Η Global Esports Summit βρίσκεται ακριβώς γύρω από τη γωνία

Hackney Οι αναγνώστες των εκδόσεων θα λάβουν έκπτωση 20 % σε αυτόν τον σύνδεσμο:

Η εναρκτήρια σύνοδο κορυφής ESIC ESIC Esports 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου και θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας και την κοινότητα esports μαζί για ένα τεράστιο συνέδριο στο Excel στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, θα προβληματιστεί σε θέματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία. Ορισμένα από τα θέματα που καλύπτονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης περιλαμβάνουν: eSports και το νόμο, ακεραιότητα εντός eSports, branding, επένδυση, δημιουργία εσόδων, επιπτώσεις του Covid-19 και το μέλλον των eSports.

Σύμφωνα με τον Ian Smith, Επίτροπο της Επιτροπής Ακεραιότητας Esports (ESIC), δημιουργήθηκε η σύνοδος κορυφής EGES για το οικοσύστημα Esports. Συγκεκριμένα, “εκείνοι οι άνθρωποι που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα στη βιομηχανία esports, όπως δικηγόροι, επαγγελματίες των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, επενδυτές, παραγωγούς σκληρού και λογισμικού και παρόχους εμπορευμάτων”. Το κύριο θέμα για το 2022 τρέχει βαθιά στους στόχους του ESIC, “να δημιουργηθεί ο προορισμός επιλογής για όλους και να συνδεθεί με το οικοσύστημα”. Δεδομένου ότι αυτό θα είναι μία από τις δύο κορυφές για το ESIC το 2022, ο Smith πιστεύει ότι αυτό θα τους επιτρέψει να συλλάβουν αυτή τη “ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία” χωρίς να περιμένουν ένα ολόκληρο έτος.

Η ανάγκη για ένα συνέδριο είναι σαφής για τον ESIC. “Τα eSports είναι πολύ λιγότερο κατανοητά από τα παραδοσιακά αθλήματα και είμαστε ακόμα σε σχετικά βασικό επίπεδο εκπαίδευσης για τους παρόχους υπηρεσιών και τους επενδυτές που εξετάζουν τη βιομηχανία μας για ευκαιρίες”. Επιπλέον, ως “αξιόπιστο ουδέτερο” στη βιομηχανία, “είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε ενδιαφερόμενους από το ευρύτερο φάσμα του οικοσυστήματος”.

Οι Eges θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με ένα άλλο δημοφιλές συνέδριο, ICE, όπου θα συγκεντρωθούν η συγκέντρωση των εμπειρογνωμόνων τυχερών παιχνιδιών (τυχερών παιχνιδιών). Το ICE είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια συγκέντρωση των χειριστών τυχερών παιχνιδιών στην Ευρώπη. Ενώ θα είναι μια πολυάσχολη λίγες μέρες, ανεξάρτητα από το αν κάποιος παρακολουθεί τα συνέδρια Eges και/ή ICE, ο όρος «τυχερά παιχνίδια» θα είναι το καυτό θέμα της ημέρας.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.