Υψηλή πέντε στο αγαπημένο μου Instagram και French Fries …

Προφανώς είναι Εθνική Υψηλή Πέντε ημέρες !! Και προς τιμήν αυτής της διασκέδασης (αλλά απίστευτα τυχαίων) διακοπών της ημέρας δίνω ένα υψηλό πέντε στα αγαπημένα μου πράγματα / άτομα / τρέξιμο πράγματα / άλλα …

5 αγαπημένοι λογαριασμοί Instagram:

1. @f *** Jerry – Αστείο!
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Ο γοητευτικός συνεργάτης μου στο Pysch Ward: A Memoir – Review Book Review
Ο γοητευτικός μου συνεργάτης στο The Pysch Ward: Ένα απομνημονεύμα
από τον Mark Lukach

Ανασκόπηση βιβλίων ήχου των καλύτερων πωλήσεων Memoir κυκλοφόρησε το 2017.

Είναι καλή ακρόαση;
Μοιράζομαι μια γρήγορη ανασκόπηση του βιβλίου που διατίθεται στο Audible.

Από το Amazon:

Ένα καρδιακό, αλλά ελπιδοφόρο απομνημονεύμα ενός νεαρού γάμου που επαναπροσδιορίζεται από το πρόβλημα της ψυχικής υγείας και επιβεβαιώνει τη δύναμη της αγάπης.

Η ζωή του Mark και του Giulia ξεκίνησε μαζί ως παραμύθι. Έπεσαν ερωτευμένοι στα δεκαοκτώ, παντρεύτηκαν στα είκοσι τέσσερα και άρχισαν τη ζωή τους στο Σαν Φρανσίσκο σύντομα μετά. Αλλά όταν η Giulia ήταν είκοσι επτά, υπέστη ένα τρομακτικό και απροσδόκητο ψυχωτικό διάλειμμα που την προσγειώθηκε στον ψυχικό χώρο για σχεδόν ένα μήνα. Μια μέρα ήταν ζωντανή και καλά προσαρμοσμένη. Η επόμενη, ήταν παραληρητική και αυτοκτονική, πεπεισμένη ότι οι αγαπημένοι της δεν ήταν ασφαλείς.

Ερώτηση:
Τι βιβλίο ή podcast ακούτε τώρα;

Τι πρέπει να ακούσω στη συνέχεια;!

Οι σύνδεσμοι προς το βιβλίο και άλλες κριτικές βρίσκονται στο runeatrepeat.com

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 5 λεπτών, 31 δευτερολέπτων

Επόμενο
Ημέρα Εκπαίδευσης Μαραθωνίου 5
04:34

Ζω
00:00
08:21
05:31

2. @amyshumer – Επειδή θέλω να δω αισθάνομαι όμορφη και ποτέ δεν θέλω να δω ταινίες!

3. @fozzcook – Αυτός είναι ο πρώτος λογαριασμός Golden Retriever που εμφανίστηκε όταν μόλις έλεγξα. Αλλά μου αρέσουν όλοι οι χρυσοί λογαριασμοί.

4. @thedad – Λατρεύω τα αστεία του μπαμπά. Έχουμε μιλήσει ποτέ για αυτό; Νομίζω ότι τα μισά αστεία μου είναι απίστευτα αστεία τυριού και το άλλο μισό είναι τόσο ακατάλληλο που ίσως χρειαστεί να κάνω κάποια επιπλέον πιστωτικά αποτελέσματα για να μπω στον ουρανό.

5. @Bluezones – Οι μπλε ζώνες είναι μέρη στον κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν μια μακρά υγιή ζωή πέρα ​​από τη συμβατική ηλικία και την υγεία των άλλων. Διάβασα για τις μπλε ζώνες πριν από λίγα χρόνια και από τότε έχουν εμμονή. Και μου αρέσει να μιλάω γι ‘αυτούς με ανθρώπους που δείχνουν το μικρότερο ενδιαφέρον για αυτούς. Αγάπη!

5 αγαπημένοι αγώνες:

1. Μαραθώνιος Ιερουσαλήμ

2. Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης

3. La Marathon

4. Λας Βέγκας μισός μαραθώνιος

5. Μαραθώνιος Catalina

*** Στην πραγματικότητα – δεν θέλω να δεσμευτώ σε αυτόν τον κατάλογο αγαπημένων αγώνων. Συνεχίζω να αλλάζω την αγορά και να αλλάζω μερικούς από τους αγώνες … και 5 ώρες αργότερα θα δημοσιεύσω αυτό και θα πω ότι μου αρέσουν πολύ αυτές οι φυλές, αλλά δεν λέω ότι είναι το καλύτερο με αυτή τη σειρά. Αλλά και – ίσως είναι.

5 αγαπημένα τρόφιμα αυτήν την εβδομάδα:

1. Μάνγκο – Τα απίστευτα ώριμα είναι μαγικά.

2. Pad Thai

3. Σπιτική πίτσα

4. Γιαούρτι με τόνους επικάλυψης

5. Αμυνάψτε το παγωτό της Chocolatta Ben & Jerry – αυτή ήταν μια πολύ απροσδόκητη παράδοση από έναν φίλο και μακριά για μένα να μειώσω το παγωτό.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

1. Ο Des Linden πίστευε ότι δεν μπορεί να τελειώσει τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στην αρχή του αγώνα. Προφανώς είπε στον Shalene Flanagan ότι θα μπορούσε να βγάλει έξω και να βοηθήσει να μπλοκάρει τον άνεμο ή να υποστηρίξει το Flanagan. Έχει επιβραδυνθεί όταν ο Flanagan σταμάτησε σε ένα porta potty. <- Τίποτα που δεν οδηγούσε σε αυτό το σημείο δεν θα σας οδηγούσε να σκεφτείτε ότι πρέπει να καταλήξει να κερδίσει τον αγώνα. Συνέχισε να πηγαίνει. Ένα από τα σύνθημά της είναι "συνεχίστε να εμφανίζεται". να θυμάστε ότι. συνέχισε. Συνεχίστε να εμφανίζεται. Μπορείτε να διαβάσετε πολλά περισσότερα για τη νίκη του Μαραθωνίου της Βοστώνης του Des Linden και πώς η αθλητική άποψη δείχνει ότι η αθλητική άποψη μπορεί να την βοήθησε να κερδίσει. 2. Οι επιστήμονες βρήκαν έναν εύκολο τρόπο να σταματήσουν τις φουσκάλες! 3. Μπορείτε να πάρετε δωρεάν τηγανητές πατάτες McDonald's αυτό το μήνα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή τους για να αγοράσετε και να πληρώσετε με την Apple Pay - εφ 'όσον είναι την Παρασκευή. Δωρεάν πατάτες τηγανιτές την Παρασκευή !! Αυτό είναι το καλύτερο! Αλλά - μπορείτε να πάρετε την Apple Pay στο Android; Λάβετε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες στο Food & White Wine εδώ. 4. Εθνική Ημέρα Μπισκότων Βρώμης και Εθνική Ημέρα σταφίδας είναι 30 Απριλίου. Είναι ένα περίεργο ότι είναι την ίδια μέρα και οι σταφίδες στα μπισκότα πλιγούρι βρώμης είναι ο λόγος που έχω εξαρτώνται από θέματα; 5. Ο μαραθώνιος OC και ο μισός μαραθώνιος είναι 6 Μαΐου! Είναι στο πρόγραμμά μου και απροσδόκητα βγήκα από τη λίστα αναμονής για τα βουνά στη θάλασσα ... έτσι νομίζω ότι κάνω και τα δύο! Πρέπει να μιλήσουμε για αυτό! (Διαβάστε ως: Πρέπει να μιλήσω αυτό στη θεραπεία και μαζί σας θεωρώντας ότι δεν έχω τρέξει μαραθώνιο που εξετάζει αυτό το περασμένο έτος και απροσδόκητα τρέχω 2 σε 1 μήνα;) ΤΕΛΟΣ παντων. Εάν θέλετε να εκτελέσετε το μαραθώνιο Orange County ή το Half Marathon λάβετε έκπτωση 10% με κωδικό κουπονιών: RER10OFF Ερώτηση: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας δρομέας Instagram ή τρώγων; Ποια είναι τα 5 αγαπημένα σας τρόφιμα αυτήν την εβδομάδα; Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας 48save Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! 48 ΚαρφίτσαΜερίδιο Τιτίβισμα Μερίδιο Ταχυδρομείο Μερίδιο

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.