Να μπορείτε να αναζητήσετε το νεότερο αξεσουάρ του Fitbit

Οι μπότες σας είναι συνδεδεμένες, το κράνος σας είναι ασφαλές, καθώς και είστε έτοιμοι να έχετε μια εκπληκτική μέρα στο βουνό ή στα μονοπάτια. Ωστόσο, αυτά “τι γίνεται;” Οι σκέψεις μπορεί να παραμείνουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας, όπως κάνουν συχνά πριν από οποιοδήποτε είδος εξωτερικού εγχειρήματος. Αν και ενθουσιώδεις, οι κίνδυνοι αποτελούν πάντα μέρος της αλήθειας των αθλημάτων της άγριας φύσης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Fitbit έχει συνεργαστεί με την Recco για να σας βοηθήσει να σας κάνει πολύ πιο αναζητήσιμο. Η νέα μας ζώνη αξεσουάρ recco smartwatch διαθέτει έναν ολοκληρωμένο ανακλαστήρα RECCO Rescue, έναν παθητικό αναμεταδότη που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ραντάρ. Αυτό επιτρέπει σε ομάδες διάσωσης σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας ανιχνευτές recco σε πολύ πιο αποτελεσματικά να σας βρίσκουν σε περίπτωση εξωτερικής έκτακτης ανάγκης.

Έτσι, οπουδήποτε οι περιπέτειές σας σας παίρνουν-είτε πρόκειται για σκι είτε για snowboarding, είτε για ποδηλασία ή για πεζοπορία των προτιμώμενων κομματιών σας βαθιά στο backcountry, το Fitbit σας βοηθά να είστε πολύ πιο προετοιμασμένοι.

Πώς λειτουργεί η καινοτομία recco;

Ο ανιχνευτής recco μεταφέρεται από τον διασώστη καθώς και από τον ανακλαστήρα Recco μεταφέρεται ή χρησιμοποιείται από τον χρήστη. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο διασώστες χρησιμοποιεί τον ανιχνευτή Recco για να εκπέμπει ένα σήμα ραντάρ κατευθυντήριων, όπως η δέσμη ενός φακού, για να βρείτε τον ανακλαστήρα που βρίσκεται στη μπάντα σας.

Όταν το σήμα ραντάρ χτυπά τον ανακλαστήρα, αντανακλάται στον ανιχνευτή καθώς και δείχνει τον διασώστε προς την κατεύθυνσή σας. Όσο καλύτερος ο ανιχνευτής φτάνει στον ανακλαστήρα, τόσο ισχυρότερο είναι το επιστρεφόμενο σήμα, επιτρέποντας τελικά στον διασώστες να εντοπίσει την τοποθεσία σας.

Να μπορείτε πάντα να αναζητήσετε

Παρόλο που οι ανακλαστήρες μπορούν να βρεθούν σε μια ποικιλία έως και 80 μέτρα με αέρα καθώς και 20 μέτρα με γεμάτο χιόνι, τα πολύ περισσότερα που έχετε για εσάς, τα πολύ πιο αναζητημένα που είστε. Το καλύτερο μέρος είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να ενεργοποιήσετε ή να αμοιβείτε τον ανακλαστήρα Recco.

“Ο κίνδυνος της χιονοστιβάδας είναι κάτι που παίρνω εξαιρετικά σοβαρά καθώς και όταν είμαι βαθιά στο backcountry, ψάχνω για πρόσθετη ασφάλεια”, δηλώνει ο Chris Davenport, ο θρυλικός σκιέρ. “Η υφαντή μπάντα για το Fitbit είναι μια φανταστική προσθήκη στο κιτ μου.”

Είτε πρόκειται για την πρώτη σας αγορά recco είτε για μια προσθήκη στα εφέ recco, η υφαντή μπάντα για το Fitbit σάς επιτρέπει να αποδεχτείτε τον εσωτερικό σας τυχοδιώκτη με την ειρήνη του μυαλού που χρειάζεστε. “Είμαι έξω από τα κομμάτια κάθε μέρα, καθώς και οι συσκευές απαίτησης που συνδυάζονται αβίαστα στην καθημερινή μου ζωή”, δηλώνει ο Davenport. “Η καινοτομία Recco δεν χρειάζεται εξουσία, καθώς μου επιτρέπει να επικεντρωθώ πολύ περισσότερο σε αυτό που μου αρέσει να κάνω”.

Επιπλέον, έχουμε συνεργαστεί με την Recco για να μειώσουμε κάποια γνώση: Όλοι όσοι αγοράζουν αυτό το εξάρτημα θα πάρουν μερικές ιδέες για ασφαλέστερες εξωτερικές περιπέτειες, εκτός από έναν σύνδεσμο για να κατεβάσετε το “σχέδιο” από το Recco. Ποιο είναι το σχέδιο, ρωτάς; Είναι ένα σύνολο διαδικασιών ασφαλείας – συμπεριλαμβανομένου ενός κρίσιμου προγράμματος δράσης – που θα βοηθήσει τους θεατές του χιονιού όλων των επιπέδων να προετοιμαστούν πριν από την κατάρρευση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των χιονοστιβάδων, επιθεωρήστε το recco.com καθώς και κατανοήστε πριν πάτε. Επιθεωρήστε πολύ περισσότερα προϊόντα εξοπλισμένα με την τεχνολογία Recco, όπως κράνη, μπότες καθώς και σακάκια εδώ.

Το Recco Innovation δεν αποτελεί υποκατάστατο ενός πομποδέκτη χιονοστιβάδας. Το Recco Innovation δεν σταματά τις χιονοστιβάδες ούτε τη διαβεβαίωση της επιβίωσης ή του εντοπισμού ενός πάσχοντος ή ενός χαμένου ατόμου. Η κατανόηση καθώς και η τυπική αίσθηση είναι οι καλύτερες μέθοδοι για την πρόληψη ατυχημάτων. Σεβαστείτε πάντα τις πολιτικές ασφαλείας καθώς και τους κανονισμούς.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο, καθώς δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή ευεξίας υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *