Ο καθηγητής αθλητικής νομοθεσίας Joshua Gordon διορίστηκε ως εκπρόσωπος του αθλητισμού

Joshua Gordon, Woodard Household Foundation, καθώς και ανώτερος εκπαιδευτής αθλητικών επιχειρήσεων καθώς και νομοθεσία στο Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, ονομάστηκε ο επόμενος εκπρόσωπος του αθλητισμού της σχολής (εκπρόσωπος του αθλητισμού (Woodard Household, ΜΑΚΡΙΑ). Σε αυτό το ρόλο, ο Γκόρντον θα συνεργαστεί με τον Πρόεδρο καθώς και με την σχολή για να εξασφαλίσει την ακαδημαϊκή ακεραιότητα του προγράμματος Intercollegiate, να προωθήσει την ευημερία των μαθητών-αθλητών, καθώς και την υποστήριξη της θεσμικής διαχείρισης του αθλητισμού με την εποπτεία της συμμόρφωσης καθώς και επιλεξιμότητα ασκούμενων.

Ο Γκόρντον προσχώρησε στο Ινστιτούτο Νομοθεσίας του UO το 2010 με δύο δεκαετίες εμπειρίας στην επίλυση διαφορών, τις επιχειρήσεις, καθώς και τη νομική στρατηγική με έμφαση στον αθλητισμό καθώς και στη διακυβέρνηση. Μεταφέρθηκε στο Κολλέγιο Επιχειρήσεων του Lundquist το 2013, όπου έχει αναπόσπαστο μέρος της προόδου καθώς και την εφαρμογή των εμπειριών ασκούμενου, καθώς και του έξυπνου μέντορα του προπτυχιακού φοιτητή, καθώς και των εκτελεστικών φοιτητών MBA. Έχει επίσης ιδρύσει, καθώς και οδήγησε προγράμματα αθλητικών επιχειρηματικών ερευνών στο εξωτερικό στις Κάτω Χώρες της Γερμανίας, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει υπηρετήσει σε πολυάριθμους διοικητικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του συμβούλου διδασκόντων για την Ομάδα Συμβούλων του Όρεγκον, Διευθυντή ανηλίκων, καθώς και προπτυχιακών αθλητικών επιχειρήσεων, καθώς και σύμβουλο διδασκαλίας, καθώς και διευθυντή προγράμματος για το Αθλητικό Κέντρο διαφημίσεων της Βαρσοβίας, για να αναφέρουμε μερικά.

Το 2013, ίδρυσε το Ινστιτούτο Αθλητικών Διαφορών (SCI), για να εξασφαλίσει ότι οι στόχοι υψηλής απόδοσης στον αθλητισμό μπορούν να επιτευχθούν με συνέπεια με ακεραιότητα. Στο SCI, έχει ασχοληθεί με πολλά ιδρύματα μέλους της NCAA για την παροχή ανεξάρτητης αξιολόγησης των προγραμμάτων τους καθώς και για την καθιέρωση ενός σχεδίου για την προώθηση μιας κουλτούρας που είναι προσαρμοσμένη τόσο στους ανταγωνιστικούς στόχους όσο και στην ακαδημαϊκή εμπειρία των μαθητών-αθλητών καθώς και στην ευεξία . Ο Γκόρντον είναι επίσης ένας παγκόσμιος διαιτητής για το Δικαστήριο Διαιτησίας για τον Αθλητισμό, πρόεδρος της αμερικανικής διαδρομής, καθώς και επιτροπή προσφυγών Safesport Field, καθώς και στο συντακτικό συμβούλιο του Lawinsport.

Ένας πρώην φοιτητής-αθλητής, ο Γκόρντον κέρδισε το πτυχίο του στην ψυχολογία καθώς και την κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Amherst, καθώς και το Πανεπιστήμιο Brandeis προτού να πάρει το Master’s in Congrts Serfolly από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Boston, καθώς και το JD του Suffolk University.

Ο Γκόρντον θα ξεκινήσει την επίσκεψή του στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.