Τράβηξε τη ζωή μου και δεν αναγνώρισε καν

Γεια σας! ακριβώς πώς ήταν το σαββατοκύριακο σας; Μετά τα 10k χθες πέρασα την ημέρα με τη μητέρα μου να τρώει και να κουβεντιάζει και όλα αυτά τα διασκεδαστικά πράγματα. Η μητέρα μου είναι η ιδανική ισορροπία εξουσίας, σοφίας, υποστήριξης και αγάπης. Είναι ένας σπουδαίος ακροατής, αλλά δεν με αφήνει μόνο να ξεφύγω με να κάνω κακές επιλογές στη ζωή. Με τηλεφώνησε με τα σκατά μου, αλλά δεν μου αρέσει πάντα. Καταλαβαίνω ότι είμαι εξαιρετικά τυχερός που έχω μια μεγάλη μαμά. Όλοι θα έπρεπε να έχουν ένα! Πηγαίνετε να πάρετε ένα στο μητρικό κατάστημα σήμερα !!

(Αυτή είναι μια φωτογραφία από τη μετεγκατάσταση του αδελφού μου από την περασμένη εβδομάδα)
Τα νεότερα μου βίντεο

Ο όμορφος σύζυγός μου στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
Ο όμορφος σύζυγός μου στο θάλαμο Pysch: Ένα απομνημονεύμα
από τον Mark Lukach

Αξιολόγηση του βιβλίου ήχου των πολύ καλύτερων απομνημονεύσεων που κυκλοφόρησαν το 2017.

Είναι μια υπέροχη ακρόαση;
Μοιράζομαι μια γρήγορη αξιολόγηση του βιβλίου που διατίθεται στο Audible.

Από το Amazon:

Ένα καρδιακό, αλλά ελπιδοφόρο απομνημονεύμα ενός νεαρού γάμου που επαναπροσδιορίζεται από ψυχική ασθένεια και επιβεβαιώνει τη δύναμη της αγάπης.

Η ζωή του Mark και του Giulia ξεκίνησε μαζί ως παραμύθι. Έπεσαν σαν σε δεκαοκτώ, παντρεύτηκαν στις είκοσι τέσσερις και άρχισαν τη ζωή τους στο Σαν Φρανσίσκο σύντομα μετά. Αλλά όταν η Giulia ήταν είκοσι επτά, βίωσε ένα τρομακτικό και απρόβλεπτο ψυχωτικό διάλειμμα που την προσγειώθηκε στον ψυχικό χώρο για σχεδόν ένα μήνα. Κάποια μέρα ήταν δυναμική και καλά προσαρμοσμένη. Το επόμενο, ήταν παραληρητική και αυτοκτονική, έπεισε ότι οι άρεσε της δεν ήταν ασφαλείς.

Ερώτηση:
Τι βιβλίο ή podcast ακούτε τώρα;

Τι θα έπρεπε να ακούω στη συνέχεια;!

Οι σύνδεσμοι προς το βιβλίο και άλλες αξιολογήσεις βρίσκονται στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
01:45

Ζω
00:00
08:21
05:31

Χτυπήσαμε το προτιμώμενο εστιατόριο μου, Sizzler. Σίγουρα δεν είμαι φανταχτερό, αλλά μου αρέσει!

Menudo επειδή είμαι Μεξικανός. θρυλική σαλάτα επειδή είμαι μονικός. (Επιδόρπια όχι φωτογραφίες επειδή ήμασταν απασχολημένοι να μιλάμε.)

Και στη συνέχεια έπαιξε λίγο με τα κουτάβια. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα είναι γελοίο !!!

ΤΕΛΟΣ παντων. Ας μιλήσουμε για γυναίκες που έχουν αλλάξει τη ζωή μου…

Δεδομένου ότι είμαι στο θέμα των απίστευτων γυναικών, θέλω να αναγνωρίσω μερικούς απίστευτους ανθρώπους στη ζωή μου. Ήθελα να συνθέσω αυτή τη δημοσίευση για λίγο. Όταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους σκάει στο κεφάλι μου (συνήθως ενώ τρέχει ή κάτι τέτοιο) πιστεύω ότι “θα έπρεπε να συνθέσω μια δημοσίευση για αυτό! Πρέπει να υπάρχουν πολύ πιο θετικά παραδείγματα όπως αυτό που μοιράζονται στον κόσμο! “.

Ήμουν εξαιρετικά ευλογημένος να μην έχω μόνο μια φανταστική μαμά, αλλά έχω περάσει μονοπάτια με πολλές εξαιρετικά ισχυρές, έξυπνες, σοφές, θετικές, γενναιόδωρες γυναίκες στη ζωή μου. Έχω ασχοληθεί και βοήθησα τα φανταστικά θηλυκά. Έχω ικανοποιήσει μερικούς σε συνέδρια blogging ή με φίλους. Είναι απίστευτα παραδείγματα για μένα και είμαι βέβαιος ότι δεν αναγνωρίζουν καν ακριβώς πόσο πήρα από τις αλληλεπιδράσεις μας.

Έτσι, ήθελα να δώσω μια μικρή φωνή έξω σε μερικούς από αυτούς … και πολύ πιο σημαντικά απλά υπενθυμίζω στον εαυτό μου και εσείς ότι είναι ένα θετικό σχέδιο λειτουργίας ή μαζορέτα για τους άλλους είναι δωρεάν. Και μπορεί πραγματικά να έχει μακροχρόνια επίδραση σε κάποιον.

