Μπορεί ένας εκπαιδευτής να μπορεί να είναι υπεύθυνος για έναν μαχητή να πάρει CTE;

Η χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (“CTE”) είναι η βίαιη, εκφυλιστική και ανίατη ασθένεια του εγκεφάλου που συνδέεται με το επαναλαμβανόμενο τραύμα της κεφαλής. Οι περιπτώσεις της νόσου συνδέονται με γενικά όλα τα αθλήματα επαφής και οι μικτές πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν εξαίρεση με τον κατάλογο των γνωστών περιπτώσεων που αυξάνονται σταθερά.

Εάν είστε προπονητής αθλητικών αγώνων και ο αθλητής σας αναπτύσσει CTE και μπορεί να αποδειχθεί ότι οι μέθοδοι εκπαίδευσής σας διαδραμάτισαν κάποιο ρόλο, μπορείτε να θεωρηθείτε νομικά υπεύθυνοι; Η ανάλυση θα διαφέρει από τη δικαιοδοσία στη δικαιοδοσία και με βάση τα ορισμένα γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να δοθεί το σωστό πρότυπο γεγονότων ότι η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι ναι.

Οι εκπαιδευτές οφείλουν ένα έργο φροντίδας στους αθλητές τους. Πρέπει να λάβουν οικονομικά προσιτά μέτρα για να τα προετοιμάσουν για το έργο και να έχουν επίγνωση ότι η μη απαραίτητη βλάβη δεν αποτελεί μέρος της διαδικασίας κατάρτισης.

Εκτός από τον πιθανό θάνατο, την εγκεφαλική βλάβη και τις χρόνιες παραλλαγές του, όπως το CTE, είναι η μεγαλύτερη βλάβη που μπορείτε να εκθέσετε τους μαχητές σας. Εάν είστε εκπαιδευτής και δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό ξεκινήστε τώρα. Ορισμένες γρήγορες έρευνες θα σας δείξουν ότι τα θέματα χιλιομέτρων (ο αριθμός των επιτυχιών έχει σημασία και ο αριθμός των ετών που εκτίθενται σε επιτυχίες). Ακολουθούν μερικά γρήγορα άρθρα μόνο για εκκινητές:

Η μελέτη δείχνει ότι τα χιλιόμετρα είναι θέματα όταν αφορά την υγεία του εγκεφάλου και τα αθλήματα επικοινωνίας
Το CDC βρίσκει χιλιόμετρα είναι ο “μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου” στην ανάπτυξη χρόνιας τραυματικής εγκεφαλοπάθειας
Μελέτη-Τα χιλιόμετρα (περισσότερο από τις διάσεψεις) προβλέπουν μακροπρόθεσμο κίνδυνο εγκεφάλου σε αθλήματα επαφής
Μελέτη – Τα χιλιόμετρα είναι μία από τις μεγαλύτερες πτυχές για το τραύμα του εγκεφάλου στην πυγμαχία
Υποσυμπτωτικές επιπτώσεις – Συχνότητα και μέγεθος μεγέθους

Το takeaway είναι απλό. Όσο λιγότερες επιτυχίες παίρνουν οι αθλητές σας και όσο μικρότερη είναι η διάρκεια της έκθεσης στην κατοχή τους σε χτυπήματα το καλύτερο. Κάθε χτύπημα έχει σημασία. Κάθε φορά που η εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα σκόπιμο χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχει καλύτερα να υπάρχει ένας καλός λόγος πίσω από αυτό για να αποφευχθεί μια ανάλυση αμέλειας. Η καλύτερη ανάλυση που έχω ακούσει ποτέ για τις επιτυχίες στο κεφάλι και το CTE είναι ότι είναι παρόμοια με τα τσιγάρα και τον καρκίνο του πνεύμονα. Ο καθένας έχει έναν αριθμό για το πώς μπορούν να έχουν πολλά από αυτά πριν από το σημείο της επιστροφής. Ο αριθμός είναι μυστικός και διαφορετικός για όλους. Ανεξάρτητα από το ποιος είσαι λιγότερο είναι καλύτερος.

Υπάρχει Caselaw Holding Combat Sports προπονητές υπεύθυνοι για αμέλεια διδασκαλία. Για να λάβει ένα βασικό παράδειγμα, αυτή η υπόθεση BC βρήκε έναν εκπαιδευτή που είναι υπεύθυνος για την αμέλεια διδασκαλία ενός γάντζου τακουνιών και με αυτόν τον τρόπο παρείχε την ακόλουθη συνοπτική περίληψη του έργου της περίθαλψης και του προτύπου φροντίδας που ένας εκπαιδευτής οφείλει έναν αθλητικό αθλητή μάχης

[21] Ο κ. Sinnott παραδέχεται ότι ο κ. Ingalls οφείλει να φροντίσει τον κ. Parker. Το καθήκον αυτό ήταν να αναλάβει προσιτή φροντίδα ότι ο κ. Parker δεν θα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πορείας διδασκαλίας του κ. Ingalls. Ο κ. Sinnott σημειώνει σωστά ότι ο κ. Ingalls δεν ήταν “ασφαλιστής” που εγγυάται ότι ο κ. Parker δεν θα υποστεί τραυματισμό κατά την κατάρτιση.

Ο εγκεφαλικός τραυματισμός δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή τη βασική αρχή. Εάν εκθέτετε τους μαθητές σας στην εκπαίδευση που δεν αναγνωρίζει την πραγματικότητα του τρόπου με τον οποίο η CTE αποκτάται μια δράση αμέλειας θα μπορούσε να είναι στο μέλλον σας.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να ακούσετε έναν chaser ασθενοφόρου, ακούστε διακοσμημένους βετεράνος UFC Max Holloway, ο οποίος, μετά από αυτό το περασμένο Σαββατοκύριακο, η εντυπωσιακή απόδοση στο UFC Fight Island 7 παρείχε τις ακόλουθες σοφές λέξεις που περιγράφουν γιατί έχει εγκαταλείψει όλα τα σκληρά πυγμαχίας:

“Αποθηκεύστε τα κοτόπουλα ιδανικά εδώ”, δήλωσε ο Holloway μετά από τη νίκη του για την απόφαση του Kattar (h/t clyde Aidoo της MMA News). “Εσείς οι άνθρωποι παίρνετε μόνο έναν εγκέφαλο. σώσε το. Εσείς οι άνθρωποι δεν χρειάζεται να το κάνετε. Πιάσατε αρκετά. Εκπαιδεύσατε αρκετά. Ξέρεις πώς να χτυπήσεις κάποιον. Ξέρετε πώς να γλιστρήσετε μια γροθιά. Γιατί να πάρετε ακόμη και περιττές ζημιές πριν από το κύριο παιχνίδι, ξέρετε; Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που νομίζω. Και όλοι όσοι μου λένε ότι πρέπει να εκπαιδεύσω, όχι! Εκπαιδεύομαι, μωρό μου … παρακαλώ, ασφαλίστε το κεφάλι σας. Αν έπρεπε να πω ένα up-and-comer που έρχεται: Να είστε έξυπνοι. Καταλάβετε έναν τρόπο να κάνετε λιγότερες ζημιές. Θέλετε να είστε σε αυτό το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. ”

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Ο Διευθυντής του CTE Center περιγράφει τη σύνδεση της νόσου με το Mmadecember 9, 2016
Τι πυγμαχία και αξίωση CTE/Concussion της MMA μπορεί να μοιάζει με 13, 2016in “CTE”
Το CDC διαπιστώνει ότι τα χιλιόμετρα είναι ο “μεγαλύτερος παράγοντας κινδύνου” στην ανάπτυξη χρόνιων τραυματικών εγκεφαλοπαθοδιαπρίλης 9, 2018in “Μελέτες Ασφαλείας”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.