Πρωινά μπολ και μαθήματα μαραθωνίου

Σήμερα το πρωί χρησιμοποίησα μισό πεπόνι ως “μπολ πρωινού” μου. Το συμπλήρωσα με τυρί cottage, δημητριακά, σπόρους chia και μίγμα μονοπατιών. Ήταν νόστιμο και πήρε λίγο χρόνο για να φάει γιατί έπρεπε να βγάλω το πεπόνι καθώς το έφαγα. το λατρεύω! Αυτό θα λειτουργούσε επίσης με γιαούρτι και granola;

Μαραθώνιος κωνικός – Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μόνο λίγες μέρες πριν από το μαραθώνιο (!!!), είμαι βαθιά σε λειτουργία. Σήμερα το πρωί έκανα 4 μίλια στο διάδρομο. Όσο πολύ μου αρέσει, ο διάδρομος ήταν ο καλύτερος φίλος μου τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς
Μόνιμη προπόνηση ABS που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ασκήσεις πυρήνα εξοπλισμού που μπορείτε να κάνετε να στέκεστε πριν ή μετά από ένα τρέξιμο. Γρήγορο σεμινάριο σε 5 κινήσεις προπόνησης για έναν ισχυρό πυρήνα και να αμφισβητήσει την ισορροπία σας.

Περισσότερα βίντεο

Επόμενο
Αναθεώρηση του ανορθόδοξου βιβλίου και του Netflix
07:28

Ζω
00:00
08:21
04:31

Είμαι πραγματικά τρομοκρατημένος για το πώς θα κάνω την Κυριακή. Στην πραγματικότητα έχω ήδη κόμβους στο στομάχι μου και δεν μπορούσα να κοιμηθώ καλά χθες το βράδυ. Αλλά, πραγματικά θα προσπαθήσω και απλά να απολαύσετε αυτό και να προσπαθήσω να τελειώσω με μια καλή στιγμή και να περάσω καλά.

Ο Glenn Jones επεσήμανε κάτι στα σχόλια που πάντα πίστευα: “Είναι καλύτερο να είναι 10% κάτω από την κατάρτιση τότε, 1% υπερβολική κατάρτιση”. Το πιστεύω.

Ο πρώτος μου (και μόνο άλλος) μαραθώνιος ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο. Εδώ είναι μερικά από τα μαθήματα που ανακάλυψα από αυτή την εμπειρία κατάρτισης (η οποία ήταν πολύ διαφορετική από αυτή την εκπαιδευτική εμπειρία).

Μάθημα μαραθωνίου: Chafing, ναι με ακούσατε

Μάθημα μαραθωνίου: σε γνωρίζω

Μάθημα μαραθωνίου: Έχω άρρωστη τρέξιμο

Μάθημα μαραθωνίου: Πείνα !!!

Μάθημα μαραθωνίου: Πώς φορτώνει το φορτίο υδατανθράκων

Μάθημα μαραθωνίου: Μην κάνετε πάνω από το τρένο

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.