Όταν βρισκόμουν στο κολέγιο, διέσχισα για την Lynette Romero, έναν δημοσιογράφο και άγκυρα στο KTLA. Ήταν τόσο γενναιόδωρη με την κατανόηση και την υποστήριξή της. Με πήρε την πρώτη μου δουλειά μετά την Internship! Πλήρωσε για μένα να φτιάξω τα (τραγικά) φρύδια μου σε ένα κομψό μέρος. Απάντησε σε όλες τις ανησυχίες μου για την αγορά (και τις ανησυχίες μου για τη ζωή).

Η Leah segedie από το Mamavation (και το ShiftCon) … μόλις την ικανοποίησα, ήταν ζεστή και φιλική. Την επόμενη φορά που την είδα σε ένα συνέδριο, με εισήγαγε σε έναν από τους συναδέλφους της και μου μίλησε πραγματικά. Και έπειτα το έκανε άλλη μια φορά και την άκουσα να μιλάει θετικά για κάποιον άλλο. Αυτό ακριβώς είναι – είναι ένας μεγάλος πρωταθλητής για άλλες γυναίκες στην επιχείρηση blog. Κάθε φορά που είμαι σε μια εκδήλωση μαζί της δηλώνει κάτι πραγματικά θετικό για μένα και όταν εισάγει άλλους σε μένα, τους αφήνει να λάμψουν.

Χτίστε άλλους ανθρώπους επάνω! Ένα κερί δεν χάνει φωτισμό φωτεινότητας άλλο ένα κερί.

Η Sarah Dussault από τη Sarah σε σχήμα ήταν πάντα τόσο ανοιχτή με τις γνώσεις της. Είναι ένας γνήσιος τύπος ατόμου και τηλεφωνήματα όπως είναι. Είναι πολύ επιτυχημένη αλλά αρκετά σίγουρη για την επιτυχία της για να είναι εξαιρετικά προετοιμασμένη να με βοηθήσει (και άλλοι) να μεγαλώσω.

Σε όλα τα peeps μου είναι ονόματα sarah news skinny δρομέας είναι νόμιμα το πιο ευγενικό και υποστηρικτικό άτομο ποτέ. Είναι καλύτερη από εμένα σε κάθε επίπεδο, αλλά ποτέ δεν με κάνει να νιώθω έτσι. Είναι καλύτερος δρομέας, άνθρωπος, φίλος, ντουλάπι … και ήταν και καλύτερος συγγραφέας blog. Πιστεύω ότι μόλις αποχώρησε, οπότε σταματά να με κάνει να φαίνω άσχημα.

Υπάρχουν πολλά άλλα, αλλά απλά ήθελα να μεταφέρω την ιδέα ότι αυτές οι γυναίκες επειδή απίστευτες και αγαπημένες για μένα. Με κάνει να θέλω να είμαι καλύτερος και να το μεταφέρω επίσης. Εάν δεν μπορείτε να ανακαλύψετε ένα υπέροχο άτομο, να είστε σπουδαίος άνθρωπος. Μην ανταγωνίζεστε τους ανθρώπους γύρω σας. Να είστε υποστηρικτικοί. πύργοςθα επάνω άλλους. Να είναι ένα παράδειγμα.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορείτε να ονομάσετε κάποιον στη ζωή σας που σας έχει υποστηρίξει πραγματικά; ΠΟΥ?

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

γνήσιες προτάσεις για να κάνουν νέους φίλους

γνήσιες προτάσεις για να κάνουν νέους φίλους

Προτάσεις για να κάνουν νέους φίλους ως ενήλικες. Ακριβώς πώς να ικανοποιήσετε νέους ανθρώπους και φιλίες στα 20s σας 30 και 40. Τρέξτε Eat Reath Vid

Ακριβώς πώς το καταφέρατε μέσω διαζυγίου – γνήσιες προτάσεις που με βοήθησαν

Ακριβώς πώς το καταφέρατε μέσω διαζυγίου – γνήσιες προτάσεις που με βοήθησαν

Προτάσεις για το χειρισμό διαζυγίου ή διάλυση. Ακριβώς πώς να αντιμετωπίσετε την απώλεια μιας σύνδεσης και τα εργαλεία που χρησιμοποίησα για να μείνω συνδεδεμένος

Ανακοίνωση: Έχω επιλέξει να παγώσω τα αυγά μου

Ανακοίνωση: Έχω επιλέξει να παγώσω τα αυγά μου

Πάγωμα των αυγών μου. Η διαδικασία κατάψυξης αυγών και η ημέρα 1 το πρώτο μου ραντεβού για να παγώσω τα αυγά μου. Διατήρηση γονιμότητας – Τι εγώ

Ευχαριστημένη Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας από την Περιφερειακή Μονικό σας

Ευχαριστημένη Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας από την Περιφερειακή Μονικό σας

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και Ευεξίας από τον συγγραφέα blog Monica Olivas. Η ιστορία της θεραπείας μου με τη θετικότητα του σώματος και το podcast με Cris

Πύση αυγών και να περιμένουμε για ενεργές γυναίκες με αναπαραγωγικό ενδοκρινολόγο podcast 92

Πύση αυγών και να περιμένουμε για ενεργές γυναίκες με αναπαραγωγικό ενδοκρινολόγο podcast 92

Πύση αυγών και να περιμένουμε για τους δρομείς. Τρέξιμο και υγιεινή ζωή προτάσεων podcast. Επαγγελματικές προτάσεις γονιμότητας για γυναίκες

Η επικοινωνία μας με το θάρρος και το τολμηρό και το τρέξιμο

Η επικοινωνία μας με το θάρρος και το τολμηρό και το τρέξιμο

Επιθεωρήστε με το χρόνο… Τι κάνετε σήμερα; Κοιτάξτε με το τρέξιμό σας, την ημέρα ανάπαυσης, τη δύναμη, το Pet Dog Walk, κλπ … [Επιθεωρήστε το @Rune

⚡ από το ShareaHolic

.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.