4 Συμπλήρωμα μοτίβα για παρακολούθηση το 2016

από τον Matt Weik

Εκείνοι που περπατούσαν γύρω από την Expo West φέτος στην Καλιφόρνια είδαν μερικά τυπικά πρότυπα που είναι ελκυστικά για να είναι μεγάλα το 2016. Ενώ μερικά από τα παρακάτω δεν είναι τα “κανονικά” συμπληρώματα σας με την έννοια της κρεατίνης, των προπορευόμενων, πρωτεΐνης, επίσης Ως BCAAS, εξακολουθούν να παράγουν μεγάλους αριθμούς πωλήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν συμπληρώματα “υγείας” και όχι για τα συνηθισμένα ergogenic AIDS. Παρακάτω είναι μερικά καυτά μοτίβα για να παρακολουθήσετε, καθώς και να παραλάβετε αν σκέφτεστε τα οφέλη τους.

1. Μίγματα ωμέγα-3
Προϊόντα όπως τα ωμέγα-3 καθώς και τα ωμέγα-3-6-9 είναι στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι, οι κατασκευαστές έψαχναν για μια νέα μέθοδο για την εμπορία αυτών των προϊόντων για την υγεία και την ευεξία. Πηγαίνετε στο νέο πρότυπο προσθήκης ωμέγα-3 σε άλλα προϊόντα όπως οι πολυβιταμίνες καθώς και η κουρκουμίνη (η οποία επίσης έκανε την παρακάτω λίστα).

Ο συνδυασμός των ωμέγα-3 σε ένα ήδη προεξέχον προϊόν έχει νόημα μόνο-τώρα έχετε ένα σούπερ προϊόντος με πολλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία που συμπληρώνουν πολλούς διαφορετικούς χώρους καθώς και ελλείψεις. Το δηλώνει “Kill Two Birds With One Stone” έρχεται στο μυαλό.

2. Χαλάρωση καθώς και βοηθήματα ύπνου
Ας ασχοληθούμε με αυτό, έχουμε όλοι τις άγρυπνες νύχτες. Έχουμε πετάξει καθώς και γύρισε, καθώς απλά δεν μπορούσε να φανεί να απενεργοποιήσει τον εγκέφαλό μας μακριά για να πιάσει κάποια Z’s. Δεν είστε μόνοι – περισσότερο από το ήμισυ του αμερικανικού χάνουν ύπνο λόγω άγχους και άγχους ή στρες. Μελέτες έχουν δείξει ότι περισσότερο από το 30% του πληθυσμού πάσχει από αϋπνία. Εκτός από τις συγγνώμη κυρίες, οι γυναίκες είναι δύο φορές πιο πιθανό να βιώσουν από την αϋπνία σε σύγκριση με τους άνδρες.

Με περισσότερα από 10 εκατομμύρια άτομα που χρησιμοποιούν συνταγογραφούμενα ύπνο βοηθά τη νύχτα, οι άνθρωποι αναζητούν περισσότερη φυσική θεραπεία ή συμπλήρωμα. Πολλοί κατασκευαστές βγαίνουν με χάπια καθώς και ποτά για να δοκιμάσουν, καθώς και να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη με καινοτομία σε αυτή την κατηγορία.

Μαζί με τα βοηθήματα ύπνου, περισσότερο και περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν από το άγχος και το άγχος, καθώς και τα αυξημένα επίπεδα άγχους λόγω της εργασίας καθώς και της προσωπικής ζωής. Οι καταναλωτές αναζητούν ένα προϊόν που μπορούν να πάρουν κατά τη διάρκεια της ημέρας για να “πάρουν την άκρη”, καθώς και να τους χαλαρώσουν λίγο για να τους βοηθήσουν να επικεντρωθούν, καθώς και να έχουν πολύ καλύτερη διανοητική σαφήνεια για να βγάλουν από την ημέρα ισχυρή. Αυτή η ενότητα κάνει ήδη καλά, καθώς το 2016 θα ενισχύσει περαιτέρω τις πωλήσεις προϊόντων.

3. Προβιοτικά
Όλοι έχουν ακούσει για τα προβιοτικά καθ ‘όλη τη διάρκεια των ετών, ωστόσο ακριβώς πόσοι άνθρωποι έχουν δοκιμάσει πραγματικά ένα προϊόν μαζί τους; Το γιαούρτι ήταν ένα μεγάλο χτύπημα με την ώθηση των οφέλη των προβιοτικών για τα οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Activia, Yoplait Original, καθώς και το Stonyfield έχουν κυκλοφορήσει όλα τα υγιή προβιοτικά τους στο γιαούρτι τους για να βοηθήσουν στην πεπτική υγεία.

Με όλη την ερευνητική μελέτη που περιβάλλει τα προβιοτικά, περισσότερες επιχειρήσεις πηδούν στην πίστευαν ότι το προσθέτοντάς το στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους. Οι επιχειρήσεις δεν επικεντρώνονται μόνο σε ενήλικες – ένα εμπορικό σήμα αποφάσισε να εισαγάγει προβιοτικά gummies για τους νέους (που συμβαίνουν να δοκιμάσουν απίστευτα απίστευτα), ενώ άλλες επιχειρήσεις αποφάσισαν να προσθέσουν προβιοτικά σε τρόφιμα καθώς και ποτά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν απαιτείται να ζητήσετε συμβουλές από μια κριτική επιτροπή για να καταλάβετε ότι τα προβιοτικά είναι εξαιρετικά σημαντικά, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιούνται συνήθως για την πεπτική υγεία.

4. κουρκούμη/κουρκουμίνη
Αυτό το καυτό προϊόν αυξάνεται κατά 25%+ έτος σε ετήσια βάση για αρκετά χρόνια τώρα χωρίς να επιβραδύνει στο βλέμμα. Με μια μεγάλη ερευνητική μελέτη που βγαίνει σε αυτό, καθώς και με τους “τηλεοπτικούς γιατρούς” που το αναφέρονται στις εκπομπές τους, οι άνθρωποι φαίνεται να τρέχουν στα ράφια για να αγοράσουν ένα μπουκάλι ή 10. Με ακίνητα όπως το αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό, Ακόμη και οι αντικαρκινικές ιδιότητες δεν είναι αμφιβολία ότι οι πωλήσεις αυξάνονται συνεχώς.

Τα χάπια καθώς και οι σκόνες δεν είναι η μόνη τοποθεσία για να ανακαλύψετε κουρκούμη/κουρκουμίνη, μπορείτε επίσης να το ανακαλύψετε σε κάποια τρόφιμα καθώς και ποτά στην αγορά. Περισσότερο κατανοητό για τη χρήση του ως μπαχαρικό, το κουρκούμη/κουρκουμίνη κάνει ένα πασπαλίζουμε με μια τεράστια μέθοδο, καθώς και όπως γίνεται περισσότερη ερευνητική μελέτη, θα πάρει μόνο θερμότερο. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για περισσότερη ερευνητική μελέτη για να μάθετε φέτος εκτός από νέα προϊόντα που περιστρέφονται γύρω από κουρκούμη/κουρκουμίνη.

Εάν οποιοσδήποτε τύπος των παραπάνω προϊόντων/συστατικών έχει επιτόκιο για να σκεφτείτε να τα επιλέξετε καθώς και να τα δοκιμάσετε μόνοι σας. Με όλο το buzz γύρω από τα παραπάνω στο Expo West καθώς και στην ερευνητική μελέτη, είμαι σίγουρος ότι οι κατασκευαστές θα παρουσιάσουν θετική ανάπτυξη εάν προσθέσουν οποιοδήποτε είδος από τα παραπάνω στο χαρτοφυλάκιό τους. Όπως πάντα, φροντίστε να ζητήσετε συμβουλές από το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε οποιοδήποτε είδος από αυτά τα προϊόντα που αναφέρονται για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα αντιδράσουν με κανένα είδος άλλου φαρμάκου που μπορεί να λαμβάνετε.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.