Η μελέτη δείχνει ότι διάφορες επιτυχημένες επιτυχίες παίρνουν το φόρο τους στη λειτουργία του εγκεφάλου

, όπως συζητήθηκε προηγουμένως έντονη, καθώς και κανονική πυγμαχία μπορεί να έχει πολύ πιο δυσμενείς επιπτώσεις στη λειτουργία του εγκεφάλου από τη συχνότητα των νοκ -άουτ σε ανταγωνισμό. Μια ακόμη περισσότερη ερευνητική μελέτη που αφορούσε τις επιπτώσεις των αθροιστικών υποβρυχίων επιτυχιών μόλις πρόσφατα δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Neurology. Μπορείτε να ανακαλύψετε μια περίληψη της ερευνητικής μελέτης εδώ.

Ο συγγραφέας συνέκρινε μια ομάδα χόκεϋ NCAA καθώς και ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα μη έρχονται σε επαφή με τους αθλητές του αθλητισμού NCAA. Το να έρθει σε επαφή με τους αθλητές που χρησιμοποιούσαν κράνη οργάνων, τα οποία κατέγραψαν το ιστορικό επιτάχυνσης του κεφαλιού που συμμορφώνονται με την κρούση. Οι αθλητές ανέλαβαν γνωστικές εξετάσεις πριν καθώς και μετά την εποχή. Ένα υψηλότερο μέρος του έρχονται σε επαφή με τους αθλητές αθλητισμού που πραγματοποίησε πολύ πιο άσχημα από ό, τι προβλέπεται κατά τη διάρκεια των δοκιμών δημοσίευσης σεζόν. Η νέα ανακάλυψη πραγματοποιήθηκε. Υπήρχε μια σύνδεση μεταξύ των φτωχότερων βαθμολογιών καθώς και των “υψηλότερων βαθμολογιών σε μια σειρά μετρήσεων έκθεσης στο κεφάλι.”.

Σε μια ακόμη περισσότερη ερευνητική μελέτη που δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα αναφέρεται ότι μια εποχή δύσκολων επιτυχιών περιλαμβάνει μετρήσιμες τροποποιήσεις στη λευκή ύλη του εγκεφάλου με την πολιτική διάσεισης καθώς και το ιστολόγιο της νομοθεσίας που αναφέρει ότι “ο βαθμός τροποποίησης της λευκής ύλης στο Retouch Με τους αθλητές του αθλητισμού ήταν υψηλότεροι σε εκείνους που πραγματοποίησαν πολύ πιο άσχημα από ό, τι αναμενόταν στις δοκιμές της μνήμης καθώς και στη μάθηση, υποδηλώνοντας έναν πιθανό σύνδεσμο σε ορισμένους αθλητές μεταξύ του πόσο σκληρά/συχνά χτυπήθηκαν, αλλάζουν λευκή ύλη, καθώς και γνώση, ή τη μνήμη καθώς και τις ικανότητες πίστης. ”

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι η δύσκολη πυγμαχία παίρνει το φόρο του. Ο εγκέφαλος μπορεί να λάβει μόνο έναν πεπερασμένο αριθμό jostles πριν από τη διεξαγωγή δυσμενών επιπτώσεων. Οι αθλητές της μάχης θα έκαναν καλά όχι μόνο για να συνειδητοποιήσουν αυτό, ωστόσο, για να σπρώξουν σοφός, καθώς και να μην υποβληθούν σε αόριστες ζημιές κατά την κατάρτιση.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Μελέτη – Η περίοδος ποδοσφαίρου έχει ως αποτέλεσμα “σημαντικές” απεικονιζόμενες αλλαγές εγκεφάλου 1, 2017in “Μελέτες Ασφαλείας”
Το Neurotrauma Journal μιλά για επικεφαλής εφέ στον αθλητισμό, καθώς και για τον εκφυλισμό του εγκεφάλου 27, 2016in “Μελέτες Ασφαλείας”
Μελέτη – Επαναλαμβανόμενα χτυπήματα υπολειτουργίας εξίσου φτωχών με τις συγκρούσεις για μακροχρόνια εγκεφαλική βλάβη 21, 2016in “Μελέτες Ασφαλείας”

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.