέρη της διαδρομής 13,1 μιλίων. εκπτώσεις για άλλα

⚡ από το ShareaHolic

.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *