Ο μαχητής υποφέρει από τη διάσειση, ενώ η γρήγορη ακραία κοπή βάρους

στο σημερινό παράδειγμα ενός αθλητικού αθλητή μάχης που υπέφερε από τραυματισμό με γρήγορη ακραία κοπή βάρους, ο Devin Miller ανέφερε ότι πέρασε καθώς και έζησε μια διάσειση.

Προγραμματίστηκε να αγωνιστεί στο Bantamweight στο Fury FC 61 στο Τέξας Μίλερ έκοψε το βάρος καθώς και “έπεσε” και στη συνέχεια “έσπευσε” τη συμφωνία του, καθώς και διαγνώστηκε με διάσειση.

Ο Μίλερ, κυρίως, βγήκε από ένα ιδιαίτερα φαύλο KO στην τελευταία του περίοδο μόλις πάνω από 2 μήνες πίσω όταν χτυπήθηκε με αγκώνα.

Αυτή είναι η τρέχουσα προσθήκη σε μια μακρά λίστα πολλών αθλητών που έχουν τραυματιστεί (με μερικούς σημειωμένους θανάτους επίσης) που συνδέονται με την ταχεία κοπή βάρους. Είναι επίσης κατανοητό ότι οι κίνδυνοι μειώνκα βάρους έχουν κάποια επικάλυψη με εγκεφαλικούς τραυματισμούς σε αθλήματα μάχης.

Η πλήρης δήλωση του Miller, που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του στο Facebook, ήταν η εξής:

Δυστυχώς δεν θα πολεμήσω αύριο το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη και δεν μου αρέσει να απογοητεύσω όλους τους οπαδούς μου, ωστόσο έπεσα την Πέμπτη το βράδυ μετά την κοπή του βάρους και έσπασε τη συμφωνία μου με την UP & μου είπαν ότι έχω μια διάσειση. Ζητώ βαθιά συγγνώμη σε όλους που κοιτάζουν μπροστά για να με απολαύσουν ανταγωνίζονται .. Ωστόσο, ήθελα να κάνω ό, τι είναι καλύτερο για την προσωπική μου υγεία και ευεξία και ανθεκτικότητα, καθώς και να πάω σε αγώνα όχι στο 100% μου δεν φαινόταν σαν σοφός ή χωρίς κίνδυνο ιδέα. Με αυτό που λέγεται, όλοι πρέπει να το συντονίσετε για να παρακολουθήσετε τον Evan Cutts, τον Darren Whitney, & Xavier Young! Πρόκειται να βάλουν μια επίδειξη και δεν θα θέλετε να το χάσετε !!

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Επικάλυψη της διάσεισης καθώς και συμπτώματα κοπής βάρους που εξετάστηκαν στο Battle Sportsapril 12, 2022in “Μελέτες Ασφαλείας”
Ο μαχητής υποφέρει από την ισχαιμία του εγκεφάλου με παράλυση από την εμφανή γρήγορη ακραία βαρύτητα 7 Δεκεμβρίου 2019
Πυγμαχία Καναδάς κάλεσε ότι αγνοώντας Concussionsmay 6, 2022

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.