Ο προπονητής ποδοσφαίρου Power Five Five Preptice Predicts θα είναι «πολύ κοντά στο κανονικό»

Texas A & M επικεφαλής προπονητής ποδοσφαίρου Jimbo Fisher παραμένει αισιόδοξος ότι θα δει τα πλήθη που φορούν μάσκα στο Kyle Field όταν οι Aggies παίρνουν το πεδίο εναντίον των Abilene Christian Wildcats στις 5 Σεπτεμβρίου.

“Είμαι πολύ ενθαρρυνμένος επειδή ο κυβερνήτης μας άνοιξε έξω από το αθλήματα στο 50 τοις εκατό τώρα, εννοώ αυτό νωρίς” είπε ο Fisher. “Περιμένω ότι θα είναι πολύ κοντά στο φυσιολογικό.”

Ο Fisher είπε στον καγκελάριο John Sharp ότι οι παίκτες είναι “έτοιμοι να πάνε όπως τους έχω δει ποτέ”, αφού επέστρεψαν στην πανεπιστημιούπολη στις 9 Ιουνίου για πρώτη φορά από την πανδημία που χτύπησε.

Ο Fisher συνδέεται με το τελευταίο επεισόδιο του “Covid-19: Το Πανεπιστημιακό Σύστημα Texas A & M Responsies” από τον αθλητικό σκηνοθέτη Ross Bjork, γιατρός της ομάδας Dr. JP Bramhall και τον Dr. Ryan Pittsinger, Διευθυντή Συμβουλευτικής και Αθλητικής Ψυχολογίας. Ο καθένας προσφέρει μια μοναδική προοπτική για το πώς η πανδημία έχει επηρεάσει τους αθλητές της Elite της Texas A & M.

Η εκπομπή θα κυκλοφορήσει στις 7 μ.μ. Πέμπτη στο KAMU-TV στο College Station και σε άλλες θυγατρικές της Texas Public Television. Θα είναι επίσης διαθέσιμο στο κανάλι YouTube του Πανεπιστημίου Texas A & M ,.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *