Ο Bob Cicherillo πυροβόλησε ως νεώτερος Nationals MC

από τον Christian Duque

Όταν οι ειδήσεις έπληξαν ότι ο θρυλικός bodybuilder γύρισε τον διαγωνισμό MC Robert “Bob” Cicherillo είχε απορριφθεί από τις ευθύνες του σε έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς του NPC, έστειλε σοκ σε όλη τη φυσική κατάσταση. Αυτό συνέβη για μερικούς σημαντικούς λόγους.

Για αρχάριους, ο [σχετικά νέος] υποστηρικτής των υπηκόων θεωρείται από πολλούς ότι είναι ένας από τους πλησιέστερους συμμάχους στον πιο σημαντικό ηγέτη στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό bodybuilding στον κόσμο. Αν κάποιος πιστεύει ότι όλοι οι υποψήφιοι δημιουργούνται ίσοι, είναι δυστυχώς λάθος. Για να απολυθεί από τον υποψήφιο Cicherillo πήρε κονσερβοποιημένα, μπορεί εύκολα να είναι ένας δολοφόνος επαγγέλματος? Ωστόσο, ο Bob βρίσκεται επίσης σε ξεχωριστή κατάσταση λόγω των ισχυρών δεσμών του σε όλη τη χώρα και σε όλο τον κόσμο.

Ο Cicherillo υπερηφανεύεται για το να είναι πιστός για δεκαετίες. Έχει πάρει πολλή κακοποίηση για να στέκεται δυνατά με την Ομοσπονδία, είτε από αντάρτες όπως ο Lee Priest, οι φωνές των μέσων ενημέρωσης όπως ο Dave Palumbo, ή/και οι προηγούμενοι αξιωματούχοι που έχουν προσφέρει εναντίον του λόγω του γεγονότος ότι είναι τόσο πιστός. Με πολλούς πραγματικούς τρόπους, το bodybuilding είναι ένα παιχνίδι σκακιού. Είναι επίσης πολύ ένα παιχνίδι του ανθρώπου. Ο πρώην κ. USA έχει κρατήσει πάντα τα πράγματα στο πιάτο του. Είναι πολύ έξυπνος από αυτή την άποψη.

Ενώ οι πολυάριθμοι συνταξιούχοι bodybuilders, συμπεριλαμβανομένου του κ. Olympias, έχουν πάει σε προσωπική κατάρτιση και dodgy προγράμματα κατάρτισης για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, ο Bob ήταν πρόθυμος να μάθει πού πηγαίνει το Διαδίκτυο, πολύ πριν από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Με πολύ πραγματικό τρόπο, όταν ο ίδιος και ο Dan [Solomon] ξεκίνησαν την εβδομαδιαία bodybuilding, τσιμπούν τη θέση τους στον κλάδο.

Τώρα, κατανοητά, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ της ύπαρξης στο άθλημα και της ύπαρξης στην πλευρά των πραγμάτων. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Bob κατάφερε να αναπτύξει μια ισχυρή παρουσία και στα δύο. Όταν ήξερε ότι η συνταξιοδότηση ήταν επικείμενη, συνεργάστηκε με το bodybuilding.com, τον Dan και αρκετές διαφορετικές εταιρείες. Σε ορισμένες περιπτώσεις “το έργο του” θα αποτελείται από μια σειρά από βίντεο φωνής και φορώντας ένα t-shirt της εταιρείας για μερικούς μήνες, αλλά μαντέψτε τι, που πλήρωσε τους λογαριασμούς. Με μια τέτοια εταιρεία, είχε ακόμη και τον τίτλο του Αντιπροέδρου, αλλά ποιος ξέρει τι έκανε πραγματικά;

Μου αρέσει ο Μπομπ, αλλά είναι λίγο ένας σφυρί; Ίσως πολύ περισσότερο από λίγο. Η βιομηχανία γυμναστικής δεν είναι πολύ μακριά από τον κόσμο των μεταχειρισμένων πωλήσεων αυτοκινήτων. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως ένα χτύπημα σε εκείνους που “σφυροκοπούν”, επειδή κάποιος πρέπει να πάρει τις συναυλίες και κάποιος πρέπει να πληρώσει.

Στο τέλος της ημέρας, τι είναι ένας διαγωνισμός MC σε ένα bodybuilding show; Εκτός από μερικά αστεία και ένα κομμάτι από ένα schtick (αν είναι αρκετά εξειδικευμένοι για να δημιουργήσουν ένα), το μόνο που κάνουν πραγματικά είναι να διαβάζουν ονόματα από ένα φύλλο. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Κρατήστε ένα ποτό κοντά για να μην χάσετε τη φωνή σας, να εξοικειωθείτε με τα δύσκολα ονόματα και να κάνετε κάποια επαφή με τα μάτια (από καιρό σε καιρό) με τους κριτές, ίσως να συνδέσετε τους πωλητές και περιστασιακά προσπαθήστε να συσπειρώσετε το πλήθος. Και πάλι, είναι μια ουσιαστική δουλειά, αλλά παραμορφώνεται σε σύγκριση με την επιτάχυνση και την κρίση.

Η επιτάχυνση απαιτεί πλήρη έλεγχο της σκηνής, εντοπίζοντας τους ανταγωνιστές και διασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια σταθερή ροή και από το στάδιο των ανταγωνιστών. Οι μεγάλοι αποστολείς κρατούν τα χρονοδιαγράμματα τους. Άνδρες όπως ο Tony Roberts και ο Rick Bayardi έχουν γίνει τόσο καλοί στο να διατηρούν παραστάσεις σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, ότι έχουν γίνει μερικές από τις πιο περιζήτητες στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δουλεύουν το Arnold Classic και το Σαββατοκύριακο της Ολυμπίας.

Η κρίση είναι επίσης απίστευτα προσανατολισμένη στις δεξιότητες. Φανταστείτε να βλέπετε εκατοντάδες σώματα και να είστε σε θέση να διαλέξετε το καλύτερο από την ομάδα μετά την ομάδα. Από εκεί, τα καλύτερα από τα καλύτερα τετράγωνα και οι νικητές επιλέγονται. Αυτός ο τύπος εργασίας απαιτεί έντονη εξάρτηση από χρόνια και χρόνια δοκιμής να κρίνει και να κρίνεται σε διάφορα επίπεδα από τοπικά σε περιφερειακά σε εθνικά και επαγγελματικά. Για να συγκρίνουμε το MC να δουλεύει με το τι κάνουν οι αποστολείς και οι δικαστές, θα ήταν μια κόλαση. Θα ήταν πολύ ανόητο, στην πραγματικότητα.

Ακόμα, ο Bob ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια θέση. Από τα αστεία του αστεία για να ενοχλούν τους ανταγωνιστές με συσσώρευση που ουσιαστικά δεν έχουν ως αποτέλεσμα αποτελέσματα. Τα κοστούμια του είναι η συζήτηση της πόλης και η εμπιστοσύνη του είναι κάτι που είναι ρεκόρ. Συχνά πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση του Bob μπορεί να φτάσει μέχρι και μισή ώρα πριν κάνει σε ένα χώρο. Σοβαρά, όμως, είναι γεμάτος από τον εαυτό του και αυτό είναι μέρος αυτού που τον κράτησε στην κορυφή για όσο διάστημα ήταν. Εάν ήταν ένας ταπεινός, μαλακός ομιλημένος άνθρωπος, δεν θα ήταν σε τέτοιο αίτημα ότι πριν από χρόνια, καυχήθηκε για MCING μικρούς διαγωνισμούς για τουλάχιστον $ 5.000 ένα κομμάτι. Φανταστείτε να κάνετε τέτοια χρήματα, χωρίς να σπάσετε έναν ιδρώτα, και να είστε σε θέση να αποκαλείτε τον εαυτό σας “φωνή του bodybuilding”. Μπορεί να μην είναι μια ακριβής αξιολόγηση του πραγματικού ρόλου του στο άθλημα, αλλά είναι όλα σχετικά με το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας.

