Οι πιο γρήγοροι κίνδυνοι απώλειας βάρους που τεκμηριώθηκαν σε MMA

όπως συζητήθηκε προηγουμένως, οι γρήγορες ακραίες μέθοδοι κοπής βάρους αποτελούν κυρίως μη ρυθμιζόμενο μέρος των αθλημάτων μάχης. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν εγγενείς κινδύνους. Μέχρι σήμερα, ο καθορισμός καθώς και οι επαρχιακές αθλητικές επιτροπές ήταν κυρίως υλικές για να κλείνουν τα μάτια σε αυτό το ζήτημα με λίγα ρυθμιζόμενα όρια που αντιμετωπίζουν αυτές τις πρακτικές.

Πρόσφατα, η TopMManews τεκμηρίωσε δύο επιπλέον παραδείγματα της ζημίας που προκλήθηκαν από αυτές τις πρακτικές. Στις 16 Ιουνίου αναφέρθηκε ότι

“Ας ελπίσουμε ότι η Jordan Murray αισθάνεται πολύ καλύτερα. Η Ιορδανία έπρεπε να έχει χειρουργική θεραπεία έκτακτης ανάγκης στη χοληδόχο κύστη. Εδώ είναι αυτό που έπρεπε να πει … “Όλη η κοπή βάρους μου έχει πιάσει τόσο πολύ όσο εγώ υποθέτω, φαίνεται ότι πρέπει να εξαλείψω τη χοληδόχο κύστη μου μετά το κόστος όλη την ώρα σε έκτακτη ανάγκη, καθώς και να χάσω πολλά αίμα που ο γιατρός δηλώνει το 100% της από το βάρος κοπής, τρελό! ”

Αυτή την εβδομάδα ο TopMmanews αναφέρει μία ακόμη κοντά στην καταστροφή που σημειώνει ως εξής:

“Η τρομακτική εμφάνιση για τον Jer Kornelsen κόβει το βάρος για τον αγώνα του BFL. Εδώ είναι αυτό που έπρεπε να πει … “Έτσι πέρασα έξω καθώς και σταμάτησε να αναπνέει στη σάουνα προσπαθώντας να κάνει βάρος. Έχω την υπόθεση ότι έκαναν CPR για λίγο για λίγο, καθώς και ήρθα επίσης στο νοσοκομείο .. σοβαρά τρελός, καθώς και αισθάνομαι φρικτό. Συγγνώμη για την ομάδα μου, το Battlefield καθώς και κυρίως τον αντίπαλό μου! ”

Εάν συνεχιστούν αυτές οι μέθοδοι, υπάρχει μια καταστροφή που περιμένει να συμβεί σε MMA καθώς και όταν τα επακόλουθα θα προσγειωθούν ακριβώς στα πόδια της αθλητικής αποζημίωσης που επιβλέπει την εκδήλωση. Οι αθλητικές επιτροπές υπάρχουν πολύ πρώτα καθώς και κυρίως για την ασφάλεια των αθλητών. Όταν μια μέθοδος καθορίζει ότι διακινδυνεύει σαφώς ότι οι αθλητικοί συμμετέχοντες αθλητικές επιτροπές πηγαίνουν στη σφαίρα της αμέλειας εάν σταματήσουν να εργάζονται για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι οι προμήθειες είναι διατεθειμένες να λάβουν υπόψη και να θυμάστε ότι υπάρχουν κατηγορίες βάρους για να εξασφαλίσουν μαχητές, όχι να παρακινήσουν μεθόδους που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ευεξία τους καθώς και την ύπαρξη.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

BC Αθλητικές αποζημιώσεις Κίνδυνοι καθώς και ανταγωνιστικά μειονεκτήματα της ταχείας ακραίας κοπής βάρους 5, 2018
Μαχητής ανασταλεί για ακραία γρήγορη κοπή βάρους 24, 2022 με 1 σχόλιο
Το Ινστιτούτο επιδόσεων UFC σημειώνει ότι οι περικοπές βάρους “σημαντικός κίνδυνος” εμφανίζονται “και συχνά” 29 Οκτωβρίου 2020 με 1 σχόλιο

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.