Θα μπορούσε η Magic Johnson να είναι το βασικό στοιχείο στο μελλοντικό απόσπασμα μιας ομάδας για το Broncos;

Ο Irwin Kishner, συμπρόεδρος της ομάδας αθλητικής νομοθεσίας του Herrick, μίλησε στις ΗΠΑ Today για την πώληση του Denver Broncos, καθώς και για το πώς ο μύθος του μπάσκετ Magic Johnson θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της συμφωνίας. Οι αναφορές αναδείχθηκαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο Johnson συνεργάστηκε με τον Josh Harris, το The Philadelphia 76ers καθώς και τον ιδιοκτήτη του New Jersey Devils, για να τοποθετήσει ένα απόσπασμα για τους Broncos.

Το σύντομο άρθρο εξήγησε ότι, δεδομένου ότι η ομάδα προσφέρεται από την καταμέτρηση του αείμνηστου Pat Bowlen, οι “Συμπεριλαμβάνονται οι διαχειριστές δεσμεύονται από την εμπιστευτική ευθύνη να αποδεχθούν το απόσπασμα που τελικά είναι στο καλύτερο επιτόκιο της εμπιστοσύνης”. Επίσης, σημείωσε ότι το NFL έχει επιτόκιο για την ενίσχυση της εκπροσώπησης των μειονοτήτων της ομάδας ιδιοκτησίας της ομάδας.

Ο Kishner υπογράμμισε: “Το Magic Johnson, εκτός από το ότι είναι Αφροαμερικανός, είναι επίσης ένας φανταστικός επιχειρηματίας καθώς και καταλαβαίνει για τα ειδικά αθλήματα, καθώς και για το πώς να εκτελέσετε έναν εξειδικευμένο αθλητικό οργανισμό από το εσωτερικό καθώς και το εξωτερικό … και όχι Για να παραβλεφθεί, έχει ένα σχετικά μεγάλο και σίγουρα ίσως αξιοσημείωτο web αξίας. Πιστεύω ότι προσθέτει στη νομισματική μέση της προσφοράς. Πιστεύω ότι προσθέτει στη δομή διοίκησης της προσφοράς. ” Πρόσθεσε: “Βελτιώνει την προσφορά σε διάφορες βάσεις. Το πιστεύω πραγματικά. ”

Μιλώντας στους διαχειριστές, ο Kishner δήλωσε: “Ένας διαχειριστής σε έναν αριθμό έχει τη μεγαλύτερη καταπιστευτική ευθύνη σύμφωνα με το νόμο … πρέπει να ενεργήσετε με το καλύτερο επιτόκιο της εμπιστοσύνης. Αφήνει λίγο διακριτική ευχέρεια σε ό, τι τα συμφέροντα των μέτρων της καταμέτρησης είναι ή μπορεί να είναι. Δεν υπονοεί ότι πρέπει να το πάρετε καλύτερα όταν κάνετε την απόφαση, ωστόσο θα έχετε πολύ καλύτερα εξαιρετικά σπουδαίους και προσεκτικούς λόγους για τους οποίους πήγατε κάτω από ένα μονοπάτι εναντίον ενός ακόμα μονοπατιού. ” Σημείωσε: “Πιστεύω ότι οι δύο στόχοι της μεγιστοποίησης της αξίας καθώς και της επίτευξης της ποικιλομορφίας μπορούν να αντιμετωπιστούν καθώς και θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν”.

Το σύντομο άρθρο σημείωσε ότι η ομάδα ιδιοκτησίας Todd Boehly, ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε μια προσφορά για να αποκτήσει το αγγλικό franchise franchise franchise της Premier League, έχει επίσης επιδείξει το επιτόκιο για τους Broncos, αν και “δεν είναι βέβαιο αν η Boehly θα υποκύψει τώρα από το Διαδικασία Broncos. ” Ορίστηκε ότι ο Kishner “ανέφερε ότι η διαδικασία αγοράς δύο franchises την ίδια στιγμή θα ήταν μια αποθαρρυντική”.

Ο Kishner έδειξε ακόμη ότι, “[i] κωνικά εμπορικά σήματα όπως η Τσέλσι καθώς και όπως οι Broncos, όπως και πολύ οποιοδήποτε είδος ομάδας NFL, οι μεταφορές διαχείρισης δεν εμφανίζονται καθημερινά .. θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, εκτός αν εσείς Έχετε έναν εξαιρετικά μεγάλο ισολογισμό, για να τραβήξετε δύο από αυτές τις εξαγορές. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν τόσο εύκολο, σε πολλά επίπεδα. Υπάρχει η οικονομική, ωστόσο, υπάρχουν εγκαταστάσεις καθώς και λειτουργικές (προκλήσεις). Υπάρχουν πολλά εκεί. ”

Το σύντομο άρθρο επαλήθευσε ότι η ποικιλομορφία του Johnson καθώς και η τεχνογνωσία της εταιρείας, σε συνδυασμό με την αναγνώρισή του στον κλάδο, θα μπορούσαν να κάνουν την προσφορά του ελκυστική για τους διαχειριστές.

Ο Kishner απεικόνιζε: “Στο εργαστήριο, ρίχνετε μια ματιά στα πράγματα, όπως λέτε,” Αν οτιδήποτε άλλο είναι ίσο “, και υπονοείτε οτιδήποτε άλλο, ίσως να κλίνει με αυτόν τον τρόπο [.]” Πρόσθεσε, “Αλλά δεν είναι ποτέ έτσι. Είναι πάντα το σύνολο της δέσμης ιδιοκτησίας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις χρηματοδότησης, την εταιρεία για το πώς κάνατε τα χρήματά σας … Πιστεύω ότι βελτιώνει το γενικό κύρος του πακέτου ».

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.