Ο γενικός κίνδυνος τραυματισμού στην ερασιτεχνική πυγμαχία “χαμηλότερη από το ποδόσφαιρο, το χόκεϊ, την πάλη καθώς και το ποδόσφαιρο”

με τα ευρήματα που μπορεί να πιάσουν πολλούς αντιπάλους του MMA καθώς και άλλων εντυπωσιακών αθλημάτων εκτός φρουράς, της καναδικής παιδιατρικής κοινωνίας δημοσίευσε πρόσφατα ένα Άρθρο που συζητά τους κινδύνους τραυματισμού της συμμετοχής της πυγμαχίας των νέων.

Η τελική πρόταση του άρθρου που αντιτίθεται στον εγκιβωτισμό για τη νεολαία δεν προκαλεί έκπληξη, με την προϋπόθεση ότι η άποψη του Καναδικού Ιατρικού Συνδέσμου ότι «όλοι οι πυγμαχίες απαγορεύονται στον Καναδά». Η αντιπολίτευση της Καναδικής Παιδιατρικής Εταιρείας φαίνεται πιο γειωμένη στην αλήθεια ότι η πυγμαχία “ενθαρρύνει … άμεσα χτυπήματα τόσο στο κεφάλι όσο και στο πρόσωπο” από τον πραγματικό κίνδυνο τραυματισμού σε σύγκριση με άλλα αθλήματα. Αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο από τα συμπεράσματα της έκθεσης είναι διαφορετικές παρατηρήσεις που αναφέρονται στο σώμα της έκθεσης που περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Ο γενικός κίνδυνος τραυματισμού στην ερασιτεχνική πυγμαχία φαίνεται να είναι χαμηλότερος από ό, τι σε κάποια άλλα αθλήματα σύγκρουσης, όπως το ποδόσφαιρο, το χόκεϊ επί πάγου, η πάλη καθώς και το ποδόσφαιρο

2. Ο επιπολασμός του τραυματισμού από τα αθλήματα μάχης που χρειάζονται εισδοχή σε νοσοκομείο στον Καναδά δεν είναι πολύ υψηλότερος για τον πυγμαχία (με ποσοστό 4,8%) σε σύγκριση με 3,6% για το τζούντο, 3,1% για το καράτε, καθώς και 2,9% για την πάλη .

3. Ο ρυθμός διάσεισης για τον ερασιτεχνικό πυγμαχία είναι επίσης όχι μακριά από το σημάδι σε σύγκριση με άλλα “αθλήματα σύγκρουσης” με μελέτες που δείχνουν ποσοστά ως εξής:

Ερασιτεχνική πυγμαχία – 0,58 ανά 100 εκθέσεις αθλητών

Χόκεϊ 0.28 ανά – 100 Αθλητικές εκθέσεις

Υψηλό rugby ίδρυμα – 0,38 ανά 100 εκθέσεις αθλητών

Οι συγκρούσεις καθώς και άλλοι κίνδυνοι τραυματισμού είναι μια αλήθεια για κάθε είδους επαφή με τον αθλητισμό, καθώς δεν δημοσιεύουν αυτά τα δεδομένα με σκοπό να υπονομεύσουν αυτούς τους κινδύνους ούτως ή άλλως. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να έχουμε ενημερωμένες απόψεις όταν συζητάμε για τη ρύθμιση των αθλημάτων μάχης καθώς και να μην υποθέσουμε ότι οι κίνδυνοι για τους αθλητές είναι υψηλότεροι από ό, τι είναι.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ο Καναδικός Ιατρικός Σύλλογος παίρνει ένα κτύπημα με δαπάνες S-209APRIL 15, 2013in “Bill S-209”
Οι τηλεφωνικές κλήσεις του καναδικού βουλευτή από τη λεπτή αντίθεση της CMA για τα έξοδα S-209MAY 22, 2013in “Bill S-209”
Η μελέτη απαιτεί την απαίτηση περισσότερης πυγμαχίας Headgear Concussion DataAugust 3, 2021in “Μελέτες Ασφαλείας”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.