Ας δούμε πόσες φορές πηγαίνω στις επόμενες 30 ημέρες

Είμαι πολύ περήφανος για τον εαυτό μου ξανά! Αυτό κάνει δύο ημέρες σε μία εβδομάδα. Whhhhat;! (Σημείωση: Μπερδεύω να κάνω υγιή πράγματα με το να είμαι καλός άνθρωπος, έτσι τρώγοντας μπρόκολο ή να παίρνω αρκετό ύπνο με κάνουν να νιώθω σαν άγιος ή κάτι τέτοιο.) Ας μιλήσουμε γιατί είμαι τόσο περήφανος για τον εαυτό μου και μπορείτε να γράψετε μια επιστολή στον ουρανό αν νομίζετε ότι αρκεί να με μπείτε…

Πήγα χθες στη Γιόγκα !!! Όχι μόνο αυτό, αγόρασα ένα groupon για 30 ημέρες απεριόριστη γιόγκα. Έτσι, θα προσπαθήσω πραγματικά να πάω οποιαδήποτε μέρα δεν τρέχω μια σκληρή προπόνηση. Κεραία!
Τα τελευταία μου βίντεο

Ο Golden Retriever δεν θα πάρει τα χάπια του!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 2 λεπτών, 19 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Το Podcast ανακεφαλαιώνει από τις 6 Αυγούστου
07:26

Ζω
00:00
08:21
02:19

Αληθινά, θέλω πραγματικά να γίνω άνθρωπος γιόγκα και να είμαι σούπερ στην ειρήνη και να αντιμετωπίζω το σώμα μου σαν ναό και να είμαι ευγενής και να βρω ευτυχία σε βαθύ επίπεδο. Αλλά, η κατεύθυνση προς τη γιόγκα 3 φορές την εβδομάδα είναι αυτό που γυρίζω τώρα.

Χθες το βράδυ, φορτωμένος με καρβέλι στο σπίτι με πίτσα … είναι πάντα το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνω. #επιστήμη

Και σήμερα το πρωί σηκώθηκα και έκανα το πράγμα μου για να ετοιμαστώ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει χορό γύρω σαν ένα περίεργο, κατεβάζοντας περισσότερα σειριακά podcasts και ψεκάζοντας το μέρος στα μαλλιά μου με το Sunblock.

Πρόσφατα η πανέμορφη μαμά Laughlin μου έστειλε αυτά τα δισκία O2 Gold για να δοκιμάσω πριν από τις διαδρομές μου. Θα δοκιμάσω οτιδήποτε μια φορά, γι ‘αυτό έδωσα ένα στροβιλισμό σήμερα το πρωί πριν από το τρέξιμο μου και ήταν πολύ ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Τους έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια φορά μέχρι στιγμής, οπότε δεν μπορώ να δώσω μια πλήρη αναθεώρηση, αλλά αισθάνθηκα καλά στο τρέξιμό μου και ήταν μια μακρά και καυτή μέρα!

(Η Mama Laughlin έχει τρέξει μαραθώνιο και είναι τώρα ανταγωνιστής γυμναστικής, γι ‘αυτό εκτιμώ τη γνώμη της για αυτά τα πράγματα. (Είναι αυτό που υποτίθεται ότι τρέχει ή τρέχει;))))

Επίσης, έβαλα λίγο μείγμα ποτών με σπινθήρα που ήρθε με το πακέτο διασκέδασης μου. Ο φίλος μου Skinnyrunner πίνει αυτά τα πράγματα και το λατρεύει και τώρα μπορώ να δω γιατί.

Εκτέλεση – 17 μίλια. Δεν κοίταξα το ρυθμό ή οτιδήποτε άλλο, αλλά δεν πήγαινα για ταχύτητα σε αυτό.

Post Run Ήμουν σαν, “Επιτρέψτε μου να τραβήξω μια φωτογραφία, ώστε να μπορώ να πω ότι το έκανα και τότε πρέπει να ντους γιατί βρωμίζω”.

Παρακαλώ?

Δεν έχω ιδέα πώς, αλλά πήρα βρώμικο σε αυτό το τρέξιμο. Είναι περίεργο γιατί δεν έτρεχα μονοπάτια, ήμουν ακριβώς στους δρόμους και τα πεζοδρόμια γύρω από την Orange County. Μαντέψτε ότι είναι σκονισμένο!

Μετά το πρωινό !!! Όλες οι τηγανίτες και όλα τα φρούτα και όλα τα ποτά.

Ο Βέγκας κοιμήθηκε σε όλα αυτά, ανά συνηθισμένο.

Στο τρέξιμο Eat Repeat Gear Discing News … Δωρεάν αποστολή σε όλες τις πωλήσεις στο κατάστημα Spreadshirt με τον κωδικό: Δωρεάν (ισχύει μέχρι το 14ο)

Ερώτηση: Τι τρέχετε / κάνετε / τρώτε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Πόσες φορές νομίζετε ότι θα πάω στη Γιόγκα τις επόμενες 30 ημέρες;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Εκτελέστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πρόκλησης του έτους

Εκτελέστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της πρόκλησης του έτους

Πώς να κάνετε το τρέξιμο της πρόκλησης του έτους. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πρόκλησης του έτους για το 2021. Run 2021 μίλια φέτος και

Συνολικά μίλια και το καλύτερο Φεβρουάριο του 2021

Συνολικά μίλια και το καλύτερο Φεβρουάριο του 2021

Πόσα μίλια τρέξατε αυτό το μήνα; @RuneAtrepeat Instagram Story Template για δρομείς. Καλύτερη εκτέλεση και τρώει για

Πώς να σταματήσετε μια κακή συνήθεια – 126

Πώς να σταματήσετε μια κακή συνήθεια – 126

κόλπο για να σταματήσετε να τρώτε, να τρώτε τρόφιμα ή άλλη κακή συνήθεια. η καλύτερη διαισθητική συμβουλή φαγητού για να σας βοηθήσει να αποκόψετε τη διατροφή α

2020 γκολ – Νέο Επολύ αλλά και πίσω στο blogging

2020 γκολ – νέα τα πάντα, αλλά και πίσω στο blogging

Χαίρετε!! Πώς είσαι? Πέρασα λίγο χρόνο τις τελευταίες 2 εβδομάδες που πραγματικά σκεφτόμαστε τα ψηφίσματα και τους στόχους της Πρωτοχρονιάς μου

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

15 Fast Pre Run Snack Ιδέες

Τι να φάτε πριν τρέξετε και πότε να φάτε. 15 Fast Pre Run Snack Ιδέες για νέους δρομείς και εκπαίδευση για μισό μαραθώνιο

5 Κάτω ασκήσεις σώματος για δρομείς

5 Κάτω ασκήσεις σώματος για δρομείς

Κάτω προπόνηση στο σπίτι για δρομείς. Δεν απαιτείται εξοπλισμός. 5 ασκήσεις για να τρέξετε ταχύτερα, ισχυρότερα και καλύτερα. ταχέως wor

⚡ από το ShareaHolic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.