Η αξιολόγηση των βιταμινών ποτών του Zarbee

γεια! Σήμερα δουλεύω με το Zarbee’s για να μοιραστώ μερικές πληροφορίες σχετικά με τα μείγματα ποτών βιταμινών. Το χρονοδιάγραμμα αυτής της συνεργασίας είναι η τελειότητα από τότε που έβαλα το σώμα μου με το κουδούνι πρόσφατα! Μεταξύ των 10 μιλίων σήμερα το πρωί, καθώς και του Λας Βέγκας του Λας Βέγκας του περασμένου Σαββατοκύριακου – το ανοσοποιητικό μου σύστημα φωνάζει για λίγο υποστήριξη.

Πρώτον, ας μιλήσουμε τρέχοντας…
Τα τελευταία μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2. runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτού, 45 δευτερόλεπτα

Επόμενο
4 λεπτά κατώτερη προπόνηση σώματος για δρομείς
04:49

Ζω
00:00
08:21
01:45

Χτύπησα το δρόμο για 10 μίλια σήμερα το πρωί. Ήταν μια σχετικά επίπεδη διαδρομή, ωστόσο ακόμα δύσκολη, αφού είναι τόσο ζεστό. Δεν θέλω να γκρινιάζω, αφού θα πάρω ζεστό πάνω από ψυχρό κάθε τύπο ημέρας, όσο σοβαρά αυτό είναι τραχύ.

Σταμάτησα στο σιντριβάνι τέσσερις φορές. Στη συνέχεια, όταν τελείωσα, χτύπησα το κατάστημα για περισσότερο νερό καθώς και για κάποιο φαγητό.

Ενώ ήμουν στο Βέγκας αυτό το Σαββατοκύριακο η φωνή μου πήρε λίγο scratchy. Σίγουρα δεν πήρα αρκετό ύπνο ή τρώω υγιεινά.

Έτσι άνοιξα το πακέτο υποστήριξης ανοσοποιητικού συστήματος από το Zarbee για να δοκιμάσω πρώτα αυτό το μίγμα. Το έβαλα κατά την αποσυσκευασία καθώς και το πλύσιμο των ρούχων. Συνήθως πίνω παγωμένο καφέ το πρωί, ωστόσο υπάρχει κάτι παρήγορο καθώς και γεμίζοντας για ένα ζεστό ρόφημα.

Ανοσοποιητικό μίγμα ποτών – Γύση εσπεριδοειδών

● Φτιαγμένο με εκχύλισμα και μέλι Elderberry

● Συσκευασμένα με βιταμίνες Α, C, E, σελήνιο καθώς και ψευδάργυρο

● Σερβίρετε το ζεστό

Τα μείγματα παρήχθησαν από τον Δρ Zak Zarbock για να βοηθήσουν τα παιδιά με βήχα. Επιθυμούσε μια ελεύθερη επιλογή φαρμάκων για να τους βοηθήσει να αισθάνονται καλύτερα. Τώρα υπάρχει μια ολόκληρη γραμμή που προσφέρεται αποκλειστικά στο Target ως μέρος του προγράμματος Made to Matter. Η βιταμίνη αναμιγνύει χειροποίητα, φυσικά συστατικά όπως η ινουλίνη από τη ρίζα του κιχώνας, το τζίντζερ, το χαμομήλι, καθώς και το μέλι.

Την άνοιξη αυτή, η νέα συλλογή τους από μείγματα ποτών βιταμινών για ενήλικες έκανε το ειδικό ντεμπούτο τους στο Target ως μέρος του προγράμματος Made to Matter της εταιρείας. Αυτή τη στιγμή προσφέρονται σε εθνικό επίπεδο.

Τα έξι ιδιόκτητα μείγματα διαμορφώνονται με μια σειρά από χειροποίητα, υγιεινά συστατικά (όπως το φιλικό προς το περιβάλλον τσάι καθώς και το τζίντζερ), καθώς και είναι επίσης γεμάτα με σημαντικές βιταμίνες καθώς και θρεπτικά συστατικά. Παράγονταν με απασχολημένους, ενεργούς ανθρώπους στο μυαλό-τα πακέτα μιας εξυπηρέτησης έχουν σχεδιαστεί για να πηγαίνουν μαζί σας καθώς και τα ίδια τα μείγματα διαλύονται γρήγορα στο νερό.

Τα μίγματα ποτών μπορούν να σερβιριστούν ζεστά ή ψυχρά ανάλογα με το μίγμα. Δοκίμασα επίσης μερικές από τις ψυχρές … αυτή είναι η πολυπαραμινή με αντιοξειδωτικό.

Αυτό ήταν υπέροχο, όπως μου αρέσει ότι είναι μια απλή μέθοδος για να πάρετε βιταμίνες καθώς και να πιείτε περισσότερο νερό. μπουμ μπουμ.

Μερικές πληροφορίες για τα μίγματα…

● Μπορούν να απολαύσουν καθημερινά

● Είναι φτιαγμένα με φυσικές γεύσεις καθώς και γλυκαντικά

● Είναι χωρίς γλουτένη καθώς και δεν περιλαμβάνουν κανένα είδος φαρμάκων ή αλκοόλ

Συνολικά, αναγνωρίζω ότι είμαι ενεργός καθώς και μερικές φορές τρελός καθώς και μερικές φορές τεμπέλης, καθώς και μερικές φορές τρώνε και πολλά ντόνατς … Προτιμώ πραγματικά να διατηρήσω μια ισορροπία από τότε που μου αρέσει να αισθάνομαι μεγάλη και υγιή. Έτσι, οι επιλογές όπως αυτό που καθιστούν απλό να ενσωματωθούν μερικές επιπλέον βιταμίνες με κάνουν ευτυχισμένο.

Ακολουθήστε το hashtag #DrinkForyourself για περισσότερα.

Ερώτηση: Σε κλίμακα 1 έως 10 ακριβώς πόσο μεγάλη αισθάνεστε σήμερα;

Είμαι πιθανότατα 7.8 – αισθάνομαι φανταστικός, ωστόσο, έχω το παραμικρό κομμάτι των boogers.

Αποποίηση ευθυνών: Αυτή η δημοσίευση είναι σε συνεργασία με την Zarbee’s. Όλες οι γνώμες είναι δική μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.