Τα αποτελέσματα του μαραθωνίου του θαλάσσιου σώματος καθώς και η ανασκόπηση

μαραθώνιος#7 για το τρέχον έτος έχει τελειώσει! Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θέλω να έχω 13 μισούς μαραθώνιους, καθώς και 9 πλήρεις μαραθώνιους τρέχουν καθώς και να γίνουν !!

Έτρεξα το μαραθώνιο του θαλάσσιου σώματος σήμερα. Εδώ είναι η ανασκόπηση μου καθώς και τυχαίες φωτογραφίες…

Έφαγα το τυπικό γεύμα πριν από τον αγώνα (τουλάχιστον είναι αυτό που τρώω πριν τρέχω πρόσφατα) … πλιγούρι βρώμης, καφέ καθώς και τόνωση ή Nuun.

Δεδομένου ότι τρέχω το μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το επόμενο Σαββατοκύριακο (και έτρεξα δύο εβδομάδες πίσω, καθώς και την τεχνική καπέλων το περασμένο Σαββατοκύριακο) κατάλαβα ότι η μόνη μου επιλογή ήταν να απολαύσω αυτόν τον αγώνα. Έκανα λίγο στοίχημα με τον Hector – το άτομο για να πάρει τις καλύτερες νίκες φωτογραφιών.

Είχαμε διαγωνισμό PR = Φωτογραφία

Να πάρει τις τσάντες σκουπιδιών προετοιμασμένες να φορέσουν!

Ο Russ καθώς και εγώ είμαι νεαρούς προσκόπους αγοριών, καθώς και ήρθε προετοιμασμένος με τα εργαλεία απόρριψης. Προφανώς το ασβέστη φιλικό προς το περιβάλλον είναι για μόδα προ-αγώνα αυτή τη σεζόν … Να είστε προετοιμασμένοι!

Διασκέδαση πριν από τον αγώνα…

Προπονητής Steve! Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής για τους μοναδικούς δρομείς – ο «αγώνας του σπιτιού» είναι ο μαραθώνιος του Long Beach. Δεν μπορώ να τρέξω μαζί τους πολύ από τότε που έχω σε απευθείας σύνδεση ένα lil τόσο πολύ καλύτερα τώρα όμως κάποια μέρα θα είμαι όλα γι ‘αυτό.

Ικανοποίησα πολλούς επισκέπτες στο πρόγραμμα σήμερα! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που δηλώσατε «Γεια!». Εσείς οι άνδρες βλέπετε το τυχαίο τρέξιμο μου, καθώς και πάνω από, ωστόσο δεν φτάνω ποτέ να σας βλέπω! Το εκτιμώ πραγματικά. Αυτή είναι η Κέιτι

Πριν από την έναρξη των δύτες του ουρανού κατέβηκε καλύτερα από την αρχική γραμμή με τη μεγαλύτερη σημαία των ΗΠΑ στον κόσμο! Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πόσο απίστευτο ήταν αυτό…

Ανακεφαλαίωση αγώνα μαραθωνίου μαραθωνίου μαραθωνίου

Ο αγώνας – το πρόγραμμα ήταν πιο λόφο από ό, τι η ερευνητική μου μελέτη πρότεινε! (Με ερευνητική μελέτη υπονοώ ότι ζητώ από δύο άτομα «Είναι μια λοφώδη πορεία;»)

Αλλά είναι το καλύτερο πρόγραμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες χάρη σε όλους τους ένοπλους υπηρεσίες καθώς και τις γυναίκες, τα ορόσημα, την ιστορία καθώς και την υποστήριξη πλήθους!

Πιστεύω ότι μετά το μίλι 3 είναι επίπεδη για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς και πραγματικά αποστασιοποιείται από όλα τα αξιοθέατα καθώς και τους ήχους. Το ένα μικρό δυσμενείς για αυτόν τον αγώνα είναι – δεδομένου ότι είναι τόσο τεράστιο (30.000 δρομείς;) είναι εξαιρετικά συμφόρηση στην αρχή. Αυτό είναι χαρακτηριστικό για τεράστιες φυλές, ωστόσο αυτό δεν ξεπέρασε μέχρι το Mile 19! Πιστεύω ότι θα ήταν δύσκολο να επιλέξουμε το χρόνο εδώ μέχρι να παραταχθεί καλύτερα μπροστά.

(Πήρα κάποιο βίντεο, ωστόσο η απαίτηση να δούμε ακριβώς πώς βγήκε. Μείνετε συντονισμένοι.)

Τα τελευταία 6 μίλια παίρνουν λίγο κουραστικό μέχρι να φτάσετε στο Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington. Στη συνέχεια, καθώς πλησιάζετε στο τέλος, τα πλήθη είναι δυνατά καθώς και φοβερά.

Όταν διασχίζετε την επιφάνεια, υπάρχουν γραμμές καθώς και γραμμές υπηρεσίας, καθώς και γυναίκες που περιμένουν να κουνήσουν το χέρι σας. καθώς και σας παρουσιάζουν το μετάλλιο καθώς και να σας θαυμάσουν. Είναι φοβερό.

Μετάλλιο μαραθωνίου θαλάσσιου σώματος

Time Surface Marine Corps – ολοκλήρωσα στις 3:56:27 καθώς και δεν ήταν βόλτα στο πάρκο.

(Διαβάστε ως: Πήρα το άκρο μου κλωτσημένο, ωστόσο πρέπει να μείνω θετικός, αφού έχω έναν ακόμη αγώνα το επόμενο Σαββατοκύριακο!)

Τα πάντα για το μαραθώνιο του θαλάσσιου σώματος ήταν πολύ οργανωμένα. Αυτό περιλαμβάνει τις γραμμές τροφίμων μετά την κούρσα. Σας παρείχαν μια τσάντα, νερό, καθώς και ένα πολύ αξιολάτρευτο κουτί με το φαγητό σας.

Το πολύ λαμπρό μέρος των προσφορών μετά την κούρσα είναι τα ελαφριά σακάκια που παρέχουν αντί για κουβέρτες περιοχής. ΑΓΑΠΗ. Αυτές οι κουβέρτες είναι τόσο δύσκολο να κρατήσετε τους ώμους σας ενώ προσπαθείτε να πάρετε μια γουλιά νερού (ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο). Αυτά τα αντικειμενικά επιτυχημένα σακάκια είναι το νέο μου προτιμώμενο πράγμα.

Παρόλο που ήμουν εξαντλημένος, κάπως χειρίστηκα να βιαστούμε στο εντελώς ελεύθερο περίπτερο καρπούζι για να φάω όλο το καρπούζι. Έκανα ένα μεγάλο βαθούλωμα. #Eatmorewatermelon, ωστόσο, όχι πολύ περισσότερο από μένα.

Συνολικές σκέψεις: Του άρεσε οτιδήποτε για το μαραθώνιο του θαλάσσιου σώματος. Όλοι ήταν τόσο ευγενικοί. Τα μέλη της υπηρεσίας συνέχισαν να δηλώνουν “ευχαριστώ για την έξοδο” καθώς και άλλα θετικά πράγματα. Σκέφτηκα ότι είναι αυτοί που υπερασπίζονται τη χώρα μας, θα έπρεπε να τους πω χάρη σε αυτούς!

Αλλά πραγματικά, ήταν το καλύτερο. Είχα μια δύσκολη φυλή φυσικά, ωστόσο αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με όλους τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει καθώς και τραυματίστηκαν που υπηρετούν τη χώρα μας. Ο Θεός να τους ευλογεί.

Ερώτηση: Καταλαβαίνετε οποιονδήποτε τύπο κτηνιάτρων;

Ευχαριστώ για μένα. χο χο.

Ακολουθήστε το @RuneAtrepeat στο Instagram για πολύ περισσότερο τρέξιμο, τρώγοντας καθώς και διασκέδαση!

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Αποθηκεύσετε

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Μερίδιο

Τιτίβισμα

ΚαρφίτσαΜερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

Συνεχίστε να τα επιλέγετε:

OC Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Top 13 Highlights

OC Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Top 13 Highlights

OC Marathon καθώς και τα αποτελέσματα του αγώνα του Half Marathon. Ανακεφαλαίωση πορτοκαλί περιοχής καθώς και τα καλύτερα μέρη της διαδρομής 13,1 μιλίων. επιτόκια έκπτωσης για άλλα

Revel Marathon-Big Bear Race αποτελέσματα καθώς και ανασκόπηση

Revel Marathon-Big Bear Race αποτελέσματα καθώς και ανασκόπηση

Revel Run Race Series Marathon τεράστια ανακεφαλαίωση Race Bear καθώς και Top 10 List. τα καλύτερα μίλια του Revel τεράστια αρκούδα καθώς και το τρέξιμο με το δικό μου

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Ανακεφαλαίωση

Surf City Half Marathon Αποτελέσματα καθώς και Ανακεφαλαίωση

Το μαραθώνιο Surf City καθώς και τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου καθώς και η ανασκόπηση. Εικόνες καθώς και διασκέδαση από τον μισό μαραθώνιο τρέχει στην παραλία Huntington

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

AFC Half Marathon Race Recap καθώς και φωτογραφίες

Η καλύτερη πόλη της Αμερικής (Σαν Ντιέγκο) τα αποτελέσματα του μισού μαραθωνίου της Αμερικής καθώς και η ανασκόπηση. AFC Half Marathon Photos. Τρέχει μέσα

Marine Corps Marathon 2020 – Online Race ???

Marine Corps Marathon 2020 – Online Race ???

Μαραθώνιος αγώνας σε απευθείας σύνδεση 2020 Ανδρική. Εκπαίδευση μαραθωνίου Marine Corps καθώς και μετάλλιο τη Δευτέρα από το @RuneAtrepeat Run Instagram

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανακεφαλαίωση αγώνα Irvine Half Marathon

Ανασκόπηση αγώνων μισού μαραθωνίου καθώς και αναθεώρηση. Irvine Half Crazy Half Marathon Πρόγραμμα Εκτέλεσης καθώς και αξιολόγηση αγώνων καθώς και προτάσεις για

⚡ από το ShareaHolic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments

No comments to show.