Ο πληρεξούσιος Tamika Tremaglio για να υπηρετήσει ως επόμενος εκτελεστικός διευθυντής της NBPA

Η Εθνική Ένωση Παίκτη Παίκτων (NBPA) ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του Tamika L. Tremaglio ως τον επόμενο εκτελεστικό διευθυντή της, διαδέχοντας τον Michele Roberts κατά την αποχώρησή της στο τέλος του έτους . Η Tremaglio θα συνταξιοδοτηθεί ως ο διευθυντής της Greater Washington της Deloitte, όπου έχει υπηρετήσει ως αξιόπιστος σύμβουλος και ειδικός της NBPA επειδή το 2012.

Ο πρόεδρος της NBPA CJ McCollum δήλωσε: “Η Tamika ήταν δίπλα μας εδώ και πολλά χρόνια, συνιστώντας μας για τις βέλτιστες πρακτικές και πολιτικές που απαιτούνται για τον οργανισμό μας να λειτουργεί πολύ περισσότερο σαν μια επιτυχημένη επιχείρηση. Δεδομένης της ισχυρής ηγεσίας και βοήθειας του Michele που μας έφεραν εκεί όπου είμαστε σήμερα, αναζητούσαμε έναν ηγέτη επόμενης γενιάς, ο οποίος έχει τις δεξιότητες, το όραμα και την αξιοπιστία για να πάρει το πού θα αφήσει ο Michele και θα ανυψώσει την ένωση μας ακόμα μεγαλύτερα ύψη. Η καλά στρογγυλεμένη εμπειρία της Tamika στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, τη διαχείριση του προσωπικού, τη δημιουργία εισοδήματος, τη συντήρηση του πλούτου και την κατασκευή πολιτισμού, αναμφισβήτητα θα θέσει τους παίκτες μας στην καλύτερη θέση να πετύχει ».

Η κ. Tremaglio, η οποία κατέχει πτυχία J.D. και MBA, και εκπαιδεύεται επίσης ως εγκληματολογικός λογιστής, οδηγεί επί του παρόντος πάνω από 14.000 υπαλλήλους σε 23 γραφεία στην περιοχή της Μεγάλης Ουάσινγκτον. Εργάζεται ως ηγέτης στην πρακτική των καταναλωτικών και της αθλητικής βιομηχανίας της Deloitte, συμπεριλαμβανομένων πολύ περισσότερων από 15 ετών υπηρεσίας σε αρκετούς συλλόγους παικτών. Εκτός από τις κρίσιμες συμβουλευτικές εργασίες της για την ενίσχυση της εσωτερικής εταιρείας της NBPA και των πρακτικών συμμόρφωσης, η κ. Tremaglio βρισκόταν στο τραπέζι με τους παίκτες της WNBA το 2019 για την επιτυχή διαπραγμάτευση της τρέχουσας συμφωνίας συλλογικής διαπραγμάτευσης.

“Η Tamika θα είναι ένας εξαιρετικός εκτελεστικός διευθυντής της NBPA”, δήλωσε ο Michele Roberts. “Έχω περάσει πολύ χρόνο να συνεργαστώ μαζί της τα τελευταία χρόνια και ξέρω ότι νοιάζεται βαθιά για τους παίκτες και θέλει το καλύτερο γι ‘αυτούς, όπως και εγώ. Ανυπομονώ για συνταξιοδότηση, αλλά η παρηγοριά στη γνώση του NBPA είναι σε απίστευτα ικανή χέρια. ”

“Έχω συνεργαστεί με μερικές από τις πιο λαμπρές εταιρείες και νομικά μυαλά στον κόσμο”, δήλωσε η κ. Tremaglio. “Έχω σπάσει εμπόδια, αμφισβήτησα εσφαλμένες αντιλήψεις, και όπως οι επαγγελματίες αθλητές που έχω υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια, έχω αψηφήσει τις πιθανότητες. Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και παθιασμένος με αυτή την ευκαιρία να εξυπηρετήσω τους παίκτες και να συμβάλουν θετικά στο ρόλο που θα διαδραματίσει το NBPA στο μέλλον του μπάσκετ, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός του γηπέδου ».

Η NBPA συνιστάται στην αναζήτησή της από την δικηγορική εταιρεία DeChert LLP, με επικεφαλής την Christina Sarchio και την Amisha Patel και την εκτελεστική εταιρεία αναζήτησης Heidrick & αγώνες, με επικεφαλής τους Billy Dexter, Ben Weber και Jackie Zavitz.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.