Για τον κόσμο, ο πρώην κ. ΗΠΑ και ο Masters κ. World, εμφανίζεται με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στο άθλημα, σπάει το ψωμί μαζί τους και ήταν ο εκπρόσωπος του αθλητή για όσο διάστημα υπήρχε η θέση. Τι κάνει ACτο κάνω; Ποιος ξέρει η κόλαση. Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι το πωλεί και είναι σε θέση να στοιβάσει την εμπιστοσύνη του με την υψηλή ζήτηση για το έργο του MC.

Το τελικό άγγιγμα είναι η δουλειά του με τον κ. Ολυμπία. Η Ολυμπία είναι, τελικά, το ίδιο το μπολ του bodybuilding. Όποιος εργάζεται για αυτό, έχει χτυπήσει τα μεγάλα πρωταθλήματα. Ωστόσο, ο ρόλος του τον καθιστά πολύ πιο ορατό στους οπαδούς από ό, τι ακόμη και ο Dan Solomon (ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο υποστηρικτής) ή ο Jake Wood (ο οποίος κατέχει το Darn Thing!). Το γεγονός είναι ότι όλοι γνωρίζουν τον Chick και χρησιμοποιεί αυτή τη δημοτικότητα για να ανοίξει τις πόρτες και να σιωπά τους κριτικούς. Τούτου λεχθέντος, αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν απολύθηκε ως MC των Εθνικών NPC, πολλοί πιστεύουν ότι αυτό θα φέρει έναν από τους πιο παραγωγικούς επιρροές bodybuilding από το υψηλό άλογό του. Είμαι εδώ για να σας πω, δεν θα το κάνει.

Ενώ ο φίλος μου Nick Trigili έκανε μια σπουδαία δουλειά που έσπασε την ιστορία και άλλα καταστήματα όπως το RXMUSCLE έκανε μια αξιοσέβαστη δουλειά που ζυγίζει με εκτεταμένα σχόλια, στο τέλος της ημέρας, είναι όλα απλά ζεστό αέρα. Ο Μπομπ θα μπορούσε να φροντίσει λιγότερο. Αν κάποιος σκέφτεται ότι ο Μπομπ κυματίζει στις ειδήσεις, απολύθηκε – ή – χτυπώντας τους τοίχους ενός δωματίου κάπου, επιθυμώντας όλοι να σταματήσουν να μιλάνε γι ‘αυτόν, τότε σαφώς δεν παίρνετε τον Bob και δεν παίρνετε τη βιομηχανία. Δεν έχει σημασία αν οι άνθρωποι σας αγαπούν ή σας μισούν, αν μιλούν για σας, αυτό είναι ένα σπουδαίο πράγμα. Και για όλα τα επάνω και ερχόμενα MC που πιστεύουν ότι ο τερματισμός του Bob από τους υπηκόους θα δημιουργήσει με κάποιο τρόπο μια κενή θέση για τη συναυλία του στην Ολυμπία, ονειρεύεται. Πυροβόθηκε στους υπηκόους. Αυτό μπορεί ή δεν μπορεί να επηρεάσει το ρόλο του με αυτόν τον διαγωνισμό το επόμενο έτος. Μπορεί επίσης να επηρεάσει ή να μην επηρεάσει το έργο του σε αυτή τη ζώνη. Ο τερματισμός του από τους υπηκόους θα σταματήσει τους άλλους υποψήφιους να θέλουν να τον προσλάβουν για τις εκπομπές τους; Αμφιβάλλω. Εάν, τίποτα, η συζήτηση θα μπορούσε να τον κάνει να είναι σε μεγαλύτερη ζήτηση.

Αν θέλετε να πυροβολήσετε κάποιον όπως ο Bob και θέλετε να τον χτυπήσετε σκληρά, θα έπρεπε να γίνει ιδιωτικά. Όταν γίνεται δημοσίως, τροφοδοτεί τη δημοτικότητά του. Τώρα οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν περισσότερα !! Όντας η ιδιοφυΐα μάρκετινγκ που είναι, θα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε Τύπο, ως έναν τρόπο να προωθήσει τον εαυτό του.

Όποια και αν είναι τα συναισθήματα που μπορεί να έχετε για το Cicherillo, ο άνθρωπος είναι διασκεδαστικός και οι υποψήφιοι που θέλουν να βάλουν τους καλύτερους διαγωνισμούς, θέλουν να εγγυηθούν ότι οι εκπομπές τους είναι διασκεδαστικές. Ακόμη και οι υπήκοοι. Ο Bob μπορεί να έχει απολυθεί, αλλά δεν θα μπορούσε να απολυθεί, αν δεν είχε προσληφθεί, αρχικά. Αυτό είναι ίσως η πιο σημαντική επίδειξη στο ερασιτεχνικό τμήμα και θα μπορούσαν να προσλάβουν όποιον ήθελαν. Προσέλαβαν τον Μπομπ. Ακριβώς επειδή ο άνθρωπος απολύθηκε, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παίρνει ξαφνικά το ταλέντο του, δεν ρίχνει νερό για το αίτημα γι ‘αυτόν, και σίγουρα δεν απομακρύνεται από τα χρόνια, δεκαετίες πίστης Είχε για την Ομοσπονδία. Και πάλι, είμαι απλώς συγγραφέας και αυτό το σύντομο άρθρο είναι απλώς μια συλλογή από τις σκέψεις μου. Μπορώ να πω ότι δεν νομίζω ότι η πυροδότηση του Bob θα έχει επιπτώσεις στο Σαββατοκύριακο της Ολυμπίας.

Ποτέ δεν γνώρισα τον Jake Wood, αλλά έχω δει πώς μεταφέρει τον εαυτό του. Δεν με χτυπά ως άνθρωπος που κάνει βιαστικές αποφάσεις ή τρέχει από τα πολυάριθμα εμπόδια της ζωής. Είναι ευχαριστημένος που το Olympia MC πήρε κονσερβοποιημένα από την πιο σημαντική ερασιτεχνική επίδειξη στο Bodybuilding; Πιθανώς όχι, αλλά πρόκειται να τον πυροβολήσει, δημιουργώντας ένα φαινόμενο ντόμινο; Λέω όχι. Είμαι της άποψης ότι με τον ίδιο τρόπο που ο Τζέικ δεν ακύρωσε τον Shawn Ray, δεν θα πυροβολεί τον Bob σε κάποιο είδος αντίδρασης γόνατος. Θα αντιμετωπιστεί αυτό εσωτερικά, ότι, είμαι όλοι σίγουροι, αλλά δεν νομίζω ότι η δουλειά του Bob στο O είναι σε κίνδυνο.

Επιπλέον, νομίζω ότι ο Bob είναι ήδη σε μελλοντικά σχέδια. Πληρώθηκε; Δεν είναι δική μου δουλειά. Θα ξαναγίνει οι υπήκοοι; ποιός ξέρει? Σίγουρα δεν το κάνω. Θα ήμουν έκπληκτος αν ο MC είναι οι υπήκοοι το 2022; Οχι.

Με πολύ πραγματικό τρόπο, τα νέα αυτής της πυροδότησης, μπορεί πολύ καλά να αντλήσουν τους πιο έντονες κριτικούς του Bob, όπως και οι ειδήσεις με τον Shawn Ray πριν από λίγες εβδομάδες. Πολλοί θα ζητήσουν την αλλαγή του φρουρού, την ώθηση του Bob έξω και απαιτώντας κάθε είδους παραχωρήσεις που δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν. Και πάλι, ας περιμένουμε και να δούμε. Ας περιμένουμε να δούμε.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.