Ώρα για ένα makeover!

Παίρνω ένα makeover! Λοιπόν, όχι εγώ, αλλά το blog παίρνει ένα makeover – και μπορεί να είναι κάτω για λίγο μετά τις 7pmest απόψε. Ελπίζω να δώσετε στη νέα εμφάνιση ένα μπράβο! Στην πραγματικότητα, θα ήθελα ένα πραγματικό makeover – πάντα ήθελα να πάω ξανθός.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εάν έχετε ένα δωρεάν makeover τι θα αλλάζετε για τον εαυτό σας; Οτιδήποτε? Τίποτα?

Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
MARATHON Training Running Blog – Run Eat Repeat. Ημέρα κατάρτισης 5.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 34 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
03:09

Ζω
00:00
08:21
04:34

Συσκευάσαμε κάτι διαφορετικό από το PB & J για μεσημεριανό και πάλι σήμερα! Αυτή είναι μια πολύ νόστιμη και διασκεδαστική πρόκληση; Δεν κάνω τίποτα “νέο”, αλλά είναι καλό να επιστρέψω σε μερικά παλιά αγαπημένα.

Έκανα μια σημαντική σαλάτα με τόνους λαχανικών και φασολιών για πρωτεΐνες. Χρησιμοποίησα και το αγαπημένο μου φιστίκι του TJ.

Είχα επίσης κάποια κροτίδες Kashi και 2 seltzers με μεσημεριανό γεύμα. Μπορώ ή δεν είχα να είχα άλλο ένα seltzer αργότερα. Είμαι εξαρτημένος.
Για επιδόρπιο – 2 από τα μπισκότα τσιπ σοκολάτας μου; Το επιδόρπιο με το μεσημεριανό είναι τόσο διασκεδαστικό! Αλλά, αυτά πρέπει να είναι μικροκύματα για να δοκιμάσουν καλύτερα την επόμενη μέρα.

Έφερα πολλά φρούτα σε σνακ σήμερα – Kiwi και σταφύλια. Λατρεύω τα φρούτα! Έφαγα μερικά περισσότερα kashis θεωρώντας ότι τα φρούτα δεν με κρατούν γεμάτο για πολύ.

Τα λέμε αργότερα ?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *