Πέντε τυχαία πράγματα από αυτήν την εβδομάδα …

1. Είδα στο Twitter ότι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Αυτοκτονίας.

Μια μικρή γυναίκα στην 8η τάξη του αδελφού μου πήρε τη ζωή της. Δεν ξέρω τι να πω για να αποκαλύψω ακριβώς πόσο λυπηρό και φρικτό είναι γι ‘αυτήν, τόσο για το νοικοκυριό της όσο και για όλα τα παιδιά σε αυτή την τάξη που έπρεπε να πει τι συνέβη. Είναι απλώς σπασμωδικό.
Τα τελευταία μου βίντεο

Jessica Simpson Memoir – Ανοίξτε την κριτική βιβλίου
Ανασκόπηση του νέου βιβλίου της Jessica Simpson – Open Book. Ο τραγουδιστής καθώς και ο επιχειρηματίας διαρρέουν μυστικά καθώς και πίσω από τις σκηνές εκπλήξουν όλα στα απομνημονεύματά της.

Ανασκόπηση του Audible Book – Η Jessica Simpson το διαβάζει! Επιπλέον, υπάρχουν τραγούδια ανταμοιβής όταν παίρνετε την έκδοση ήχου!

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 6 λεπτών, 5 δευτερόλεπτα

Επόμενο
4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς
04:31

Ζω
00:00
08:21
06:05

Δεν θα ήθελα να φανταστώ κάποιον που μου αρέσει να είμαι σε τόσο φτωχό μέρος που ήθελαν να πεθάνουν ή να βλάψουν τον εαυτό τους.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, καλέστε μια τηλεφωνική γραμμή αυτοκτονίας, κείμενο ή μπορείτε να συνομιλήσετε online με κάποιον. >>>

Συνομιλία διλήμματος Lifeline (αν δεν θέλετε να καλέσετε):

Είναι δύσκολο να μεταβείτε από αυτό το θέμα, ωστόσο θα προτιμούσα να είναι λίγο αμήχανο από το να μην το αναφέρω καθόλου.

2. Η Procompression έχει εκπληκτικές κάλτσες ουράνιου τόξου. Λατρεύω όλα τα πολύχρωμα σχέδια τους!

Συμβουλή: Η Procompression έχει ένα περίπτερο σε όλους τους αγώνες του μαραθωνίου Rock N Roll καθώς και πολλούς άλλους αγώνες. Μπορείτε να αγοράσετε τις κάλτσες συμπίεσης καθώς και τα μανίκια εκεί, ωστόσο, τα δημοφιλή σχέδια πωλούν γρήγορα, οπότε αν είστε πραγματικά τοποθετημένοι σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι αγοράστε τα online.

3. Η Sabra βγαίνει με τόσα πολλά νέα προϊόντα! (Δουλεύω μαζί τους στο Sandwich Spreads – Post Coming Soon.) Καθώς έβλεπα αυτό το “Taco Inspired” Hummus στο Ralph’s αυτή την εβδομάδα !!

Επισκέφθηκα την έδρα της SABRA τον Ιανουάριο καθώς και ήταν σε θέση να δοκιμάσει όλα τα νέα προϊόντα τους. Υπάρχουν τόσες πολλές φοβερές γεύσεις που βγαίνουν!

4. Είμαι ακόμα πολύ στους απογευματινούς βόλτες μου. Είναι απλώς μια μεγάλη στιγμή για να χαλαρώσετε μετά από να είστε μπροστά στον υπολογιστή όλη την ημέρα. Χρησιμοποιώ το χρόνο για να ακούσω podcasts, να καλέσω έναν καλό φίλο ή απλά ζώνη έξω καθώς και να αναπνέει φρέσκο ​​αέρα.

5. Τα γενέθλια του Ben ήταν αυτή την εβδομάδα, καθώς πήγαμε στο Ironwood στο Laguna Hills για δείπνο. Ήταν τόσο καλό! Ό, τι από τα κοκτέιλ μέχρι το επιδόρπιο ήταν νόστιμο.

Αυτό είναι ένα brownie με Nutella Gelato. Ήταν καταπληκτικό. Και οι δύο θεωρούσαμε να επιστρέψουμε σήμερα για ένα ακόμα!

Μετά το δείπνο ο Ben, καθώς και το Vegas συνετρίβη στον καναπέ. (Δεν κρατάει το τηλέφωνο που είχε το χέρι του στην πλάτη μου.)

Σοβαρά γνωρίζω ότι μερικοί άνθρωποι δεν τους αρέσουν οι γάτες, ωστόσο το Vegas μπορεί να είναι σούπερ χαριτωμένο κάθε τώρα, όπως και τότε …

Εκπτώσεις αγώνων: Δείτε τη σελίδα εκπτώσεων αγώνων για κωδικούς κουπονιών για τον επερχόμενο μαραθώνιο Revel Race καθώς και το Half Marathon καθώς και τη σειρά Lexus Lace Up Race καθώς και τη σειρά RNR Marathon. Μερικοί από τους αγώνες (όπως το Revel City) έρχονται σύντομα, καθώς πρέπει να εκπαιδεύσετε αν πρόκειται να τρέξετε!

Ερώτηση: Τι συμβαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο; Τρέξιμο? Ιπποδρομίες? Τρώει? Κοιμάμαι?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε με αυτά:

Η πρωινή ρουτίνα της ημέρας μου για ανάπαυση

Η πρωινή ρουτίνα της ημέρας μου για ανάπαυση

Η πρωινή μου ρουτίνα σε μια μέρα ανάπαυσης από το τρέξιμο. Τι κάνω, αυτό που τρώω σε μια μέρα ανάπαυσης καθώς και άλλα BTS χωρίς τρέξιμο ημέρα

Απώλεια βάρους, καρπούζι καθώς και ενημερώσεις Σαββατοκύριακου με τον Ντιέγκο

Απώλεια βάρους, καρπούζι καθώς και ενημερώσεις Σαββατοκύριακου με τον Ντιέγκο

Ακριβώς πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας ενώ βελτιώνετε τον εαυτό σας. Θετικότητα σώματος ενώ χάνει βάρος ή πηγαίνει μετά από ένα στόχο. Συμβουλές για το πώς ακριβώςΕκτέλεση αναφοράς για τις 6 έως τις 12 Μαΐου

Εκτέλεση αναφοράς για τις 6 έως τις 12 Μαΐου

Γειά σου! Ακριβώς πώς ήταν το τρέξιμό σας καθώς και το φαγητό αυτή την εβδομάδα; Εδώ είναι το γύρο μου για το τρέξιμο, φαγητό, αστείο, τυχαίο και ενημερώσεις από TH

Ακριβώς πόσο καιρό πρέπει να εκπαιδεύσετε για μισό μαραθώνιο ή πλήρες μαραθώνιο – Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό πρέπει να εκπαιδεύσετε για μισό μαραθώνιο ή πλήρες μαραθώνιο – Q & A

Νέες ερωτήσεις που τρέχουν από το Instagram @Runeatrepeat Story Box! Σήμερα μιλάμε για μια νέα εκπαίδευση δρομέα για TH

Ο δρομέας σας, Eater, Reader Questions- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Ο δρομέας σας, Eater, Reader Questions- Insta Story (Jan Part 2) Podcast

Οι ερωτήσεις σας σχετικά με το τρέξιμο, το blogging, τα μαλλιά, την κατάρτιση δύναμης καθώς και περισσότερο! Απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις που ήρθαν σε αυτό

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας εκτέλεση, καθώς και η καλύτερη ταινία Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας εκτέλεση, καθώς και η καλύτερη ταινία Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη πορεία σας για μισό μαραθώνιο; Το συγκρότημα Sydrome – ακριβώς πόσο καιρό απογειώσατε από το τρέξιμο; Rrca coa

⚡ από το ShareaHolic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.