Ο Cormier ζυγίζει στο Shenanigans προκάλεσε τις διαδικασίες στη Νέα Υόρκη

UFC 210 είδε τον Daniel Cormier, τον ελαφρύ πρωταθλητή βαρέων βαρών της προώθησης, τραβήξτε ένα γρήγορο κατά τη διάρκεια του ζύγισης.

Με τα λεπτά αριστερά ο Cormier χτύπησε τις κλίμακες, απογυμνωμένο γυμνό και ζύγιζε 1,2 λίβρες πάνω από το όριο. Στιγμές αργότερα ο Cormier ζύγιζε ξανά και κατάφερε να κάνει βάρος. Τι εκπληκτικό υπονοεί χρησιμοποιήθηκε για να πέσει 1,2 λίβρες σε δύο λεπτά; Κλίνει στην πετσέτα.

Η Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης επικρίθηκε ευρέως ότι ξεγελάστηκε από αυτή τη διαφανή ruse. Έχουν τώρα, για την πίστη τους, αναθεώρησαν τις διαδικασίες τους για να αντιμετωπίσουν μια τέτοια συμπεριφορά.

Όπως αναφέρθηκε στο MixedMartialArts.com, το NYSAC έχει αναθεωρήσει τώρα τη διαδικασία τους για την πυγμαχία και τα γεγονότα MMA προσθέτοντας τον ακόλουθο περιορισμό

“Όταν βρίσκεται στην κλίμακα, ο πολεμιστής θα παραμείνει ακόμα με τα πόδια του επίπεδη στην κλίμακα και δεν πρέπει να κάνει φυσική επαφή με οποιοδήποτε πρόσωπο ή αντικείμενο εκτός από την κλίμακα. Κανένα άλλο πρόσωπο δεν πρέπει να αγγίξει την κλίμακα όταν ένας πολεμιστής είναι στην πράξη της ζύγισης. Ενώ στην κλίμακα, ο πολεμιστής θα ακολουθήσει οποιαδήποτε κατεύθυνση που εκδίδεται από την Επιτροπή ».

Η νέα γλώσσα απαιτεί επίσης πειθαρχία για όποιον παραβιάζει αυτήν την οδηγία.

Το πλήρες δελτίο διαβάζεται ως εξής –

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Η νομική κατανομή του Daniel Cormier ζυγίζει σε αντιπαράθεση 7, 2017 με 2 σχόλια
Ο νόμος της γενειάδας του Roy Nelson 3, 2013in “Fighter εμφάνιση”
Ας μιλήσουμε για τον Daniel Cormier Eye Poke, τις χαμένες κλήσεις και την άμεση επανάληψη της Nevada RuleAugust 16, 2020

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.