Το 18% της κάρτας Bellator 127, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυγχάνει στις δοκιμές φαρμάκων μετά την καταπολέμηση

μετά από την Bellator 127 Η Αθλητική Επιτροπή της Καλιφόρνια εξέτασε και τους 22 μαχητές της κάρτας. Αυτή η ευρεία δοκιμή προφανώς έπιασε πολλούς από τους μαχητές εκτός φρουράς και σύμφωνα με μια πηγή, “οι άνθρωποι πίσω σκηνή ήταν freaking έξω.”.

Τα αποτελέσματα είναι τώρα και, όπως αναφέρθηκε από τον Sherdog, 4 από τους 22 μαχητές δοκιμάστηκαν θετικά για απαγορευμένες ουσίες. Αυτό είναι το 18% του ρόστερ που ανταγωνίζεται εκείνη τη νύχτα.

Όπως έχει αποδείξει η Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας της Νεβάδα, οι απροσδόκητες δοκιμές οδηγούν σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό θετικών ευρημάτων PED στο MMA. Τα αναφερόμενα ευρήματα CSAC ενισχύουν το συμπέρασμα ότι η κατάχρηση PED είναι πολύ πιο διαδεδομένη από ό, τι αποκαλύπτεται με προβλέψιμες δοκιμές PED.

Δεδομένου ότι οι συμβατικές δοκιμές PED στο άθλημα είναι “γεμάτες με προφανείς και φαινομενικές αδυναμίες”, ελπίζουμε ότι άλλες επιτροπές θα ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα και θα δοκιμάσουν περισσότερους μαχητές όταν δεν το περιμένουν.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο αθλητικός κόσμος μάχης μεταφέρθηκε σε αγωγή με ισχυρισμούς παραμέλησης ενόψει του εγκεφαλικού τραυματισμού και της αχαλίνωτης αχαλίνωτης χρήσης στεροειδών. Οι παραμελημένες πολιτικές δοκιμών PED θα θέσουν τόσο στους υποστηρικτές όσο και στις αθλητικές επιτροπές στις διασταυρούμενες τρίχες μιας δίκης στο μέλλον, εκτός εάν ληφθούν σημαντικές ενέργειες για τον καθαρισμό της χρήσης PED από το άθλημα. Οι ενέργειες της CSAC για τη δοκιμή όλων των αδειοδοτημένων μαχητών είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και ελπίζουμε ότι άλλοι ρυθμιστές του αθλήματος λαμβάνουν γνώση.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Bellator Αρχεία επιστολής Υποστήριξη της επέκτασης του ARC ACT στο MMANOVEMENT 13, 2017
Το Maryland Athletic Commission εκμεταλλεύεται τη χρηματοδότηση δοκιμών Zuffa PED προσφορά 4, 2014in “Doping”
Πώς (και γιατί) οι αθλητικές επιτροπές μπορούν να καθαρίσουν την κατάχρηση PED στο MMAMARCH 28, 2014in “Doping”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.