Η Νεβάδα θεωρεί ότι εξαλείφει την απαγόρευση της μαριχουάνας από το Battle Sports

Ενημέρωση 13 Ιανουαρίου 2017 – Η ικανοποιητική έχει πάρει τώρα τοποθεσία καθώς και το NAC που ψηφίστηκε ομόφωνα για να υποστηρίξει το προϊόν 10

______________________________________________

Αναμφισβήτητα καμία ένωση δεν είχε οδηγήσει σε πολύ πιο αμφισβητήσιμη αθλητική αποζημίωση πειθαρχικών αποφάσεων από τη μαριχουάνα. Οι Sober Fighters που δοκιμάζουν θετικά για τους μεταβολίτες μαριχουάνας που θα μπορούσαν να έχουν καταναλωθεί πολλές ημέρες πριν από τον ανταγωνισμό έχουν παραδοθεί άκαμπτα πρόστιμα καθώς και κυρώσεις με πολλές δημόσιες αντιδράσεις.

Είναι ενδιαφέρον ότι η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδας, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από μερικές από τις πιο αμφισβητήσιμες αποφάσεις, σκέφτονται να εξαλείψουν την εξάλειψη της μαριχουάνας ως απαγορευμένη ουσία.

Εκτός από την ψηφοφορία σχετικά με το αν θα αγκαλιάσουν τις ενημερώσεις του ABC στους ενοποιημένους κανόνες της MMA, το πρόγραμμα του NAC για τις 13 Ιανουαρίου ικανοποιητικές σημειώσεις που συμμορφώνονται με (σημείο 10)

“Συζήτηση σχετικά με το αν θα κατευθύνουμε τον Εκτελεστικό Διευθυντή να ξεκινήσει μια εργασία πολιτικής στο πλαίσιο της αναθεωρημένης καταστατικής της Νεβάδας (NRS) Κεφάλαιο 233B για την ενδεχόμενη τροποποίηση του διαχειριστικού κώδικα της Νεβάδας (NAC) Κεφάλαιο 467 για να συμπεριλάβει την συμμόρφωση με τις μελλοντικές αλλαγές: 1) την πιθανή εξαίρεση των κανναβινοειδών από τα κανναβινοειδή από Η λίστα των απαγορευμένων ουσιών καθώς και των τεχνικών σύμφωνα με τη μετάβαση της προσπάθειας ψηφοφορίας της Νεβάδας 2 (2016). 2) ενσωμάτωση με σύσταση της Ένωσης Επιτροπών Πυγμαχίας καθώς και των Ενιαίων Πολιτικών Μικτών Πολεμικών Τεχνών του Combative Sports. καθώς και 3) οποιοσδήποτε τύπος άλλων τροποποιήσεων στο NAC 467, όπως θεωρείται κατάλληλο, όπως και απαιτείται από την Επιτροπή, για πιθανές ενέργειες. ”

Αυτή η πρόταση, αν ακολουθηθεί, θα ήταν μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη. Η μαριχουάνα, το αλκοόλ καθώς και τα άλλα λεγόμενα «φάρμακα κατάχρησης» δεν είναι η βελτίωση της απόδοσης. Οι μεθυστικές ουσίες απαγορεύονται μόνο σε ανταγωνισμό στον αθλητικό κόσμο μάχης για την ασφάλεια του ανταγωνιστή που τους καταναλώνουν. Κανένας ρυθμιστής δεν θα επιτρέψει σε έναν αθλητή να αγωνιστεί, ενώ μπορεί να γίνει διαφωνία, καθώς και διαφωνία για τον στόχο αυτό.

Όπως συζητήθηκαν προηγουμένως, οι επιτροπές μπορούν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο, βασιζόμενοι στην ακεραιότητα των ιατρικών προβολών πριν από την περίοδο. Οι γιατροί είναι παρόντες σε ρυθμιζόμενα γεγονότα. Θα χρειαζόταν λίγο χρόνο καθώς και προσπάθεια για να τελειώσει ο ανταγωνιστής δεν πρόκειται να πολεμήσει ενώ θα δείχνει ενδείξεις απομείωσης. Εάν ένας ανταγωνιστής δεν είναι αντικειμενικά μειωμένος σε οποιοδήποτε είδος μεθόδου, καθώς ικανοποιεί τους γιατρούς που υπάρχουν τότε οι γνήσιες ανησυχίες της ρυθμιστικής ασφάλειας πληρούνται με νόημα. Επιτρέποντας να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας, από την άλλη πλευρά, καθώς και να ανακαλύψει ίχνη ουσιών που θα μπορούσαν να έχουν καταναλωθεί ημέρες ή εβδομάδες πριν, χάνουν αυτόν τον στόχο καθώς και μια μέθοδο που οι ρυθμιστικές αρχές θα έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά την επανεξέταση.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Μήπως η Νεβάδα κάνει λάθος “βίαιο Bob Ross” όταν αφορά την κάνναβη; 5 Αυγούστου 2020
Η Νεβάδα καθώς και το Κάνσας εξαλείφουν τη μαριχουάνα ως PED που μετακινείται στην απομείωση ως μοναδική ανησυχία 7, 2021 με 1 σχόλιο
Τα δημόσια σχόλιά μου για τη Νεβάδα καθορίζουν την Αθλητική Επιτροπή 29, 2015

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *