Το NSAC χτυπά τον McGregor με απότομο πρόστιμο, υπηρεσία γειτονιάς για ρίψη μπουκαλιών

το 2014 το NSAC επέβαλε απότομα πρόστιμα για μια φιλονικία σεμιναρίου τύπου μεταξύ του Daniel Cormier καθώς και του Jon Jones. Σήμερα το NSAC διατηρήθηκε σύμφωνα με αυτό το προηγούμενο όταν ασχολείται με τον Conor McGregor για να ρίξει μπουκάλια στο πλήθος σε συνέντευξη Τύπου UFC 202.

Εν ολίγοις, το NSAC έπληξε τον McGregor με πρόστιμο ύψους 150.000 δολαρίων, 50 ώρες υπηρεσίας γειτονιάς μαζί με το συναρπαστικό McGregor να εμφανιστεί σε μια δήλωση δημόσιας υπηρεσίας κατά της εκφοβισμού που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το NSAC. Η νομική αιτιολόγηση για την επιβολή κυρώσεων ήταν ότι η ρίψη αντικειμένων σε ένα πλήθος προκάλεσε τον κίνδυνο του δημόσιου τραυματισμού, καθώς και αυτές οι συνήθειες παραβιάζουν το NAC 467.886, η οποία απαγορεύει “οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα προκαλέσει δυσκολία σε άοπλη μάχη”.

Ίσως προς έκπληξη της νομικής ομάδας του McGregor, η αποζημίωση πήγε πολύ πάνω από το πρόστιμο των 25.000 δολαρίων καθώς και 25 ώρες υπηρεσίας γειτονιάς που αναζητούσε ο Γενικός Εισαγγελέας της Νεβάδα. Αφού άκουσε αυτή τη νομική ομάδα του McGregor, ουσιαστικά εγκατέλειψε όλες τις άμυνες καθώς και την παραδοχή της ενοχής που υποθέτει ότι η πρόταση της εισαγγελίας θα ήταν ένα χειρότερο σενάριο κατάστασης. Δεν υπάρχει τέτοια τύχη.

Αυτή η υπόθεση, σε συνδυασμό με τον προηγούμενο Cormier καθώς και την υπόθεση Jones, δείχνει ότι το NSAC είναι άνετα να πάρει ένα μέρος μιας τσάντας επίδειξης ως τιμωρία για τη βία σεμιναρίου Τύπου, ανεξάρτητα από το πόσο υψηλή είναι η τσάντα. Ο Jones καθώς και ο Cormier επιβλήθηκαν πρόστιμα στο 10% των αντίστοιχων τσάντων τους καθώς και το πρόστιμο McGregor αντιπροσωπεύει το 5% του πορτοφολιού του. Το κατώτερο τμήμα δικαιολογήθηκε να αντιμετωπίσει τον McGregor που εγκατέλειψε τις άμυνες κατά την ακρόαση σε συνδυασμό με το χρόνο που θα πρέπει να θυσιάσει για να ικανοποιήσει την απαίτηση υπηρεσίας 50 ωρών.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Μιλώντας Diaz, McGregor, μαριχουάνα, χάλια, μπουκάλια νερού καθώς και περισσότερο για το Fight NetworkAugust 25, 2016
Conor McGregor – Αποζημίωση της Νεβάδας “σαφώς λανθασμένη” στις ενέργειές τους στις 23 Δεκεμβρίου 2016
Μήπως ο Conor McGregor ψέμα στη Νεβάδα καθορίζει την αθλητική αποζημίωση για το σχισμένο ACL; 30 Οκτωβρίου 2015

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.