Ψωμί και μπαρ

Σήμερα το πρωί ήθελα να κάνω λίγο τρέξιμο πριν χτυπήσω μια τάξη δύναμης στο γυμναστήριο. Ο χρόνος ήταν εναντίον μου, έτσι έκανα 3 μίλια στο διάδρομο και έσπευσαν. *Ω, έστειλα επίσης το τηλέφωνό μου (που χρησιμοποιείται ως iPod) που συντρίβει στο έδαφος σε ένα σημείο. Κουτσός.

Δεδομένου ότι είμαι νέος στο γυμναστήριο, και είναι μεγάλο και λίγο συγκεχυμένη, ίσως να έχω κοιτάξει σε λάθος χώρο για την τάξη Stength που ήθελα. Καταλήξαμε σε ένα διαφορετικό δωμάτιο για απεργία! τάξη. Δεν είχα κάνει ποτέ μια τέτοια τάξη πριν. Βασικά κάναμε κινήσεις παρόμοιες με το kickboxing, αλλά μερικοί από αυτούς περιλάμβαναν ένα μπαρ. Είχε πλάκα!
Τα τελευταία μου βίντεο

4 λεπτών προπόνηση πυρήνα για δρομείς
Μόνιμη προπόνηση ABS που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Δεν υπάρχουν ασκήσεις πυρήνα εξοπλισμού που μπορείτε να κάνετε να στέκεστε πριν ή μετά από ένα τρέξιμο. Γρήγορο σεμινάριο σε 5 κινήσεις προπόνησης για έναν ισχυρό πυρήνα και να αμφισβητήσει την ισορροπία σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 4 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 4
01:21

Ζω
00:00
08:21
04:31

Στο δρόμο προς το γυμναστήριο έφαγα πρωινό: τυρί cottage, μήλα, blubes και δημητριακά. Το έβαλα τελείως σε μια βιασύνη και ήταν λιγότερο από ικανοποιημένος γιατί έφαγα πολύ γρήγορα – oops.

Όταν έφτασα στο σπίτι ήμουν πεινασμένος. Σκέφτηκα ότι το πρωινό στο δρόμο προς το γυμναστήριο θα βοηθούσε να αποφύγετε αυτό, αλλά καλά. Είχα ένα κομμάτι τοστ με PB & PB. Ναι!

Λατρεύω αυτό το παράθυρο WW Tuscan από το TJ’s. Συνήθως αγοράζω μόνο το ψωμί με τις μικρότερες θερμίδες και τις περισσότερες ίνες. Ποτέ δεν σκέφτομαι τι είδους ψωμί μου αρέσει. Λοιπόν, αποφάσισα ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη φάει πολύ κακό ψωμί και πήρα έναν νικητή; Αγάπη ψωμιού – Αγαπώ επίσης το ψωμί Sourdough και Cinnamon! αγάπη:)

Ερώτηση: Ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος ψωμιού;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σώσει

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *