Η αξιολόγηση ζημιών ύψους 30.000 δολαρίων για την πειρατεία του Mayweather Jr. εναντίον του Pacquiao

που συμβάλλει στις περιλήψεις της κατάστασης της Αρχειοθετημένης Κατάστασης αυτού του ιστότοπου, οι οποίοι κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα από το αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο, N.D. Texas, Dallas Division, αξιολογώντας τις αποζημιώσεις των 30.000 δολαρίων των $ 30.000 $ για την πειρατεία του Mayweather εναντίον του Pacquiao.

Στην πρόσφατη κατάσταση (J & J Sports Productions, Inc. v. Diaz) ο κατηγορούμενος παρουσίασε το πρόγραμμα πυγμαχίας PPV σε ένα βιομηχανικό ίδρυμα χωρίς να αγοράσει τη βιομηχανική υπο-ακρίβεια που τους επιτρέπει να το πράξουν. Ο ενάγων μήνυσε καθώς και την αποκτηθείσα προεπιλεγμένη απόφαση. Κατά την αξιολόγηση της συνολικής αποζημίωσης στους περιφερειακούς δικαστές των 30.000 δολαρίων Sam A. Lindsay παρείχε τη συμμόρφωση με τους λόγους:

Επιπλέον, βάσει των καταγραφών, αποδεικτικών στοιχείων, καθώς και του νόμου, το δικαστήριο καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο κατηγορούμενος παραβίασε 47 U.S.C. §§ 553 καθώς και 605, ότι η J & J είναι μια θλιβερή γιορτή στο πλαίσιο του καταστατικού, καθώς και ότι δικαιούται νόμιμες αποζημιώσεις καθώς και προσιτές κατηγορίες δικηγόρου για τις νόμιμες παραβιάσεις του εναγομένου. Κατά συνέπεια, το δικαστήριο υπολογίζει ότι ο κατηγορούμενος υπόκειται σε J & J ύψους $ 5.000, σύμφωνα με 47 U.S.C. § 605 (ε) (3) (γ) (i) (ii), καθώς και η J & J θα ανακτήσει το ποσό αυτό από τον εναγόμενο. Επιπλέον, το δικαστήριο υπολογίζει ότι θα απονεμηθούν επιπλέον 25.000 δολάρια στην J & J, σύμφωνα με 47 U.S.C. § 605 (ε) (3) (γ) (ii), δεδομένου ότι το αρχείο δείχνει ότι οι ενέργειες του εναγομένου ήταν σκόπιμες καθώς και για τη λειτουργία του άμεσου ή έμμεσου βιομηχανικού πλεονεκτήματος ή του προσωπικού νομισματικού κέρδους. Επιπλέον, το δικαστήριο υπολογίζει ότι απαιτούνται τέτοιες αποζημιώσεις για την αποτροπή των κατηγορουμένων καθώς και άλλων βιομηχανικών εγκαταστάσεων καθώς και των οντοτήτων από την πειρατεία ή την κλοπή ασφαλών επικοινωνιών.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Mayweather v. Pacquiao Piracy οδηγεί σε 30.000 δολάρια δικαστηρίου 17, 2019in “πειρατεία”
$ 8.000 Αξιολόγηση ζημιών για την πειρατεία του Mayweather εναντίον Pacquiaoaugust 9, 2018in “πειρατεία”
9.350 δολάρια σε ζημιές που αγοράστηκαν για Mayweather κατά Pacquiao Industrial Piracyjune 19, 2018in “Πειρατεία”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *