Ο Bellator αναγκάστηκε να ανοίξει τα βιβλία στην αγωγή UFC Anti Trust

νωρίτερα φέτος, η Zuffa εξέδωσε κλοπές για πλήθος εγγράφων Bellator, συμπεριλαμβανομένων των “εγγράφων που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση, τον τερματισμό, την ακύρωση ή τη μεταφορά” των συμβάσεων και των εγγράφων που αφορούν “Όλα τα έσοδα που έλαβε η εταιρεία σας από την παρουσίαση κάθε επαγγελματικού συμβάντος MMA”.

Μετά από μερική αντιπολίτευση σε αυτό το ευρύχωρο αίτημα δικαστής, ο δικαστής Peggy E. Leen εξέδωσε λόγους για να θέσει ακριβώς ποια έγγραφα θα υποχρεωθούν ο Bellator να παράσχει. Με την προθεσμία της 5ης Ιουλίου 2017, το δικαστήριο διέταξε ότι ο Bellator παράγει τα εξής όσον αφορά τα έγγραφα συμβάσεων μαχητών

Ο A. Bellator θα παράγει ένα τυχαίο δείγμα συμφωνιών συμβάσεων μεταξύ Bellator και Fighters με τους οποίους ο Bellator έχει ή είχε συμφωνήσει μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 2010 και του παρόντος. Το τυχαίο δείγμα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 20 % των μαχητών με σύμβαση με το Bellator μεταξύ 1 Ιανουαρίου 2010 και του παρόντος. Για τους μαχητές που έχουν επιλεγεί για το δείγμα, η Bellator πρέπει να παρέχει όλες τις συμφωνίες μεταξύ των τεχνολογιών πληροφορικής και των μαχητών, συμπεριλαμβανομένων τυχόν τροποποιήσεων, τροποποιήσεων, πλευρικών γραμμάτων ή επεκτάσεων που μπορεί να υπάρχουν σε σχέση με οποιαδήποτε σύμβαση που παράγεται σύμφωνα με αυτό το τμήμα.

Β. “Ανώνυμες συμβάσεις” σημαίνει ότι μπορούν να εκδοθούν οι πληροφορίες αναγνώρισης των μαχητών, όπως ονόματα, διευθύνσεις, αριθμοί τηλεφώνου και αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης. Η Bellator θα αναθέτει ένα μοναδικό αναγνωριστικό σε κάθε σύμβαση και τυχόν σχετικές τροποποιήσεις, τροποποιήσεις, πλευρικές επιστολές ή επεκτάσεις στις συμβάσεις που επιλέχθηκαν για το τυχαίο δείγμα.

Γ. Οι ανώνυμες συμβάσεις περιλαμβάνουν το φύλο του μαχητή, την κατηγορία βάρους, τον αριθμό των αγώνων κατά τη διάρκεια των συμφωνιών και οποιαδήποτε αποζημίωση που πρέπει να καταβληθεί.

Και ως εξής όσον αφορά τα έγγραφα εισοδήματος και εξόδων

Ο A. Bellator πρέπει να παράγει έναν κατάλογο όλων των εκδηλώσεων MMA που προωθήθηκε ή προωθήθηκε από την 1η Ιανουαρίου 2010 μέχρι σήμερα. Ο κατάλογος προσδιορίζει όλα τα συμβάντα ανά ημερομηνία και τοποθεσία.

Το B. Bellator θα παράγει μη ελεγμένες δηλώσεις κέρδους και ζημιών μέχρι το τρίμηνο που λήγει στις 31 Μαρτίου 2017, που περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πληροφορίες:

Διαφήμιση Εσόδων/Χορηγία Εσόδων Εσόδων/Πληρωμή ανά προβολή Εσόδων Εφαρμογών Εσόδων Εισοδήματα TV Syndication Consumer Products Αναψυχή & Εκδηλώσεις Άλλα Συνολικά Έσοδα Έσοδα Λειτουργικά Έξοδα Παραγωγή & Προγραμματισμός Έξοδα Αποζημίωση μαχητή πάνω από το προσωπικό παραγωγής γραμμής κάτω από το προσωπικό παραγωγής γραμμής Σταθμό, φωτισμός & σετ Tech Crews & εξοπλισμός μετά την παραγωγή τόπος έξοδα ταξιδιού και μεταφοράς Άλλα λειτουργικά έξοδα πώληση, γενικά και διοικητικά (“SG & A”) εξόδους αποζημίωση εργαζομένων: SG & A διαφήμιση και έξοδα προώθησης Άλλα SG & A Αποσβέσεις και απόσβεση συνολικά έξοδα Λειτουργικά έσοδα καθαρό εισόδημα εισόδημα

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Scott Coker – Τα βιβλία του Bellator του UFC θα προκαλούσαν “σοβαρή βλάβη” στις 24 Φεβρουαρίου 2017 με 2 σχόλια
Bellator Συμβάσεις Mohegan Επιτροπή για την επίβλεψη του Λονδίνου Δοκιμές ναρκωτικών 13, 2016in “Mohegan Τμήμα Αθλητικής Κανονισμού”
Ο Bellator αναλαμβάνει νομική δράση για να κρατήσει τον Quinton Jackson από την καταπολέμηση του UFCMARCH 2, 2015

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.