Γαλλικά τηγανητές και μπισκότα

Μου αρέσει να περπατάτε γύρω από τα καταστήματα υγιεινής διατροφής και να ελέγξω όλα τα αγαθά. Μπορώ να περάσω ώρες σε μέρη όπως το WF ή την οργανική αγορά της τοπικής μαμάς μου. Μπορώ επίσης να περάσω πάρα πολλά χρήματα σε όλα αυτά τα καλά πράγματα !!

Σημείωσα ένα μεγάλο δείγμα granola ενώ περπατούσα γύρω από το κατάστημα … ήταν τόσο καλό που πραγματικά σκέφτηκα να το πάρει, αλλά τότε θυμήθηκα ότι η Granola μπορεί να είναι επικίνδυνη στο σπίτι μου.
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πώς να κάνετε την κατώτερη προπόνηση του σώματος για τους δρομείς
Γρήγορο σεμινάριο του κατώτερου σώματος για τους δρομείς προπόνηση και κινήσεις. Αυτό περιλαμβάνει:
Σούμο κατακαταβολία
Αντίστροφη βύθιση – Δεξιά
Αντίστροφη βύθιση – Αριστερά
Πλευρική Lunge – Ιδανικό
Πλευρική Lunge – Αριστερά

Αποκτήστε το ημερολόγιο προπόνησης αυτού του μήνα για δρομείς τώρα στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 3 λεπτών, 9 δευτερολέπτων

Επόμενο
Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
04:20

Ζω
00:00
08:21
03:09

Πριν μπήκα σε πτώχευση, δείχνω – με τη μαμά, έφαγα βούτυρο αμυγδάλου σε ολόκληρο το σιτάρι με γιαούρτι και blubes. Τα βακκίνια που έλαβα από την Costco είναι πολύ ξινά και δεν είναι καλά. Γιούχα. Πραγματικά δεν θέλω να τα φάω, αλλά μισώ να τους πετάξω.

Το υπόλοιπο της ημέρας ήταν πολύ τυχαίο και σνακ μου πολύ. Τα κυριότερα σημεία της ημέρας περιελάμβαναν μερικές από τις πατάτες του Ben’s chik-fries…

Και ένα μπισκότο τσιπ σοκολάτας που πήρα από το κατάστημα υγιεινής διατροφής. Ναι, πατάτες και μπισκότα – ήταν μία από εκείνες τις μέρες και δεν θέλω να συζητήσω … όταν ήμουν vegan θα πήγαινα σε καταστήματα υγιεινής διατροφής που αναζητούσαν γλυκά vegan σαν αυτό όλη την ώρα. Νομίζω ότι προσπαθούσα να γεμίσω ένα κενό με αυτά τα επιδόρπια και δικαιολογούσα να τα τρώω θεωρώντας ότι ήταν vegan.

Τώρα συνειδητοποιώ ότι οι vegan απολαύσεις έχουν πολλές θερμίδες και λίπος ως “κανονικά” επιδόρπια – αλλά γίνονται με καλύτερα συστατικά και απίστευτα νόστιμα;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *