Ο Jackson Lewis εξετάζει τη διαδικασία παραβίασης NCAA στο Webinar

John Long

Το δικηγορικό γραφείο του Jackson Lewis θα φιλοξενήσει ένα webinar στις 24 Απριλίου από τις 1 μ.μ. στις 2 μ.μ. EST με τίτλο “2018 Επιτροπή NCAA για τις περιπτώσεις παραβιάσεων: μια ανασκόπηση, τάσεις και τι να περιμένουμε το επόμενο έτος”.

Gregg Clifton

Η επιχείρηση, η οποία θα εκπροσωπείται από τους Gregg E. Clifton και John G. Long, περιγράφει τη συνεδρία ως εξής: “Οι παραβιάσεις της NCAA παραμένουν πρωταρχική ανησυχία για τα ιδρύματα μελών. Η Ομάδα Αθλητικής Πρακτικής του Jackson Lewis σας προσκαλεί να συμμετάσχετε μαζί μας για να αναθεωρήσετε τις πρόσφατες υποθέσεις που αποφασίστηκαν από την Επιτροπή για τις Παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων παραβιάσεων επιπέδου Ι και επιπέδου ΙΙ σχετικά με την έλλειψη θεσμικού ελέγχου, την αδυναμία παρακολούθησης, την ευθύνη του προπονητή, την πρόσληψη παραβιάσεων και πολλά άλλα . Θα προσδιορίσουμε τις τρέχουσες τάσεις επιβολής και τα σημεία έμφασης, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές των θεσμικών. ” Τα θέματα περιγράφονται ως εξής:

Η κατανομή των περιπτώσεων που αφορούν και τα δύο ιδρύματα και τα άτομα που αφορούν τα άτομα το 2018

Ανάλυση της Επιτροπής για τη Διοίκηση των θεσμικών κυρώσεων από τις παραβιάσεις και την εμφάνιση αιτιών

Μια σύγκριση του 2018 έως το 2017 και στις αρχές του 2019 περιπτώσεις για την αξιολόγηση των τάσεων και των θεσμικών βέλτιστων πρακτικών

Ενημερώσεις στην Επιτροπή για τις Διαδικασίες Λειτουργίας και Παραβιάσεις της NCAA

Εγγραφείτε εδώ:

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *