Συνταγή σάλτσας μαύρης σοκολάτας (χωρίς γαλακτοκομικά)

Γεια σας! Είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας της Δευτέρας χωρίς κρέας και έχω μια σειρά μηνυμάτων με μεξικάνικες συνταγές Δευτέρας. Αλλά η σημερινή ιδέα δεν είναι για δείπνο, είναι για επιδόρπιο. Συνήθως γιορτάζω τη Δευτέρα χωρίς κρέας με το τυπικό πρωινό – αυγά και τοστ με PB. μεσημεριανό γεύμα – μια μεγάλη σαλάτα με φασόλια και ρύζι. Δείπνο-Ανακατέψτε με ό, τι λαχανικά έχω και ένα αυγό αναδεύεται ή κάποια άλλη τυχαία.

Αλλά αυτή τη Δευτέρα είχε αναλάβει μια εγκοπή επειδή το Silk με προκάλεσε να κάνω ένα παιχνίδι αποδεκτό πιάτο για #MeatlessMonday – Λοιπόν, σκέφτηκα αν πήρα ένα πιάτο σε ένα πάρτι προβολής ποδοσφαίρου θα έπρεπε να είναι επιδόρπιο.
Τα νεότερα μου βίντεο

Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς
Αμερικανική κριτική βιβλίου βρωμιάς

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 7 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 1
03:12

Ζω
00:00
08:21
12:07

Γιατί επιδόρπιο;

Πολλοί λόγοι … επειδή άνθρωποι σαν επιδόρπιο και στη συνέχεια με τη σειρά τους ίσως θα μου άρεσαν. Επειδή είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας (ή τουλάχιστον το αγαπημένο μου). Επειδή η σοκολάτα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Επειδή οι άνθρωποι θα είναι ο φίλος σας αν τους δώσετε μπισκότα ή brownies…

Έτσι, έκανα πολύ fudgey brownies και τους κορυφώθηκα με σάλτσα μαύρης σοκολάτας. Αυτό θα μου έδινε σίγουρα έναν φίλο ή δύο! Δοκιμάστε το και ενημερώστε με αν κάνετε νέους φίλους με αυτές τις απολαύσεις. Εάν όχι, θα εξακολουθώ να είμαι ο φίλος σας επειδή διαβάζετε το ιστολόγιό μου.

Brownies – Χρησιμοποίησα ένα μείγμα κουτιού και υποχώρησα το απαιτούμενο νερό με γάλα αμυγδάλου μετάξι. Όλα τα άλλα έγιναν για τη συσκευασία οδηγιών.

Όταν τα brownies έγιναν σχεδόν ξεκίνησα στο γαλακτοκομείο εντελώς δωρεάν σάλτσα σοκολάτας. Αυτό γίνεται με ημι-γλυκές τσιπ σοκολάτας που είναι χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα. Εάν δεν σας ενδιαφέρει ή αν επιλέξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσιπ σοκολάτας γάλακτος.

Συνταγή σάλτσας σοκολάτας

1 φλιτζάνι ημι-γλυκά τσιπ σοκολάτας

1/4 φλιτζάνι μεταξωτό γάλα αμυγδάλου

Dash: εκχύλισμα βανίλιας και αλάτι

Συνδυάστε τσιπς σοκολάτας και γάλα αμυγδάλου σε μια κατσαρόλα. Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά και ανακατέψτε συνεχώς για 10-15 λεπτά. Η σάλτσα θα πυκνωθεί αργά.

Ερώτηση: σάλτσα σοκολάτας ή σάλτσα καραμέλας;

Αυτή η συζήτηση χρηματοδοτείται από το Silk. Οι απόψεις και το κείμενο είναι δικά μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *