Αγαπητοί εκπαιδευτές – Σταματήστε να πιέζετε τους πελάτες να ανταγωνίζονται

από τον Cade Thomas

Για πολλούς ανθρώπους, η επιτυχία ενός διαγωνισμού bodybuilding ή ολόκληρης της βιομηχανίας διαγωνισμού σωματικής διάπλασης βασίζεται στο πώς παρουσιάζονται πολλοί συμμετέχοντες. Αυτές τις μέρες δεν είναι ανήκουστο να ακούσουμε τους υποψήφιους να διαθέτουν περίπου 300-500 συμμετέχοντες σε μια τοπική παράσταση όπως αυτή υπονοεί ότι η παράσταση είναι μια τεράστια επιτυχία και το άθλημα αυξάνεται. Μήπως αυτό αντικατοπτρίζει πραγματικά την επιτυχία; Κάποιος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι η δημοτικότητα και η επιτυχία σχετίζονται άμεσα και ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε ανταγωνισμό, γεγονός που συνεπάγεται πολύ μεγαλύτερη ανάπτυξη. Παρόλο που σίγουρα συνεπάγεται την ανάπτυξη των τραπεζικών λογαριασμών των υποψηφίων, των εκπαιδευτών και των χορηγών, αυτό ωφελεί το άθλημα στο σύνολό του;

Μια τάση που με κάνει απολύτως άρρωστο είναι οι τοπικοί εκπαιδευτές και οι “ομάδες” (ολόκληρο το πράγμα της ομάδας είναι εξαιρετικά ηλίθιο, μοιράζεστε έναν εκπαιδευτή με κάποιον σε ατομικό άθλημα δεν σας κάνει συμπαίκτες) είναι το ποσό των ανθρώπων ολοκαίνουργιο σε ολόκληρο τον τρόπο ζωής της φυσικής κατάστασης και της άρσης βαρών προωθούν τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένες διαιρέσεις που εξυπηρετούν το συμφέρον τους. Απλώς θα το βγάλω από το δρόμο – αν δεν είστε κάποιο φαινόμενο που μεγαλώνει τόσο γρήγορα ώστε το bodybuilding να είναι στον γενετικό σας κώδικα και θέλετε να πάρετε τα πόδια σας υγρά σε μαθήματα εφήβων ή αρχάριους, τότε γιατί στο όνομα του Θεού θα κάνατε Επιτρέψτε σε κάποιο “προπονητή” να σας πιέσει σε έναν διαγωνισμό μέσα στο πρώτο έτος της μεγάλης εκπαίδευσης; Οι γενετικές ανωμαλίες στην άκρη, είναι τρελό να έχετε κάποιον να σας μιλήσει σε ανταγωνισμό (τις περισσότερες φορές ο “ανταγωνιστής” δεν έχει ιδέα τι συνεπάγεται ο διαγωνισμός, ποιες αναλύσεις είναι και δεν έχει δει ποτέ ένα) προτού να μπορέσετε να δομήσετε Η ζωή με τον τρόπο που ένας bodybuilder κάνει για πολλούς μήνες (κατά προτίμηση χρόνια).

Είναι απίστευτα κοινό με τους γυναικείους ανταγωνιστές όλων των ηλικιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις βλέπετε μια γυναίκα μέσης ηλικίας που αναζητά έναν εκπαιδευτή για να βοηθήσει με τη γενική απώλεια βάρους και γυμναστήριο και μέσα στις πρώτες τους συνεδρίες ο εκπαιδευτής τους πείθει να “κάνουν μια παράσταση”. Αυτό με κάνει να θέλω να σπάσω το κεφάλι μου ενάντια σε έναν τοίχο. Πρώτα απ ‘όλα, ο εκπαιδευτής πωλεί το όνειρό του στον πελάτη τους, ο οποίος το 90% του χρόνου πιθανότατα θέλει είτε να αισθάνεται πολύ πιο ελκυστική για το αντίθετο φύλο ή να επιστρέψει εκεί που ήταν όταν ήταν νεότεροι. Αυτό το άτομο δεν σκοντάφτει καν στον κόσμο του ανταγωνισμού με το δικό του ενδιαφέρον! Οποιοσδήποτε ανταγωνιστής ή μέλος της οικογένειας ενός ανταγωνιστή (ένας σημαντικός) μπορεί να σας πει ότι αυτό δεν είναι ένα περιστασιακό χόμπι ή κάτι μοντέρνο που θα έπρεπε να ακολουθήσετε σχετικά με τη σύσταση κάποιου άλλου. Σίγουρα, ακούγεται ρομαντικό – χάστε μια δέσμη βάρους, φαίνονται σέξι, στη συνέχεια παρέλαση στη σκηνή για να λατρεύεται από ένα μεγάλο ακροατήριο. Μάντεψε? Εάν είστε κανονικός άνθρωπος που ανταγωνίζεται 6 μήνες από την πρώτη φορά που θα εγκατασταθείτε σε γυμναστήριο, οι άνθρωποι δεν πρόκειται να σας δουν στη λατρεία στη σκηνή, καθώς οι πιθανότητες να φαίνεστε κάτι σαν ένα πραγματικό μπικίνι/σχήμα/σωματική διάπλαση /bodybuilder σε τόσο γελοία casual μόδα είναι λεπτό.

Αν και η κύρια επίβλεψη εδώ είναι η άγνοια του ανταγωνιστή που σκέφτεται ότι τα σώματα που βλέπουν σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς (που δεν έχουν δει ποτέ μέχρι ο εκπαιδευτής τους να τους δείξει τι είναι στην πραγματικότητα) είναι εφικτό σε κάτι που μοιάζει με σύντομο τρόπο, αισθάνομαι το Οι εκπαιδευτές πρέπει να λογοδοτούν. Όχι μόνο αυτό είναι άδικο για τους σημαντικότερους ανταγωνιστές, καθώς αυτό δεν είναι μια βιτρίνα “You Go Girl/Guy” για την οικογένειά σας – είναι ένας διαγωνισμός, αλλά θέτει τον εκπαιδευόμενο για σημαντικά ζητήματα. Για ένα, αμηχανία. Δεύτερον, αν πάρετε ένα κανονικό υπέρβαρο ή εκτός σχήματος ατόμου και τα χαστούκια σε ένα παράξενα αυστηρό χρονοδιάγραμμα διατροφής (δεν πρόκειται να αγγίξω τα ναρκωτικά, οποιοσδήποτε εκπαιδευτής που βάζει έναν πελάτη όπως αυτό στα ναρκωτικά πρέπει να πυροβοληθεί αμέσως) και Τους αναγκάζετε στην ψυχική ταλαιπωρία ενός διαγωνισμού προετοιμασίας μέσα στο πρώτο τους έτος, ακόμη και να κατανοήσουν πώς να διαβάσουν μια ετικέτα διατροφής, οι πιθανότητες για ακραία ανάκαμψη και λύπη είναι αρκετά υψηλές. Είναι μια δεκάρα δώδεκα … Ο θηλυκός αγωνιζόμενος πωλείται στην αίγλη του ανταγωνισμού, υποφέρει (συνήθως εξαπατά πολύ) σε μια δίαιτα που είναι πέρα από οτιδήποτε σκέφτονται ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να ακολουθήσει, τα μέρη από τα κορυφαία 10 τότε ως μηχανισμός αυτοάμυνας χτυπάει Ολόκληρο το άθλημα και ισχυρίζεται ότι είναι ανθυγιεινό και πώς απορροφήθηκαν σε μια εμμονή και blah blah blah.

Παρακαλώ εκπαιδευτές, σταματήστε να αναπαράγετε αυτούς τους ανταγωνιστές και αρχίστε να τους ακούτε. Δεν θέλουν να ανταγωνιστούν, ανεξάρτητα από το τι θα μπορούσαν να πουν αφού τυλίξετε την ιδέα με ένα όμορφο τόξο και να το πουλήσετε σε αυτούς. Δεν τα βάζετε σε ένα υγιές μονοπάτι. Το Bodybuilding και τα υπο -τμήματα του υπονοούνται για εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που προσελκύονται από αυτό από την αρχή και/ή έχουν τη γενετική γι ‘αυτό. Σταματήστε να βάζετε μη εκπαιδευμένους κανονικούς ανθρώπους σε τμήματα που δεν έχουν καμία εταιρεία να είναι για τους δικούς σας προσωπικούς λόγους. Είτε είναι επειδή θέλετε το τμήμα που σας αρέσει να φαίνεστε πολύ πιο δημοφιλές με μεγαλύτερο αριθμό καταχωρίσεων, είτε απλά θέλετε απλά το x αριθμό ατόμων σε ένα διαγωνισμό για να καυχηθεί (και το σπίτι μερικοί από αυτούς τοποθετούν καλά από τη γρίπηKE), απλά σταματήστε.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.