Το γάλα σοκολάτας είναι το τέλειο ποτό μετά την προπόνηση

το έχετε κάνει! Έχετε περάσει από την επιφανειακή γραμμή μετά από μια μακρά κολύμβηση, κύκλο ή μαραθώνιο τρέξιμο. Τώρα ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε το σχέδιο διατροφής μετά την άσκηση.

Ο στόχος της θεραπείας είναι να επιστρέψετε στην τυπική σας κατάσταση ή να καθορίσετε την υγεία, το μυαλό, καθώς και τη δύναμη. Έχει αποδειχθεί ότι η πληρωμή συγκεκριμένου τόκου στη διατροφή σας αμέσως μεταπτυχιακό επηρεάζει θετικά την επακόλουθη απόδοσή σας τόσο στην εκπαίδευση όσο και στον ανταγωνισμό.

Οι επιλογές των επιλογών διατροφής μετά την άσκηση είναι ατελείωτες. Μπορεί να πίνετε νερό ή ένα ποτό ηλεκτρολύτη, κάτω από ένα κούνημα πρωτεΐνης, να έχετε ένα ποτήρι γάλα, να φάτε ένα γεύμα ή να απολαύσετε οποιοδήποτε είδος συνδυασμού αυτών. Ωστόσο, ακριβώς τι γίνεται με τα οφέλη αυτού του αγαπημένου νεαρού, γάλα σοκολάτας;

Λοιπόν, για αρχάριους, το γάλα είναι απίστευτα θρεπτικό. Περιέχει πάνω από δέκα θρεπτικά συστατικά που είναι σημαντικά για το ανήσυχο μας σύστημα, τη λειτουργία της μυϊκής μάζας, τα επίπεδα ενέργειας, καθώς και φυσικά, την υγεία των οστών μας. Πιο συγκεκριμένα, το γάλα είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών Α, Β1, καθώς και Β12, εκτός από το ασβέστιο, το κάλιο, το μαγνήσιο, τον ψευδάργυρο, την πρωτεΐνη, καθώς και τον φωσφόρο.

Το γάλα σοκολάτας έχει το σωστό μείγμα καθώς και τον συνδυασμό των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών, ενώ το νερό καθώς και τα εμπορικά προσφερόμενα αθλητικά ποτά δεν διαθέτουν τα συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά που οδηγούν στην ανάκτηση.

Η προσθήκη μιας πλούσιας σε υδατάνθρακες πηγή από τη σοκολάτα θα βοηθήσει να αναζωογονήσει τα φυσικά αποθέματα ενέργειας του σώματός σας στο είδος του γλυκογόνου, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση μελλοντικών επιδόσεων.

Ο συνδυασμός της σοκολάτας με το γάλα είναι η τέλεια συνεργασία. Έχει το σωστό μείγμα των απαραίτητων θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται για αποτελεσματική ανάκαμψη. Είναι γεμάτο πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, καθώς και ηλεκτρολύτες, καθώς και μια πολύτιμη πηγή ενυδάτωσης. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι νόστιμο.

Περαιτέρω, η κατανάλωση μιας μικρής ποσότητας πρωτεΐνης μετά την άσκηση είναι σημαντική για τη μυϊκή θεραπεία καθώς και για την προσαρμογή. Ένα ποτήρι γάλα παρέχει 8 γραμμάρια κορυφαίας πρωτεΐνης αποκατάστασης μυών. Τα γαλακτοκομικά τρόφιμα, ειδικότερα, είναι πολύ καλύτερα από άλλες πηγές πρωτεϊνών στη βελτιστοποίηση της θεραπείας της μάζας των μυών καθώς και της σύνθεσης πρωτεϊνών μυϊκής μάζας. Αυτό είναι εν μέρει από τότε που το γάλα είναι μια θαυμάσια πηγή λευκίνης – ένα σημαντικό αμινοξύ που μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη της μάζας των μυών καθώς και την ανάκτηση βοήθειας.

Η επιστήμη πίσω από τον αντίκτυπο του γάλακτος σοκολάτας στην θεραπεία της άσκησης καθώς και η μελλοντική απόδοση είναι αξιοσημείωτη. Μια συστηματική αξιολόγηση καθώς και η μετα-ανάλυση καθορίζει το γάλα σοκολάτας ως ανώτερο αθλητικό ποτό στο νερό καθώς και τα βιομηχανικά αθλητικά ποτά. Οι αθλητές που έπιναν το γάλα σοκολάτας μετά την άσκηση διήρκεσαν περισσότερο μέχρι να εξαντληθούν, είχαν χαμηλότερα επίπεδα γαλακτικού οξέος (ως πρόβλεψη της φυσικής κατάστασης) καθώς και βελτιωμένη επανασύνθεση γλυκογόνου χάρη στην αυξημένη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Επιπλέον, η κατανάλωση Whole Foods μας παρέχει κάτι περισσότερο από πρωτεΐνες, λίπη, καθώς και υδατάνθρακες. Περιέχουν μια τεράστια μήτρα θρεπτικών συστατικών όπως τα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες, καθώς και τα ορυκτά. Δεν θα λάβετε ακριβώς το ίδιο προφίλ θρεπτικών ουσιών από ένα παραγόμενο προϊόν. Γι ‘αυτό το γάλα σοκολάτας κερδίζει χρυσό κάθε φορά.

Η διατροφή μετά την άσκηση καθώς και η ενυδάτωση αποτελούν ζωτικό μέρος της ανάκαμψης σας. Η παραμέληση της θεραπευτικής σας διατροφής πιθανότατα θα επηρεάσει αρνητικά τις μεταγενέστερες επιδόσεις κατά τη διάρκεια της κατάρτισης καθώς και του ανταγωνισμού. Καταναλώνοντας επαρκείς υδατάνθρακες για να συμπληρώσετε τις εξαντλημένες προμήθειες γλυκογόνου σας, επαρκή πρωτεΐνη για την προώθηση της νέας μυϊκής μάζας ανάπτυξης καθώς και την ελαχιστοποίηση της βλάβης της μάζας των μυών. Επιπλέον, η κατανάλωση επαρκούς υγρού για να βεβαιωθείτε ότι είστε σωστά ενυδατωμένοι θα είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική ανάκαμψη σας. Γι ‘αυτό το γάλα σοκολάτας έχει καλύψει όλες τις βάσεις σας.

Η αναπλήρωση κουρασμένη καθώς και οι πόνο στους μύες δεν ήταν ποτέ πιο νόστιμο! Φορέστε λοιπόν το μουστάκι γάλακτος σοκολάτας σας με υπερηφάνεια. Καλή όρεξη.

Εάν θέλετε να πάρετε το γάλα σοκολάτας σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, επιθεωρήστε τη συνταγή μας για αυτό το νόστιμο choc, μπανάνα, καθώς και smoothie σπόρων κάνναβης, το οποίο περιέχει ακόμα περισσότερη πρωτεΐνη, ενέργεια, ίνες, καθώς και υγιή λίπη καρδιάς από τη σοκολάτα Μόνο γάλα. Πιστέψτε το ως deluxe έκδοση.

Αυτές οι πληροφορίες είναι για ακαδημαϊκές λειτουργίες μόνο, καθώς δεν εννοείται ως υποκατάστατο της ιατρικής διάγνωσης ή θεραπείας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτές τις πληροφορίες για τη διάγνωση ή τη θεραπεία ενός προβλήματος ή ευεξίας υγείας και ευεξίας. Επιθεωρήστε πάντα τον γιατρό σας πριν μεταβάλετε τη διατροφή σας, μεταβάλλετε τις συνήθειες του ύπνου σας, λαμβάνοντας συμπληρώματα ή ξεκινώντας μια νέα ρουτίνα φυσικής κατάστασης.

Τζόελ Φέρσεν

Ο Joel Feren, ο διατροφικός τύπος, είναι διαπιστευμένος με βάση την Αυστραλία που ασκεί διαιτολόγος καθώς και διαπιστευμένος διατροφολόγος με φόντο στη βιοϊατρική επιστήμη. Επικεντρώνεται στην υγεία και την ευεξία των ανδρών, καθώς και εκπρόσωπος των μέσων ενημέρωσης για τους διαιτολόγους της Αυστραλίας.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *