Ας ανακαλύψουμε τι συμβαίνει με το Unsanctioned Canadian MMA σε έναν κόσμο δημοσίευσης S-209 …

Ενημέρωση 24 Ιουνίου 2014-Οι ποινικές κατηγορίες έχουν προφανώς τελειώσει με τη μέθοδο απαλλαγής υπό όρους

_________________________________________________________

Ενημέρωση 30 Ιανουαρίου 2014 – Τώρα αναφέρεται ότι οι ποινικές κατηγορίες πιέζονται ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος

_________________________________________________________

Ενημέρωση 15 Οκτωβρίου 2013 – Ο Marlo Pritchard, επικεφαλής των αρχών της πόλης Weyburn, επιβεβαιώνει ότι το θέμα αυτό εξακολουθεί να διερευνά την παροχή συμβουλών ως «Η Υπηρεσία Αρχών Weyburn διερευνά έναν ισχυρισμό για ένα μη εκδήλωση MMA που πραγματοποιήθηκε εδώ νωρίτερα η πτώση. Η έρευνα συνεχίζεται ”

_____________________________________________________________

Ενημέρωση 2 Οκτωβρίου 2013 – Η Melanie Bauman, δικηγόρος με την κυβέρνηση του Saskatchewan, συμβουλεύει ως εξής:

Η επαρχία σχεδιάζει να λειτουργήσει η επαρχιακή αποζημίωση που θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2014. Ως αποτέλεσμα, εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ειδικές εκδηλώσεις πριν από τους κατάλληλους κανονισμούς καθώς και τους κανονισμούς, αυτά τα γεγονότα θα είναι παράνομα. Ο Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Saskatchewan είναι το σώμα με εξουσία για την άδεια ερασιτεχνικών μαχητικών αθλημάτων. Εάν τα ερασιτεχνικά γεγονότα διεξάγονται χωρίς κυρώσεις SMAA, αυτά τα γεγονότα θα είναι παράνομα.

Όσον αφορά την εκδήλωση του Prestige στις 28 Σεπτεμβρίου, οι αρχές της Weyburn City διερευνούν επί του παρόντος τον ισχυρισμό της εκδήλωσης που δεν ισχύει.

________________________________________________________________________________________

UPDATE 29 Σεπτεμβρίου 2013 – Η εκδήλωση έχει πλέον λάβει τοποθεσία καθώς και πράγματι δεν είχε κυρώσεις SMAA. Σήμερα το SMAA επιβεβαιώνει ότι “η εκδήλωση στο Weyburn δεν ήταν ποτέ κανονισμένη να είναι ένα γεγονός που έχει εγκριθεί από την SMAA”. Η ανησυχία τώρα είναι αυτό, αν μη τι άλλο, θα είναι η επαρχία της απάντησης του Saskatchewan.

_______________________________________________________________________________

UPDATE 26 Σεπτεμβρίου 2013-Ο Mmasucka αναφέρει ότι ο πρόεδρος της FC Cord Crowthers αναγνωρίζει ότι αυτό το γεγονός δεν έχει κυρωθεί, καθώς θα συνεχίσει να αναφέρει ότι συμμορφώνεται με “οι φήμες που ακούτε στο Διαδίκτυο είναι 95% -99% εξωφρενικές, το μόνο Το πράγμα που είναι αλήθεια είναι ότι η εκπομπή μας εξακολουθεί να είναι μια παράσταση που δεν έχει εγκριθεί. ”

Παρέχει τη συμμόρφωση με λόγο για την έλλειψη κυρώσεων από την SMAA:

Η κατώτατη γραμμή είναι ικανοποιημένοι μαζί τους στις 30 Αυγούστου, τέσσερις εβδομάδες πριν από την παράσταση μαζί με την κυβέρνηση. Θεωρούσαν απολύτως ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κυρώσει την εκπομπή από το 28ο. Μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να πάρουν την επίδειξη που εγκρίθηκε από το 28ο – πιστεύουμε ότι είναι απολύτως αναληθές, αφού κάνουν μια παράσταση δύο εβδομάδες μετά την παράστασή μας, ακριβώς κάτω από το δρόμο, καθώς είχαν πολύ χρόνο για να επιτρέψουν την επίδειξη . Είναι πολλά από αυτά είπε, είπε? Δεν το κάνω όπως αυτό το άτομο, δεν μου αρέσει αυτό το πρόσωπο. Το SMMA πρέπει να κατεβεί από τα άκρα τους, να συνεργαστεί με όλες τις ομάδες του Saskatchewan, να σταματήσει να παίζει αγαπημένα καθώς και να αναγνωρίζει ότι δεν είναι ομάδα. Είναι τώρα μια αποζημίωση. Το καθήκον τους δεν είναι να με έχουν ως μέλος, είναι να επιβλέπουμε την εκπομπή μου καθώς και να βεβαιωθούμε ότι κάνουμε τα πράγματα σωστά. Είναι αυτό που όλοι θέλουν, ωστόσο θέλουν μόνο να συνεργαστούν με τους καλούς φίλους τους καθώς και με τους λεγόμενους συνεργάτες τους.

_________________________________________________________________________________

Το Prestige Fight Club είναι μάρκετινγκ μιας εκδήλωσης που έχει διατεθεί για να πάρει την τοποθεσία στο Weyburn, Saskatchewan στις 28 Σεπτεμβρίου 2013.

Δεδομένου ότι τα πράγματα επί του παρόντος στέκονται εμπειρογνώμονα, το MMA εξακολουθεί να είναι παράνομο στο Saskatchewan, καθώς και τα ερασιτεχνικά γεγονότα MMA μπορούν να κρατηθούν νομίμως μόνο με τη ρύθμιση της Ένωσης Πολεμικών Τεχνών του Saskatchewan.

Έχω ενημερωθεί από έναν ανώτερο αναλυτή πολιτικής για το Υπουργείο Πάρκων του Saskatchewan, τον πολιτισμό καθώς και τον αθλητισμό που από σήμερα αυτό το διοργανωμένο γεγονός δεν τιμάται από το SMAA. Εκτός από αυτές τις τροποποιήσεις, αυτό σημαίνει ότι αυτό το γεγονός θα είναι, σχετικά με τη συμφωνία με την παράβαση του άρθρου 83 του ποινικού κώδικα του Καναδά.

Η κυβέρνηση με συμβουλεύει επίσης ότι συνειδητοποιούν αυτό το γεγονός, καθώς και ότι “οι συνομιλίες έχουν πάρει την τοποθεσία με την περιφερειακή αστυνομία, τα δημοτικά συμβούλια (και) αξιωματούχους της δικαιοσύνης”. Δεν είναι βέβαιο αν αυτό το συμβάν πρόκειται να προχωρήσει, ωστόσο, αν το κάνει, όλοι θα πάρουμε μια πολύ πρώτη ματιά στο τι θα είναι οι συνέπειες του μη επιθεωρημένου MMA θα είναι σε έναν κόσμο S-209 δημοσίευσης.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Οι ποινικές κατηγορίες συμμορφώνονται με τους μη ερασιτέχνες Saskatchewan ερασιτέχνες MMA 30, 2014in “Ερασιτέχνης Νόμος MMA”
Bare Knuckle MMA για να χρησιμοποιήσετε ακριβώς το ίδιο κενό με το Bare Knuckle Boxing; 23 Απριλίου 2021in “Bare Knuckle MMA”
Η αποτυχία να αποκαλύψει το παράνομο PED χρησιμοποιεί τη συγκατάθεσή του στο MMA; 8 Μαρτίου 2013in “Doping”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *