(Αποφεύγοντας) να αρρωστήσω μετά από ένα μαραθώνιο

Έτρεξα για πάνω από τρεις και μισή ώρες αυτό το Σαββατοκύριακο. (Ναι, συνειδητοποιώ ότι δεν είναι κάτι που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αλλά είναι κάτι που είμαι μέσα.)

Τα νεότερα μου βίντεο

Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 2. runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτού, 45 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Ημέρα κατάρτισης μαραθωνίου 3
00:51

Ζω
00:00
08:21
01:45

Στη συνέχεια, πήρα σε ένα αεροπλάνο γεμάτο ανακυκλωμένο αέρα και μικρόβια και φιστίκια.

Δεν είναι ακριβώς μια ιδανική κατάσταση για το ανοσοποιητικό μου σύστημα!

Ήξερα ότι η εκτέλεση ενός μαραθωνίου αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και το σώμα γενικά, αλλά ήμουν έκπληκτος για το πόσο δύσκολο είναι πραγματικά στο σώμα σας όταν ερευνούσα πληροφορίες. Αυτή η μελέτη λέει ότι ένας μαραθώνιος συμβιβάζει το ανοσοποιητικό σας σύστημα για έως και τρεις ημέρες μετά από έναν αγώνα. Αυτά είναι συνήθως ημέρες όταν ταξιδεύετε πίσω στο σπίτι, επιστρέφοντας στη δουλειά και φορολογώντας το σύστημά σας ακόμα περισσότερο με την «πραγματική ζωή».

Αυτή η μελέτη λέει ότι η βλάβη του σκελετικού και του μυοκαρδίου μπορεί να διαρκέσει έως και επτά ημέρες μετά τον μαραθώνιο. (πηγή)

Τον αρρώστησα για πρώτη φορά, επειδή η τέταρτη τάξη μετά το BTR 50K φέτος. Δεν ήταν μόνο ο αγώνας που με έκανε, ο γάμος του αδερφού μου ήταν λίγες μέρες αργότερα και τονίζαμε για το “Life Stuff”. Όλα δούλεψαν μαζί για να με χτυπήσουν για μια μέρα. Δεν είναι δροσερό.

Έτσι ναι, αρρωσταίνουν μετά από ένα μαραθώνιο που δεν είναι ασυνήθιστο. Αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να δώσετε στο σώμα σας ένα πλεονέκτημα στον αγώνα με το να είστε έξυπνοι μετά τον αγώνα σας.

Αποφύγετε να αρρωστήσετε μετά από ένα μαραθώνιο από:

1. Να ξεκουραστείτε. Υπάρχει κυτταρική βλάβη που συμβαίνει όταν τρέχετε μαραθώνιο. Χρειάζονται λίγες μέρες για το σώμα σας να ανοικοδομήσει αυτά τα κύτταρα – οπότε μην το κάνετε να λειτουργεί πολύ σκληρά. Πάρτε λίγο επιπλέον ύπνο, μην ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Πάρτε μερικές μέρες μακριά από τη δουλειά αν μπορείτε και να χαλαρώσετε.

2. Πάρτε τις βιταμίνες σας! Ναί. Ξέρετε ότι πρέπει. Βοηθήστε το σώμα σας έξω με μερικές επιπλέον βιταμίνες τις ημέρες μετά από έναν αγώνα.

3. Αναφέρατε το σώμα σας με τα καλά πράγματα. Φάτε υγιεινά τρόφιμα. Μείνετε ενυδατωμένοι. Ναι, γιορτάζετε τον αγώνα σας, αλλά η μπύρα για πρωινό είναι λίγο πολύ.

4. Ακούστε το σώμα σας. Εάν χρειάζεστε επιπλέον φαγητό, ξεκούραση, μασάζ, θεραπεία – πάρτε το!

Αλλά αν αρρωστήσετε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το Zarbee’s είναι ένα νέο φυσικό προϊόν ανακούφισης βήχα και λαιμού που μου έστειλε μερικά δείγματα για να δοκιμάσω. Δεν υπάρχουν φάρμακα σε αυτό, απλά φυσικά συστατικά, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε παρόμοια με άλλες ενισχύσεις «βιταμίνης C» που αναμιγνύετε με νερό.

Λειτουργεί επίσης προσφέροντας υποστήριξη ανοσοποιητικού συστήματος, ώστε να μπορείτε να το πάρετε πριν ως ουγκιά πρόληψης. Η λίστα συστατικών είναι αρκετά σταθερή, γεμάτη βιταμίνες.

Φροντίζω επίσης να αποκτήσω μια υγιή δόση τσιπ σοκολάτας μετά από οποιαδήποτε σκληρή διαδρομή ή αγώνα. Κάνει το σώμα καλό. (Ψήνω καλύτερα τώρα!)

Μπορείτε να πάρετε ένα εντελώς δωρεάν δείγμα του Zarbee στη σελίδα του Facebook εδώ.

Αποκάλυψη: Αυτή ήταν μια χορηγία από το Zarbee’s. Όλες οι απόψεις και τα τσιπ σοκολάτας είναι δικά μου.

Η εποχιακή ανακούφιση του Zarbee είναι το 1ο φυσικό και κλινικά αποδεδειγμένο προϊόν που βοηθά στην εποχιακή ανακούφιση γύρης και συμφόρησης. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να αποκτήσετε το εντελώς δωρεάν δείγμα των νέων εποχιακών θεραπειών.

Πρόκειται για μια συνομιλία με χορηγία που μου έγραψε εξ ονόματος του Zarbee’s. Οι απόψεις και το κείμενο είναι δικά μου.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *